Arkadaşlar için Tebrik Mesajları

Arkadaşlar İçin Tebrik Mesajları


Bazı arkadaşlar mesafelidir ancak evlilik tebrik mesajları göndermek gereklidir.
Düğüne gidilememiş ya da alınacak hediyeye uygun yazı yazılamamışsa, en güzel arkadaşa evlilik tebrik mesajları sizler için hazırlandı:

Arkadaşım; Girdiğin bu yolda kıymet verdiğin insanla yürümenin keyfini yaşaman dileğiyle. Mutluluklar…

Her anını dolu dolu bir mutlulukla, her saniyeni aşkla geçirmeni diliyorum.
Dünyanın en güzel evliliği senin olsun. Girdiğin bu yolda eşinle bir ömür mutluluklar…

Sonsuza kadar nefesin olacak kişiyle ömür boyu yürüyeceğin bu yolda mutluluklar diliyorum. Umarım girdiğin bu yolda ömür boyu çiçek bahçelerindeymişçesine huzurla yürürsün.

Kıymetli arkadaşım, sesindeki huzurun, kalbindeki mutluluğun, ruhundaki neşenin evliliğine sirayet etmesiyle cennet gibi bir ömür geçirmeni diliyorum.
Umarım mutluluğun her saniye katlanarak artar. Neşeyle…

Yaşamın zorlukları karşısında birbirinize sarılarak yürüyeceğiniz, her an birbirinizi sevmeye devam edeceğiniz bir evliliğiniz olsun. Sonsuz saygı ve sınırsız sevgi ile yürüteceğiniz evliliğinizde mutluluklar diliyorum.

Her adımında senin ritmine ayak uyduracak, her saniyende seninle aynı nefesi soluyacak, her kararında hakkını verip arkanda duracak bir evlilik diliyorum.
Mutluluğun daim olsun canım arkadaşım.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Arkadaşlar için Tebrik Mesajları ile ilgili aramalar nişan tebrik mesajları  başarı tebrik sözleri  en güzel tebrik sözleri  iş tebrik mesajları  mesleki başarı tebrik mesajları  söz tebrik mesajları  evlilik tebrik mesajları islami  komik evlilik tebrik mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar