Çirkef insanlara Kendini Ezdirmeyin

Çirkef İnsanlara Kendini Ezdirmeyin Artık

Kader Değil Çirkeflere Karşı İlaç Gibi Savunma

Hiç yapmamanız gereken bir şey yaptınız ve çirkef bir insana bulaştınız. 
Baştan geçmiş olsun. Çünkü ondan kurtulmak ya da onu alt etmek, ikisi de aynı kapıya çıkıyor; durumlar çirkinleşecek. Fakat bizim size önereceğimiz birkaç yöntem var. Biraz zorlanacaksınız ama alnınızın akıyla çıkarsanız, en azından kendinizi ezdirmeyeceksiniz.

1. Yapabiliyorsanız, ay pardon yanlış oldu, deyip topuklayın oradan.
Of çok acayip bir belaya bulaştınız. Siz kim onunla baş etmek kim? Siz daha saygı çerçevesinde derdinizi cümleye dökene kadar, o sizi üç defa çamura batırır.

2. Kaçamadınız ve size ağza alınmayacak laflar ediyor. Etraftakilere onu gösterip, "Görüyorsunuz değil mi?" diye masum masum sorun, yandaş edinirsiniz.
Biraz akıllı olun. Tek başına kalmamanız lazım. Kitleyi kendi tarafınıza çekmeniz, münakaşa sırasında size yardımcı olacak yancılar anlamına geliyor. Bunu yaparken saf ve masum görünmeyi unutmayın. Kitle bu, kime saracağı belli olmaz.

3. Onun taklidini yaparak "Görüyorsun değil mi, ne kadar da hoş olmayan hareketler?" diyebilirsiniz.
Bu ne kadar işe yarar bilmiyoruz. Genelde 5-10 yaş arası çirkeflerde işe yarıyor. Fakat daha önce 30 yaş üstü bir çirkef üzerinde denemedik.

4. Baktınız ki hayatta duymadığınız küfürler ediyor ve sizin onla baş etmeniz imkansız. "Cınım senin siviyini inimiycim" deyin.
Böyle demekle hem çevredekilerin takdirini toplarsınız, hem de onun biraz olsun utanmasına vesile olursunuz. Bir ihtimal, yani inşallah! Sonuçta sizde o küfürlerden hiçbiri yok.

5. Aman Allahhım! Seviye numaralarını yemedi. YALVARIN!
"Bak lütfen insanlar rahatsız oluyor", "tamam sen haklısın", rica ediyorum yeter artık!" gibi sözler onu utandıracak inşallah. Çevrede bulunan herkes, şu an sizin tarafınızda, rahat olun. Hepsi gözleriyle onu kınarken, siz de sinsi sinsi keyif alabilirsiniz.

6. Ben hiç muhatap olmak istemiyorum derseniz. Ona boş boş bakıp kafa sallayabilirsiniz.
Bunun ince bir tehlikesi vardır. Çirkefimiz küçük görüldüğünü sanıp, sizi saçlarınızdan sürükleyebilir. Muhatap olmayayım diye iyice yüz göz olabilirsiniz. Bunu yaparken kaçma mesafesinde durmaya özen gösterin.

7. Göz devirmeden, gayet ciddi bir şekilde bakıp "Lütfen susar mısın artık!" diyebilirsiniz.
Bunu yaparken çok ciddi olmanız lazım. Gerçekten ciddi olduğunuzu anlarsa sizi kestiremez ve sizi kestiremezse geri adım atar. Yani inşallah!

8. Ay çok fena oldum bayılacam galiba, deyip onu korkutun.
Size bir şey olacağı ve başının belaya gireceği düşüncesi belki onu susturur. Çok ileri giderse, gerçekten bayılmak isteyebilirsiniz. Ay öldüresi var sizi!

9. Onu tamamen yok sayıp, hiç iletişim kurmayabilirsiniz.
Varsa bir kulaklık, o konuşurken müzik dinlemek iyi gelebilir. İnşallah bu onu daha da çıldırtmaz.

10. Aynı evde ve yalnızsanız, elektrik süpürgesini açıp evi temizlemek, kek pişirmeye kalkmak, en sağlam kaçış yolu olabilir.
Oldukça sakin davranmaya çalışın. Kontrolü yitirirseniz yine kendinizi kavganın içinde bulursunuz.

11. "Kendini küçük duruma düşürdüğünün farkındasın değil mi?" sorusu kısacık bir şok etkisi yaratabilir.
O şoku atlatmadan önce yine kaçmanızı tavsiye ediyoruz. Büyük ihtimalle küçük duruma düşmesinin sebebi olarak sizi görecek.

12. Tüm taşkınlıklarını hiç üstünüze alınmayıp "Canım, başka bir sorunun mu var?" diye şefkatle sorabilirsiniz.
Burası biraz riskli bir alan. Gerçekten bir sorunu varsa, birkaç saatinizi ona ayırmak zorunda kalacaksınız. Çirkefiniz birden kedinize dönüşebilir.

13. Benim artık burama geldi, ben buna dalarım, diyorsanız giriş cümleniz; "Susman için kaç para vermem lazım?"
İşte şimdi ortalık kızışacak.

14. Elinize belinize atıyorsunuz ve...
Elinize belinize atıyorsunuz ve...
Seviyenizi çok da bozmadan kararlı ve güçlü duruyorsunuz. Ezdirmeyin kendinizi!

15. Son olarak kavga bitti ve siz her ne yaşanırsa yaşansın, etrafınıza nasıl harika bir insan olduğunuzu tekrar göstermek istiyorsunuz.
Son olarak kavga bitti ve siz her ne yaşanırsa yaşansın, etrafınıza nasıl harika bir insan olduğunuzu tekrar göstermek istiyorsunuz.
Sonuçta az önceki ağız dalaşı anlık bir şeydi. İnsanların sizi böyle hatırlamasını istemezsiniz. Ortamdan ayrılırken kullanacağınız özlü bir söz sizi biraz olsun aklayacaktır. "Herkes kalbinin ekmeğini yer" ya da buna benzer herhangi bir şey işinizi görecektir. Geçmiş olsun.

Çirkef İnsanlara Kendini Ezdirmek Artık Kader Değil! Çirkeflere Karşı İlaç Gibi Savunma
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar