Evlilik Nişan Davetiyesi Sözleri

Evlilik Nişan Davetiyesi Sözleri


Evlilik Davetiyesi 1; Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi Sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Nikâh (Düğün) törenimizde Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız.

Evlilik Davetiyesi 2; El ele tutuşurken saadet yolculuğuna, veda ediyoruz bekarlığın sultanlığına… Eğer uğurlamak isterseniz bizi, düğünümüze bekleriz sizi…

Evlilik Davetiyesi 3; Gönülden birbirimizi seviyoruz. Kalbimiz bir buna inanıyoruz. 
Bekârlığa veda edip, işte bugün evleniyoruz. Düğünümüze sizleri de bekliyoruz.

Evlilik Davetiyesi 4; Kuruyan topraklar yağmur bekler. Karanlık geceler sabahı bekler. 
Seven söz verince bir ömür bekler. Bu iki aşık sizleri düğünlerine bekler…

Evlilik Davetiyesi 5; Allah’a bağladık özümüzü, Peygambere verdik sözümüzü, 
Mevlam ak eylesin yüzümüzü, buyurun dostlar gelin beraber yapalım düğünümüzü…

Evlilik Davetiyesi 6; Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

Evlilik Davetiyesi 7; Gönül ferman dinlemedi, biz evleniyoruz. 
Bu mutlu günümüzde sizleri de bekliyoruz.

Evlilik Davetiyesi 8; Bir gül istiyoruz, kokladıkça solmayacak. Bir sevgi istiyoruz, yaşadıkça bitmeyecek. Bir hayat istiyoruz ömür boyu sürecek. Bir dünya istiyoruz, güneşi hiç bitmeyecek. 
Biz yuva kuruyoruz hiç yıkılmayacak. Kalplerimiz birbirine bağlı kalacak. Buna yemin ediyoruz…

Evlilik Davetiyesi Sözü Davet Sözleri Kısa, Davet Sözleri Facebook, Davet Sözleri Anlamlı, Davet Sözleri Komik, Davet Sözleri Orjinal, Davet Sözleri Dini, Davet Sözleri Evlilik, Davet Sözleri Nişan, İlginç Davet Sözleri

Evlilik Davetiyesi 9; Hiçbir koşul gözetmeksizin, sevgimizin, her şeyin üstünde geleceği bir beraberliğe adım atmaya vesile olacak Düğün Törenimize sizleri de şahitlik etmeye bekliyoruz.

Evlilik Davetiyesi 10; Yasam boyu sürmesini arzu ettiğimiz beraberliğimizin ilk gününü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Evlilik Davetiyesi 11; Allah böyle buyurdu, Herkes buna uydu Evlilik sevgi yurdu, 
Biz uymazsak olur mu Olur diyenler sağ olsun, Biz evleniyoruz, Bütün dostlar buyursun. 

Evlilik Davetiyesi 12; Heyecanımıza heyecan katacak bu günde en içten “EVET”imizi söylerken siz dostlarımızı aramızda görmekten kıvanç duyacağız… 

Evlilik Davetiyesi 13; Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Evlilik Davetiyesi 14; Karşılıksız aile sevgisi ve güveniyle büyüyüp hayat adlı yolculukta kendi irademizle aldığımız evlilik kararımızın geleceği kucaklayarak ilk “EVET”ini sizlerin huzurunda söylemekten gurur ve mutluluk duyacağız.

Evlilik Davetiyesi 15; Adın bir dönülmezliğin simgesi artık, sen sözcükleri ölümsüz kılansın. 
Sen umudun, sen yaşamın, sen özlemin, sen hayatın adısın. Ve senin adını anmak bile, tarif edilemez bir sevinç yayıyor içime. Şimdi yaşamayı seviyorum işte. Çünkü içimde SEN varsın… 
Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken nikah törenimizde siz dostlarımızı yanımızda görmek bize mutluluk verecektir.

Evlilik Davetiyesi 16; Leyla ile Mecnun’u görmemiş, Kerem ile Aslı’yı duymamış, Ferhat ile Şirin’i bilmiyor olabilirsiniz. Titaniği de seyretmediyseniz. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. 
Bu büyük aşkın nikâh/düğün gecesinde/gününde, Bizleri onurlandırmanız dileğiyle.

Evlilik Davetiyesi 17; Gözlerimizin bebeği, Yavrularımızın en önemli günleri olan evliliklerinin ilan edileceği bu güzel toplantıda siz kıymetli dostları aramızda görmekten memnun olacağız.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
Evlilik Davetiyesi Sözleri   Davet Sözleri Kısa, Davet Sözleri Facebook, Davet Sözleri Anlamlı, Davet Sözleri Komik, Davet Sözleri Orjinal, Davet Sözleri Dini, Davet Sözleri Evlilik, Davet Sözleri Nişan, İlginç Davet Sözleri
Sözler Blog / Travel Blog / Trend Blog
Paylaş:  

Yorumlar