CV'nizi Ücretsiz Özgeçmiş Hazırlayıcı Site

CV'nizi Öne Çıkarmak için Ücretsiz Öz Geçmiş Hazırlayıcı Site


Bu makalede yer alan web sitelerinin listesi hem ilk kez CV hazırlayanların hem de profesyonellerin kalabalıklar içinde hemen farkaedilmesini sağlayacak iyi görünümlü bir özgeçmiş hazırlamasına yardımcı olacaktır.

1. MockRabbit’s Resume Maker (Web): Basit İlgi Çekici CV

MockRabbit, iş arayanların iş görüşmelerine hazırlanmasına yardımcı olur. 
Ancak bu görüşmeyi yapmadan önce, iyi bir CV'ye ihtiyacınız var. 
MockRabbit, binlerce çalışanı olan bir uygulamayı taradıklarında aradıkları en mükemmel ve ücretsiz özgeçmişi geliştirdiler.

CV, sol sütun ile deneyiminizi ve eğitiminizi listelerken, ana sütun sizinle ilgili daha fazla bilgiye yer verir. Bu, kariyer hedefinizi, bir başarıyı, becerilerinizi ve yeterliliklerinizi (beş yıldızlı bir derecelendirme grafiğinde sunar) ve diğer ilgi alanlarını içerir. MockRabbit'in çıktısı aynı anda hem profesyonel hem de iyi görünüyor, bu da sorunsuz bir şekilde modern bir CV oluşturmak için en iyi yollardan biri.

CV'nin görünüşünü değiştirmek için temel seçenekler vardır, ancak varsayılan değer en iyisidir. 
Üç şablon, dört yazı tipi ve dört renk şeması arasından seçim yapabilirsiniz. 
Seçimlerinizden memnun kaldığınızda PDF'yi indirin.

Bazı başlıklar İngilizce olarak kalmakta ve değişiklik yapılamıyor maalesef. 
Bu yüzden İngilizce CV hazırlamak için daha uygun bir seçenek.

2. ResumGo (Web): Bol Ücretsiz CV Şablonu Koleksiyonu

ResumGo, Microsoft Word, Google Dokümanlar veya başka bir ofis programında düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir özgeçmiş şablonları koleksiyonuna sahiptir. 
Diğer birçok siteden farklı olarak, indirme işlemi tamamen ücretsizdir ve üye olmanızı gerektirmez.

Web sitesi aynı zamanda basit kategoriler ve filtreler ile şablonlar havuzuna göz atmayı kolaylaştırıyor. Kategoriler, şablonları “basit ve profesyonel”, “modern” ve “yaratıcı” olarak ayırır. Filtreler, 1 sütun veya 2 sütun, fotoğraflı veya fotoğrafsız, siyah beyaz veya renkli vb. gibi seçenekler içerir.

3. FlowCV (Web): Adım Adım Güzel Bir Özgeçmiş Oluşturucu


FlowCV, herhangi bir tasarım becerisi olmadan güzel bir özgeçmiş oluşturmak için en kolay uygulamalardan biridir. İçerik, tasarım ve kontrol: Üç ​​bölüme ayrılmış CV'nizi oluşturmaya başlamak için kayıt olun.

İçerik kategorisi, özgeçmişinizin olmasını istediğiniz öğeleri eklediğiniz yerdir. 
Bu, eğitim, mesleki deneyim, beceri, dil, sertifika, ödül, referans vb. gibi çeşitli bölümleri içerir. 
Her bölümün doldurulması gereken önceden belirlenmiş alanları vardır, böylece özgeçmişinize koymak zorunda olduğunuz şeyler hakkında düşünmeniz gerekmez.

Tamamlandıktan sonra, CV'nizin nasıl görüneceğini özelleştireceğiniz tasarım kategorisine gidin. FlowCV'nin iyi olduğu nokta burasıdır. Her içerik bölümü ayrı bir öğe olduğundan, özgeçmişin görünümünü ve verdiği hissi sürekli olarak düzenlemeden değiştirmek kolaydır. İstediğiniz gibi görünmesini sağlamak için sütunlar, renkler ve hemen hemen her şeyi değiştirebilirsiniz.

Son olarak, bitmiş özgeçmişinizi indirmeden önce, kendinize bir iyilik yapın ve kontrol ettirin. FlowCV, arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz, bakabilecekleri ve iyileştirmelere ya da saçma hatalara dikkat çekebilecekleri özel bir bağlantı oluşturur. PDF'i indirmeden önce çok zaman kazandırır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
CV Hazırlamak için 5 Kullanışlı Özgeçmiş Sitesi 2018
4. Serious Simplicity’s CV (Web): Tecrübeli Profesyonel Çalışanlar İçin
Serious Simplicity'nin CV'si deneyimli profesyoneller için en iyi tek sayfalık özgeçmişi sunar.

Tek bir sayfada harika bir özgeçmiş oluşturabilirseniz, işe alan kişiyi etkilemeniz daha olasıdır. Birkaç yıl önce girişimci ve tasarımcı Richard Muscat, viral hale gelen bir sayfalık bir özgeçmiş için ücretsiz bir şablon paylaştı ve yakın zamanda 2019 için güncelledi.

Bu özgeçmiş muhtemelen birkaç yıl çalışmış ve yeni bir işe girmek için arayış içinde olan bir kişi için daha kullanışlıdır. Odak, önceki tecrüben üzerinde. Muscat, her işteki başarılarınızı bir veya iki satırda anlatmanızı önerir. “Başarılarınız büyüdükçe, bunları daha hızlı açıklayabilmelisiniz” diyor.

Önceki iş tecrübelerinden ayrı olarak, eğitiminiz ve ardından iletişim bilgileriniz hakkında kısa bir bilgi var. Büyük yazı tiplerine sahip ve temiz görünüyor.

5. I Need A Resume 2.0 (Web) En Basit CV Şablonları

Daha basit ve hızlı bir özgeçmiş oluşturmak hiç olmadığı kadar kolay.

Kullanmak için kaydolmanızı gerektirmeyen güncellenmiş arayüz, iyi bir CV oluşturma adımlarını gerçekleştirmenizi sağlar. İlk önce bir kapak mektubu doldurun. Ardından kişisel detaylar, profesyonel bir özet, deneyimler, projeler, eğitim ve beceriler hakkında bilgi ekleme adımlarını izleyin.

Finish Up'a sekmesine ulaştığınızda, her biri kendi stiline sahip dört farklı CV şablonu arasından seçim yapabileceksiniz. Ayrıca satır yüksekliğini, yazı tipi boyutunu ve metin veya simge isteyip istemediğinizi de ayarlayabilirsiniz. İşiniz bittiğinde, ücretsiz PDF'i indirin.

Özgeçmişinize Neler Yazılmaz?
Özgeçmişinizi hazırlarken, tüm başarılarınızı ve diğer kişisel ve profesyonel verilerinizi eklemek caziptir. Ancak bu bir acemi için aşırı bilgi yüklenmesine yol açabilir.
 Eğer aradıklarını hızlı bir şekilde bulamazlarsa, CV'nizi es geçip ve yenisini incelerler.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
CV'nizi Ücretsiz Özgeçmiş Hazırlayıcı Site ile ilgili aramalar cv hazırlama  cv oluştur  klasik özgeçmiş örneği  cv hazırlama programları  cv oluştur ve gönder  öğretmen cv örnekleri  cv hazırlama formu indir  cv doldur  CV'nizi Ücretsiz Özgeçmiş Hazırlayıcı Site ile ilgili aramalar cv oluştur  cv doldur  cv hazırlama formu indir  cv indir  boş cv örnekleri   yeni cv oluştur  yeni mezun cv örnekleri  cv nasıl hazırlanır
Sözler Blog / Travel Blog / Trend Blog
Paylaş:  

Yorumlar