Gerçekten Kötü ilişki Alışkanlıkları

Gerçekten Kötü İlişki Alışkanlıkları

Kötü alışkanlıklar konusu ortaya çıktığında, zihniniz hemen sigara içmek veya her zaman işe geç kalmak gibi şeylere giderse anlaşılabilir. Ancak gerçek şu ki, bir ilişkide ortaya çıkabilecek kötü alışkanlıklar da vardır - sonuçta onun ölümünün nedeni olabilir.

Şimdi bir ilişkiniz varsa ve onu mümkün olduğunca korumak ve korumak mı istersiniz veya kendinizi sürekli olarak onlardan içeri ve dışarı mı buluyorsunuz ve bir dahaki sefere nasıl daha iyi yapabileceğinizi merak ediyorsunuz, işte gerçekten ( GERÇEKTEN) kaçınmak kötü ilişki alışkanlıkları.

1. Yalan Söylemek
Bir yalancı, gerçeklerden korkan biri olma eğilimindedir. Buradaki sorun, ilişkide çok fazla gerçek yoksa, inşa edilecek çok fazla vakfınız yoksa. Yalan korkak içindir. Yapma. Ve kesinlikle buna tahammül etmeyin.

2. Sadakatsizlik
Siz ve erkek arkadaşınız belirli sınırlar belirledikten sonra, ikinize de saygı duymanız önemlidir. Örneğin, başkalarını görmemeye karar verdiyseniz, başka türlü yapmamak sadakatsiz olurdu.
Bu başka biriyle çıkmayı ve hatta başka biriyle flört etmeyi içerir. Temel olarak, “Başkalarına, onların size yapmasını istediğiniz gibi yapın” Altın Kuralı uygulanmalıdır.

3. Sürekli Dövüş
Sürekli savaşıyorsanız (ve bununla tartışmayı kastediyoruz çünkü umarım herkes ellerini kendine saklar), bu konuda sağlıklı bir şey yoktur. Geri çekilin ve kendinize kök sorununun ne olduğunu sorun. Sonra çözmeye çalışın. Bu imkansız gibi görünüyorsa, duygusal iyiliğiniz uğruna, ilişkiyi sona erdirmek en iyisi olabilir.

4. Online Mücadele
Hiç çevrimiçi bir çift kavga izlediniz mi? Bizim gibi bir şeyseniz, genellikle düşündüğümüz ilk şey “İkinizin birbirinizin telefon numarası yok mu?” İkincisi “Bu çok aptalca görünüyor.”
Her çiftin zor günleri var. Bu, siber uzaydaki hemen hemen herkesin bunu bilmek zorunda olduğu anlamına gelmez.

5. Kötüye Kullanım
Bir erkek ilk kez bu kadının bulunduğu pozisyona girmesine neden olduğunda, çıkışını yapmanın tam zamanı. Temelli olarak.

6. Nagging
Sen erkeğin annesi değilsin. Sen onun kız arkadaşısın. Bir istekte bulunmak ya da unutmuş olabileceğini düşündüğünüz bir şeyi hatırlatmak bir şeydir. Bu konuda konuşmak için kendinizin üstesinden gelmek başka bir şey… ve tekrar… ve tekrar… ve tekrar… ve tekrar — anlıyorsunuz.

7. Pasif Saldırganlık
Birçok erkeği duvardan yukarı iten bir şey bilmek ister misiniz? Kız arkadaşlarına, bir şeyin bittiğini açıkça gördüğünde neyin yanlış olduğunu soruyorlar ve bir şey olduğunda tepkisinin “hiçbir şey” olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden pasif agresifliğin tanımlarını eklemenin iyi bir fikir olacağını düşündük. Sizde veya çektiğiniz insanlarda bunlardan herhangi birini görürseniz, sağlıksızdır. Sadece söylüyorum'.

8. Tamamen Finansal Olarak Birbirine Bağımlı Olmak
Evlenene kadar faturalarınız birbirinizin sorumlulukları değildir. Yani, kendinizi er ya da geç, tamamen finansal bağımlılığın olduğu bir pozisyonda - daha ziyade bir çıkmazda - pişman olacaksınız. BÜYÜK ZAMAN.

9. Sorunları “Düzeltmek” Için Cinsiyeti Kullanma
Seks sevgiyi ifade etmenin bir yoludur. Sorunlar için bir “düzeltme” olmamalıdır. İşler kötü olduğunda, yaptığınız her ikisi de seks yapmaktır, sizi uzun süre bir arada tutan tutkal olmayacaktır. Aslında, ikinizin ortak yönlerini görmek için bir süre seks yapmadan gitmek isteyebilirsiniz.

10. Dinlemiyor
Birbirinizi dinlemiyorsanız iletişim kuramazsınız.
Ve iletişim kurmuyorsanız, ilişkiniz asla gerçekten büyümeyecektir. Tekrar tekrar.

11. Diğer Insanlarla Karşılaştırmak
O bir birey. Sen bir birisin. Muhtemelen geçmişinizin geçmişleri ve geçmişte sahip olduğunuz kişilerdir. Bu, geçmişle veya diğer insanlarla karşılaştırmaya çalışmak için sahip olduğunuz şeylere bir hakaret. Kötü ve güvensiz bir alışkanlık. Kır.

12. Kıskançlık
Evet, bu resim sevimli ama gerçekten iyi, kalıcı veya faydalı hiçbir şey kıskançlıktan gelmedi.
Sadece çok acı. Oh, ve bolca dram.

13. Birbirlerinin Arkadaşlık Kurmasına Izin Vermemek
Adamınızın en iyi arkadaşı olabilirsiniz (belki de), ama bu onun tek arkadaşı olmayı beklediğiniz anlamına gelmemelidir . Bir ilişkide, hapiste değil. Ona başka arkadaşlıklar kurma özgürlüğü vermek için elinden geleni yap. Onun için ve nihayetinde ilişkiniz için de iyi.

14. İyelik
Bu resimde nasıl psikopat olduğunu görüyor musun? Bütün iyelik sahibi insanlar böyle görünür. Çılgınlığı minimumda tutun. O bir mülk değil. O bir birey.

15. Sabırsızlık
İstediğiniz zamanda, her şey istediğiniz gibi olsaydı hayat harika olmaz mıydı? Gerçeklik kontrolü: işler böyle işlemez. Seni geri arayacağını söylerse ona bir dakika ver. Çalışmak zorunda olduğu için bu hafta sonu başaramayacağını söyleseydi anlayışlı ol. Bekleyenlere iyi şeyler gelir, hatırladın mı? Yaşanacak kelimeler.

16. Talep Etmek
Yolunuza çıkmayı talep etmek temelde öfke nöbeti atmaktır.
Çocuklar böyle yapar. Yeterince söylendi.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Aşk mı alışkanlık mı? ile ilgili aramalar aşk mı alışkanlık mı ekşi sözlük  sevgimi alışkanlık mı test  aşk mı alışkanlık mı onedio  sevgimi alışkanlık mı nasıl anlaşılır  alışkanlık mı sevgi mi olduğunu nasıl anlarız  eşimi seviyor muyum yoksa benimkisi alışkanlık mı  sevgi aliskanlik mi  aşk mı sevgi mi ekşi
Paylaş:  

Yorumlar