Bandırma Plajı ve Sukay Canik

Bandırma Plajı ve SUKAY Canik


Samsun’un en gözde spor tesisi olan Samsun Sukay Kablolu Su Kayak Merkezi  2010 Yılında kurulmuş test edilmiş ve 2011 Nisan ayı içerisinde tam olarak hizmete açılmıştır.

Resmi açılışı 1 temmuz 2011 tarihidir.


Karadenizin ilk su kayak tesisi olan Samsun SUKAY, aynı zamanda Türkiye’nin deniz üzerine yapılan ilk kablolu sukayağı merkezi olma özelliğini taşımaktadır.


Samsun Büyükşehir Belediyesine ait olan tesis; su kayağı eğitim parkuru,plajı,kamp yapmak isteyenler için ve konaklamak isteyenler için karavan parkı,dinlenme ve izleme platformları,cafeleri,kablosuz internet,voleybol sahası (plaj voleybolu) ile bir yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.Tesiste yeni projelerle tam donanımlı bir su sporu merkezine dönüştürülmek için çalışmalar devam ediyor.


5 direkli 656 mt uzunluğunda kablo üzerine 7 adet taşıyıcı konularak tutunma ipi(handle) ile kayakçıları belirlenen hızla çeken (20 ile 60km/h arasında) sudan kabloya yüksekliği 11mt olan  ve elektirikli bir motor ile çalışan bilgisayar, mekanik ve hava basınç mekanizma işlevleri ile birbirine entegre çalışan sistem ekonomik ve çevre dostudur.


Ana parkurda 4 adet atlama rampası bulunmaktadır  (kicker,funbox,international kicker ,slider)ayrıca slalom sevenler için parkur uzunluğu idealdir.


Eğitim parkuru sukayağı boardlarının tamamı ile eğitim verilecek şekilde yapılmıştır.


Belediye Evleri Mahallesi, Atatürk Blv., 55080 Canik/Samsun, Türkiye, Canik, Samsun
Bandırma Plajı ve SUKAY Canik ile ilgili aramalar samsun bandırma plajı giriş ücreti  samsun sukay havuz fiyat  samsun sukay fiyat  samsun suada

Bandırma Plajı ve SUKAY Canik ile ilgili görseller Samsun Sukay Samsun Su Kayağı Merkezi Samsun Su Kayağı Merkezi Spor Salonları ve Kulüpler Canik Samsun Samsun SUKAY Samsun Sukayağı Merkezi Sukay Su Kayağı Merkezi, Samsun

Kategoriler: Sosyete Travel Sosyete Sözler Sosyete Trend Sosyete Karadeniz
Eğer Beğendiyseniz Bizi Takip Etmeyi Unutmayın! Esen kalın..
Görüş Ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın Yorum Yazın :)
Paylaş:  

Yorumlar