Uzun Süreli ve Mutlu ilişkinin Sırları

Uzun Süreli ve Mutlu İlişkinin Sırları


Uzun soluklu ilişkinin sırları:Aslında uzun soluklu bir ilişkinin olmasını istiyorsanız tek taraflı bir savaş olmyacak yani demek istediğim iki taraftada ilişkinin sıkıcı ve çekinilmez birerer karekterlere büzülmenize izin vermemelisiniz.Aşağıdaki yazımızda ilişkinizi hareketlendirecek ve karşınızdaki kişiyi mutlu edecek bazı formüller var ama förmülde demeye gerek yok uzun soluklu ilşki sırları diyebiliriz buna.İsterseniz hemen yazımıza geçelim hadi bakalım..

Uzun soluklu ilişkinin sırları

Sürpriz Yapın
Rutin, uzun soluklu ilişkiler için kaçınılmaz birşeydir. Alışılmışlıkların huzuru beraberinde getirdiği kesin ancak ara sıra yapılacak sürprizler sayesinde ilişkinin taze kaldığıda gerçek. Sevgilinize yapacağınız abartılmamış ve ince detayları içeren sürprizler size her defasında yeniden aşık olmasına sebep

Sohbeti Planlayın
Komünikasyonu sağlamak için bir çok aracın olduğu bir devirdeyiz. Her ikinizde çalışıyor olsanız bile sürekli iletişim halinde olmanız mümkün. Ancak gün içinde sürekli mesajlaşır, telefon açar ve e-posta gönderirseniz akşam evde veya bir yemekte biraraya geldiğinizde konuşacak ve anlatacak fazla birşey bulamayabilirsiniz. Örneğin akşam yemekten sonra kahve eşliğinde sohbet gibi bir zaman dilimi belirlemek hem rahatlatacak hemde sizi birbirinize yakınlaştıracaktır.

Cinselliği Hafife Almayın
Ayrı evlerde yaşıyor ve her gece ayrı yataklarda yatıyor olsanız bile ilişkinizin seks boyutunu canlı tutmanız olanaksız değildir. Yatmaya hazırlanırken yapacağınız bir telefon konuşması veya bir mesaj tüm gecenizi sanki yanyanaymış gibi geçirmenize ve ertesi sabah bir an önce yanyana gelmek için heyecanlanmanızı sağlayacaktır.

Seyahat Edin
Uzmanlar ilişkide olan insanların ayda en az bir haftasonunu tamamen birbirlerine ayırmalarını ve bu zamanı başbaşa geçirmelerini tavsiye ediyor. Sponten veya planlı bir şekilde kısa tatillere çıkmak hem beraber farklı yerler keşfetmenize hemde ilişkinize heyecan katmanıza yardımcı olacaktır.

Mektuplaşın
Teknoloji eski alışkanlıkları bertaraf etmiş olsa bile, nostaljik dokunuşlar size ve partnerinize keyif verebilir. Onun için özel olarak yazdığınız bir mektubu posta kutusunda bulsa sizce ne hisseder ?

Güvenin
Kuşku insanı kemirir ve ilişkiyede zarar verir. Özellikle ortada hiçbirşey yokken yapılan kıskançlık ve imalı sözler hem sizi hemde onu yıpratacaktır. Birbirinize karşı açık ve net olduğunuz sürece güven sarsılması olmayacaktır. Zaman zaman içinize düşen şüpheler hakkında konuşmak, belkide boşuna endişeleniyor olduğunuz şeyleri kolayca çözmenizi sağlayacaktır.

Kur Yapın
Uzun zamandır beraber olmanız ve birbirinizi iyi tanıyor olmanız flört etmenize engel değil. Küçük oyunlar oynayarak ilişkinizi ilk günlerdeki haline taşıyabilirsiniz.

İlişkinizin sonsuza kadar devam etmesini istemez misiniz ?
Kim istemezki ilişkisi hiç bitmesin ve yıllar boyunca devam etsin.
Beraber yaşlanmaya yemin etmiş olabilirsiniz. Peki bunun gerçekleşmesi için elinizden geleni yapıyor musunuz? İlişkiler zaman geçtikçe rutinleşir ve heyecanı kaybederler. Ancak bunun önüne geçebilmeniz için bir kaç önerimiz var.

Sırrı Ortadan Kaldırın
Gizem zaman zaman ilişkilere renk katıyor olsada bunun aksine sır ilişkinize zarar verebilir. Geçmişten gelen veya alihazırda olan birşeyi saklamanız partnerinizin size olan güvenini sarsacaktır. Özellikle sakladığınız birşeyi sizin dışınızda birinden veya kendiliğinden öğrenirse. Açıklı ve dürüştlük tüm ilişkilerin en olmazsa olmaz detayıdır.

Sosyal Olun
Onu seviyor ve her konuda anlaşıyor olabilirsiniz. Ancak heryere beraber gitmek ve her aktiviteyi beraber yapmak zaman içinde yalnız kalmanıza sebep olacaktır. Farklı insanlarla buluşmak, farklı aktivitelerde bulunmak birbirinizi özlemeniz için harika bir fırsattır.

Sınırlarınızı Belirleyin
İlişkinin başlarında bir çok detay konuşulmaz ve taze heyecana kapılmış olduğumuzdan çoğu detayıda görmezden geliriz. Ancak zaman geçtikçe önemsiz olarak gördüğümüz şeyler hayatımızı derinden etkileyebilir. Sizin ve partneriniz için hassasiyet taşıyan detayları belirlemek ve sınırlarınızı çizmek ileride oluşabilecek sorunları ortadan kaldırmış olur. 
Kategoriler: Sosyete Travel Sosyete Sözler Sosyete Trend Sosyete Karadeniz
Eğer Beğendiyseniz Bizi Takip Etmeyi Unutmayın! Esen kalın..
Görüş Ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın Yorum Yazın :)
Paylaş:  

Yorumlar