Sevdiğinizi Nasıl Söylersiniz

Sevdiğinizi Nasıl Söylersiniz


Sevdiğinizi Nasıl Söylersiniz – Sevgilinize yada partnerinize onu sevdiğinizi söyleyemiyorsanız başka yolları denemelisiniz. işte o yollardan bazıları;

Sevdiğinize ‘seni seviyorum’ demenin binbir yolu vardır. İşte bunlardan bazıları…

Aşk sözcüklerini söylemek her zaman çok kolay olmayabiliyor. Kimimiz de hissettiğimiz şeyleri çoğu zaman söyleyemiyoruz bile. O halde bize kulak verin.
İşte size duygularınızı kelimelere dökmenin on etkili pratiği!

Kelimeler ağır geliyorsa
Sevgilinize karşı hissettiklerinizi dile getirmenin, beraberinde neler getireceğini hiç düşünmeyin. ‘Seni seviyorum’ cümlesinin, size bir kurşun kadar ağır gelmesinin nedeni, belki de bu iki kelimenin sonsuz anlamlar içerdiğini düşünmenizden kaynaklanıyor.

Bırakın bilsin
Sevdiğinizi söylemeye zorlandığınızı bırakın bilsin. Aksi takdirde, aşktan ve sevgiden bahsetmemeniz nedeniyle onu yeterince sevmediğinizi düşünebilir. Neden olduğunu bilmediğiniz gerçek duygularınızı ifade etmekte güçlük çektiğinizi ona anlatın. Bazen bu; ‘seni seviyorum’ demek kadar etkilidir.

Alıştırma yapın
Sevginizi çevrenizde de dışarı vurmakta zorlanıyorsanız, ‘seni seviyorum’ cümlesinin etkisini, ilk olarak arkadaşlarınızda deneyin. Onların vereceği pozitif tepkiler, sevgilinize de duygularınızı ifade etmeniz için cesaretlendirecektir sizi.

Aşkı okuyun
Eğer, ‘Seni seviyorum’ cümlesini, nasıl ve hangi şartlarda söyleyeceğinizi bilmiyorsanız, aşk filmlerine başvurun. Bazen konuları çok saçma gelse de aşk konu kitaplar okuyarak, gerçek hislerinizi ifade etmek adına cesaret alabilirsiniz.

Duydularınızı anlatın
Duygularınızı ifade ettikten sonra ilişkinizin hassas bir döneme gireceğini düşünebilirsiniz. Ama kendinize bir de şu soruyu sorun; ona bu kadar aşıkken ve sevildiğinizden bu kadar eminken neden gerçek duygularınızı birbirinizden saklayasınız? Belki de, ilk adımı o da sizden bekliyor…

Günlük tutun
Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz duygularınızı, gördüğünüz bir filmin, dinlediğiniz bir şarkının siz de uyandırdığı hisleri düşünerek bir deftere not edin.

Asla çok geç değil
İlişkiniz ne kadar uzun süreli olursa olsun, onu sevdiğinizi söylemek için asla çok geç değil. Aksine, ne kadar uzun süre sonra söylerseniz duygularınızdan o kadar eminsiniz demektir. Ayrıca, karşı taraf içinde, uzun bir bekleyişten sonra beklediği sözcükleri duymak daha değerli olacaktır.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Sevdiğinizi Nasıl Söylersiniz ile ilgili aramalar bir erkeğe sevdiğini nasıl itiraf ettirirsin  çok sevdiğin bir kıza sevdiğini nasıl söylersin  karşındakine sevgini nasıl anlatırsın  sevdiğinize sevdiğinizi nasıl söylersiniz  bir erkeğe sevdiğini nasıl gösterirsin  birini nasıl anlatırsın  bir kadına hoşlandığını nasıl söylersin  hoslandıgını nasıl soylersın
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar