Nişan ve Söz Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Nişan ve Söz Hakkında Bilmeniz Gerekenler


1) Konsepte Karar Aşaması:

Bu aşama en temel aşamadır.Konsept nişan istiyorsanız eğer iyi düşünüp karar vermeniz gerekmektedir.Çünkü vereceğiniz karar ile nişanınızın nasıl geçeceğini,nasıl bir atmosfere bürüneceğini belirlemiş olacaksınız.Her yıl farklı konseptler moda oluyor. Siz de modayı takip edebilir veya kendi hayalinizde ki konsepti seçebilirsiniz.

2)Nişan Yüzükleri:

Seçeceğiniz nişan yüzüğü neredeyse bir ömür parmağınızda olacak.Ve bu yüzükleri hergün kullanacaksınız. O yüzdendir ki hem sade hem kullanışlı hem her kıyafete uyum sağlayacak hemde en az deformasyonla ömrünü tamamlayacak bir nişan yüzüğü öneririm.Bu arada damat tarafı da pek detaylı şeylerden hoşlanmaz aklınızda olsun :)

3)Nişan elbisesi:

Nişan elbisenizi belirlediğiniz konsepte uygun bir şekilde seçmelisiniz. Son yıllarda eski abiye modellerinin yerini daha şık sade görünüme ulaştıran parçalar aldı. Her kıyafet gibi vücudunuzu bilip ona uygun şekilde elbisenizi seçmeniz gerekiyor.Unutmayın birinci önceliğiniz size yakışmasıdır.

4)Davetliler Listesi:

Bu özel gününüzde kimi çağıracağınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.Sınırlı sayıda davetliniz olacaksa ailenizden sonra önceliğiniz yakın arkadaşlarınız olmalı ki sizi en heyecanlı gününüzde rahatlatsınlar.Bir de davetli listesi hazırlayarak görmek istemediğiniz kişilerinde önüne geçmiş olursunuz.Aman ha çok sık görüştüğünüz kişileri çağırmamazlık etmeyin sonra pişman ederler :)

5)Kuaför: 

Belki eş bulmadan önce emin olmanız gereken en önemli şeyleren biridir kuaför.Derler ya rezil de eder vezirde.Rezil olmamak için kuaförünüzü iyi seçmeniz gerekiyor.Gerekirse gidip prova yaptırabilirsiniz emin olmak için.En özel gününüzde kötü görünmek istemezsiniz öyle değil mi?

6)Fotoğrafçı:

Hani derler ya onun fotoğrafçısı güzel çekiyor diye. İşte o anlarınızı kime iz bıraktıracağınıza dikkat edin.Zaman gelir anlar geçer ama fotoğraflar baki kalır.

7)Tebrikler :

Bu son aşamanız artık herşeyiniz hazır.Bütün sinir stresle baş edip bu günleri gördüğünüz için tebrik ederiz :)

Yahu ben bu işlerle uğraşamam, tek başıma üstesinden gelemem, hem benim zamanım yok ki diyorsanız da hemen sosyetekaradeniz.com 'a hayalinizdeki nişanı yazıp.
Organizasyon şirketlerimizin size yardımcı olmasını bekleyebilirsiniz.
Kategoriler: Sosyete Travel Sosyete Sözler Sosyete Trend Sosyete Karadeniz
Eğer Beğendiyseniz Bizi Takip Etmeyi Unutmayın! Esen kalın..
Görüş Ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın Yorum Yazın :)
Paylaş:  

Yorumlar