Karavan Kampı Canik

Karavan Kampı Canik

Sayfa içeriği : Karavan Turistik Mekanlar

Mavi ve yeşilin buluştuğu bir noktada, deniz manzarası eşliğinde kamp yapmak isteyenler için ideal bir yer olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Karavan Kampı sizleri bekliyor.

25  karavan kapasiteli olan kamp alanı içerisinde çadır kurmak ve mangal yapmak isteyenler için müsait alanlar mevcuttur.


Hemen kamp alanı yanıbaşında çocuklarınız ile birlikte faydalanabileceğiniz kum plajları, Karadeniz’in mavi sularının verdiği huzuru içinizde hissettirecek bir ortam, su kayağı öğrenme ve yapma imkanı, yüzme havuzu, aqua park, plaj voleybolu gibi çeşitli aktiviteleri yapabileceğiniz bir yaşam alanıdır.


Alışveriş merkezine 500 metre, marketlere 150 metre mesafede olan ‘Samsun Karavan Kamp’ tesisinde yirmidört saat güvenlik görevlisi, kablosuz internet,sıcak su, duş ve tuvaletler, karavan park kısımlarında elektrik mevcuttur.


Kurtuluş savaşının başladığı 19 mayıs şehrinin bir simgesi olan Atatürk ve arkadaşlarının milli mücadeleyi başlatmak için Samsun’a geldikleri Bandırma gemisi müze olarak sergilenmektedir, hemen 100 metre yakınınızda ziyaret edebileceğiniz önemli tarihi mekanların başında gelirken, 1 km uzaklıkta olan Kurtuluş yolu, Etnografya müzesi, Gazi müzesi, Kent müzesi, Samsun’un sembolü olan Atatürk anıtı ziyaret edebileceğiniz kamp alanına yakın önemli tarihi mekanlardır.


Bandırma gemisnin(müze) hemen yanında plaj ve sukayağı parkına yakın yerde bulunana karavan park 24 saat hizmete açıktır.


Elektrik,sıcaksu,tuvalet mevcuttur.


Belediye Evleri Mahallesi, Atatürk Blv. No:4, 55080 Canik/Samsun, Türkiye, Canik, Samsun
 +90 530 304 07 83
 +90 545 665 87 55 (english info.)
 http://www.samsunkaravankamp.com

Karavanla Türkiye’yi gezeceğiz Karavan Kampı Canik ile ilgili görseller Samsun Karavan Kamping Kamp Alanı Kampingler Listesi Seyahat Haberleri Karavan Karavan Kiralama Hizmetleri ve Kamp Alanları

Karavanla Türkiye’yi gezeceğiz Karavan Kampı Canik ile ilgili görseller Samsun Karavan Kamping Kamp Alanı Kampingler Listesi Seyahat Haberleri Karavan Karavan Kiralama Hizmetleri ve Kamp Alanları
Kategoriler: Sosyete Travel Sosyete Sözler Sosyete Trend Sosyete Karadeniz
Eğer Beğendiyseniz Bizi Takip Etmeyi Unutmayın! Esen kalın..
Görüş Ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın Yorum Yazın :)
Paylaş:  

Yorumlar