Evlilik Evlenme Teklifi Sözleri

Evlilik Evlenme Teklifi Sözleri


Evlenme teklifi bir ilişkideki belki de en hoş ve unutulmayacak andır. “Böyle bir teklife gerek yok, biz zaten evlenmekten sık sık bahsediyoruz” diyorsanız yanılıyorsunuz. İki taraf da bir gün elbette evlenileceğinden emin olsa da, “benimle evlenir misin?” sorusuyla karşılaşmanın tadı ve duygusu bambaşka. Sevgilinizi bu duygusal andan mahrum etmeyin.

Nasıl ve nerede evlenme teklif edeceğiniz sizin kişiliğinize ve koşullara bağlı. Bu teklif önceden planlanmış bir anda olabileceği gibi, kendiliğinden gelişebilen çok romantik bir zamanda, birdenbire de olabilir. Peki hayatınız boyunca unutulmayacak bir anda üstelik tüm dünyanın da bu teklifin sevincine ortak olduğu bir günde evlenme teklif etmeye ne dersiniz? Evet, yılbaşı akşamından bahsediyoruz.

Bu fikir hoşunuza gittiyse planlamalara başlayabilirsiniz. Her şeyden önce yılbaşı akşamı yapacağınız teklifi sevgilinize kesinlikle belli etmeyin. Tam bir sürpriz yapmalısınız. Önce gitmeyi sevdiğiniz, sizin için güzel anlamlar taşıyan bir restoranda yılbaşı akşamı için yer ayırtın. Karar verirken mekanın gürültülü olmamasına, dekorasyonundan çalınan müziğin türüne kadar her şeyin bu özel akşamın anlamına uygun olmasına dikkat edin.

Kıyafetleriniz de çok önemli. En güzel giysilerinizi giyin, sevgilinize de çok hoş bir akşam geçirmek istediğinizi, şık bir yere gideceğinizi bu yüzden de güzel giyinmesini söyleyin. Sevgilinize bu teklifi bir hediye ile birlikte sunmak sizin tercihinize kalmış. Fakat ister hediye örneğin bir yüzük alın, ister almayın, aşkın en güzel sembolü kırmızı gülleri unutmayın.

Şimdi sıra o güzel sözleri söylemeye geldi. Bunun için eski yılın yeni bir yıla, yeni başlangıçlara ve umutlara dönüştüğü dakikaları tercih edin. Yılın ilk dakikalarında hayatınızı birleştirmek istediğinizi söylemeniz, yeni yılın sevincini ve mutluluğunu kat kat arttıracak. Bu anın romantizmini güçlendirmek için restorandaki görevlilere durumu anlatıp, ikinizin de çok sevdiği bir şarkıyı çalmalarını isteyin. Tam bu sırada patlatılan şampanya ile gelen bir evlilik teklifi yılbaşında verilebilecek en güzel yeni yıl hediyesi olacaktır.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilikle İlgili Sözler Kısa, Evlilikle İlgili Sözler Yeni, Evlilikle İlgili Komik Sözler, Evlilikle İlgili Özlü Sözler, Evlilikle İlgili Ünlü Sözler, Evlilikle İlgili Anlamlı Sözler, Evlilikle İlgili Sözler Facebook
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar