Samimiyeti Artırmanın Yolu

Samimiyeti Artırmanın Yolu (Duygusal)

Sağlıklı ve mutlu bir ilişkide olmanın büyük bir kısmı, duygusal olarak güvende ve özen duyduğunuz bir tür bağlantı kurmaktır. Bu yüzden, fiziksel yakınlığın yanı sıra, duygusal yakınlığın geliştirilmesi son derece önemlidir.

İlişkinizin başlangıç ​​aşamasında olun ya da bir süredir birlikte olun ve biraz daha ileriye gitmek istiyorsanız, işte ikinizin daha da paylaştığı duygusal bağı yapmanın kanıtlanmış yolları .

1. Tüm İletişim Biçimlerini Kullanın
Akıllı telefonlar sayesinde insanlara her zaman her yerden ulaşabiliriz. Ancak, e-postanın (gün boyunca sürpriz bir "seni düşünüyorum" e-postası) ve hatta (soluk!) Salyangoz postası olduğunu da unutmayın. Bir düşünün: Posta kutunuza en son ne zaman gittiniz ve bir fatura yerine kartınız vardı, sizi ne zaman bekliyordu? Sadece düşünecek bir şey.

2. Arkadaşlığın Üzerinde Çalış
Ne yazık ki, önemli bir şey yapmadan biriyle ilişki kurmaya odaklanan çok fazla insan var: önce bir arkadaşlık yaratmaya çalışmak. Uzun yıllardır evli olan ve zor zamanlarda “gibi olmanın” aşık olmaktan çok daha önemli olduğunu söyleyecek birçok çift var. (İyi bir saç modeli çok önemlidir.)

3. Gelecek Hakkında Konuşun
Birkaç aydır birlikteyseniz ve her ikiniz de ilişkinin münhasır olmasını istediğinize karar verdiyseniz, biraz “hayal kurmayı” yapmak için biraz zaman ayırın. Her ikinizin de nerede olmak ve ilişkinizin nereye gittiğini görmek istediğiniz hakkında konuşun. Her ikisinin de aynı sayfada olduğunuzu bilmek sizi daha da yakınlaştırabilir.

4. Birbirinizin Aşk Dillerini Öğrenin
Temel olarak, ona göre, hepimizin yukarıdaki tüm yollarla ifade ettiğimiz sevgiye ihtiyacımız var; ancak, her birimiz için en önemli olan iki tane olma eğilimindedir. Aşk dillerinizin ne olduğunu ve gördüğünüz kişinin ne olduğunu bilmek, her ikinizin de en etkili şekilde sevildiğini hissetmenize yardımcı olabilir.

5. Birbirinizin Gözlerine Bakın
Gözlerin ruhun pencereleri olduğunu duyduğunuzdan eminiz. Bu nedenle, neler olduğunu görmek için haftada en az bir kez “birbirinize göz atmak” için bir dakikanızı ayırın.

6. Piknik Yapın
Yerel bir restoran için bir tarihte gitmek güzel. Ama pikniğe gitmeyle ilgili çok samimi bir şey var. Doğanın sessizliğinde, birlikte sarıldığınızda, çok romantik olabilir. Ve ayrıca çok duygusal. En iyi şekilde.

7. Birbirinize Sırlarını Söyleyin
Sır söylemek, güven tesis etmeye yardımcı olur.
Bu nedenle, birbirinizi arada sırada bazı özel şeyleri paylaşmaya teşvik edin.

8. Yanağından Öpmek Ve Alın
Birbirini yanağından öperken ve alnından ağzı öpmek tutkudur.
Bir bağlantı kurmanın besleyici bir yoludur. Duygusal yakınlığı geliştirmek için mükemmeldir.

9. Rahatça Konuşabileceğiniz Tarihlerde Gidin
Bir konsere ya da filmlere gitmek güzel, ama birbirinizin söylediğini duymak yerine, kendinizi düşündüğünüzü duymak duyulabilir. Bu nedenle, bütün gün oturabileceğiniz ve isterseniz konuşabileceğiniz yerel bir kahvehaneye gitmek gibi şeyler de yapmalısınız.

10. Tutuşun
El ele tutuşmanın stres giderici olduğu kanıtlandı mı? Ayrıca, birisiyle birlikte olduğunuzu ve bu konuda gerçekten mutlu olduğunuzu açıkça ifade etmenin bir yoludur.

11. Çocukluğunuzu Tartışın
Akıllı bir kişi bir zamanlar yetişkinliğin çocukluktan kurtulmakla ilgili olduğunu söyledi. Aslında bu konuda biraz doğruluk var. Hepimizin bir çocukluğu var ve şimdi yaşam hakkındaki görüşlerimiz için bir temel oluşturmamıza yardımcı olarak, “Büyüdüğümde” hikayeleri değiştirmek her zaman iyi bir fikirdir.

12. Öğleden Sonra Sürüşüne (Veya Bir Yolculuğa) Çıkın
Sen. Him. Ve açık yol. Bundan daha güzel ve duygusal olarak samimi bir şey olabilir mi?

13. Yeni Şeyler Deneyin
İlişkilerle ilgili bir başka harika şey, size birbirleriyle anılar yaratma fırsatı vermesidir. Birlikte yeni şeyler yapmak için bir noktaya işaret ederseniz, her zaman geriye bakıp (örneğin) “İlk kez sizinle zip-astar'a gittim” diyebilirsiniz. Bununla ilgili çok tatlı ve duygusal bir şey var.

14. Sarılın
Sarılmak “Sadece size yakın olmak istiyorum” demenin bir yoludur.
Duygusal yakınlık kurma arzusunu fiziksel olarak ifade etmenin en iyi yollarından biridir.

15. Acele Etmeyin
Aşk güzel şarap gibidir. Acele edilemez, bu yüzden denemeyin bile.
Her seferinde bir gün bir şey alın, bu ipuçlarından bazılarını ekleyin ve bilmeden önce, her zamankinden daha güçlü ve daha mutlu bir ilişki içinde olacaksınız!

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
İlişkilerde Yakınlığı Artırmanın Kolay Yolu İş yerinde saygınlığı arttırmanın yolları Mülakat Performansınızı Artırmanın Yolu Kendinize güveninizi artırma için öneri Samimiyet Faktörü Sosyal Medya Pazarlaması
Paylaş:  

Yorumlar