Aşk ilanı Sözleri ilanı Aşk Sözleri

Aşk İlanı Sözleri Aşk İlanı Mesajları


Gelmezsen, fırtınaya uğramış bir kumdan kale gibi yıkılacağım. Gözlerindeki beni göremezsem bir saat gibi duracağım. Gülmezsen, konuşmazsan, elimi tutmazsan, sıcaklığını üstüme bırakmazsan öleceğim sanki. Ben kifayetsiz muhterisin.

Güneşe durunca boynunu eğmeyen, hele ki tatlı bir esintide varsa mırıl mırıl salınan ayçiçekleri gibiyim. Bu huzurdan bu ihtişamdan mahrum bırakma beni. Hiç batmayan güneşim, serin meltemim ol benim.

Biz seninle dümdüz bir otoyolda son sürat çarpışmış otomobiller gibiyiz.
Okyanusların ortasında hortumla oluşup, tsunamiyle karalara vurmuş gibiyiz. Amazon ormanlarında simbiyotik ikililer, gökyüzünde çarpışan sıcak-soğuk değişimler, kutuplarda ısrarla birbirini bekleyen penguenler, gündüzle-gece, ateşle-su, ölümle-yaşam…….yada kısaca SEN ve BENiz.

Bir iyimserlik, bir her şeye katlanış, bir mukavemet hissi geldi bana. Sanki bir tevazu yorganı örttün üstüme. Artık yeşil-çorak, kır-bayır, munis-vahşi her neresi olursa sadece bir çoban olmak istiyorum. Her gün gitmek ama sana gelmek, sevmek sevilmek ve her şeyi senle duyumsamak istiyorum.

İnsanoğlu en çok neleri sever, inanır, güvenir? Görecelide olsa; anne, baba, kardeş,Tanrı, arkadaş,evcil hayvan, saksı bitkisi… liste uzar gider. Elbette benim de böyle bir listem var.
Tuhaf olan şu ki ; sen , sen, sen listede nerdesin? Çok zorlanıyorum. Çünkü sen şuan en sevdiğim, en güvendiğim, en çok beraber olmak istediğim kişi statüsündesin. Peki ne yapmalıyız sence?

Dişimi fırçalamak gibi rutin,kaygan zeminde düşebilme ihtimali, mevsimler gibi döngüsel, oltadaki yeme gelen balık, gün-tün eşitliği,pi sayısı, + - sonsuz, global dünya, siyaset-hamaset, savaş-barış, bu dünya-öbür dünya… hiç biri değilsin. Sadece sen, sendeki ben, bendeki AŞKsın.

Issızlığıma kanma hep seni beklediğimdendir. Öyle bir gel ki..ya yeşeren yaprak ve çiçekli dallarıma kon, ya dökülen yapraklarımın yumuşaklığını yatak bilip yerleş. Rahat etmen için gece ayın ışığı, gündüz güneşin sıcağı, yaralarının ilacı, ruhunun salıncağı, bedeninin mükellef sofrası olmaya hazırım. AŞKIM…..

Sevipte kavuşulmayan, yada bakir ama örseli kavuşulan Yeşilçam melodramlarından değil. Yaşamın bağrında, akılcı ama delice, masum ama vahşi, hem sağlam hem temkinli bir aşka davet bu. Düşün ama çıldır.

Son zamanlarda koptum yenilerin deyimiyle. İş güç, fatura, para, geçim filan gibi. Ama her akşam son dakika zili çalarken hep huzurla girdim kapıdan. Seni ve seninle olan dünyamı ezbere bilirken. Senin hislerini, beklemişliklerini kaçırdım galiba. Birinin hayat arkadaşı giderse ansızın diğerinin yaşayabileceği açmazla düşündüm tekrar ve utandım. Muhtaçlıktan öte olduğunu anladım sonra.
Hala aşığım ben sana.

Bu geçici körlük, akla ziyan, acıya, örseye pansuman yaşanılabilirlikte en şaşalı olan; ruhların orkestrası, umut, şefkat, en iyi hislerin dansı, AŞK aşk aşk . Aşığım sana.

Rakı şişesinde balık, damarlarında akan kan, beyninin kıvrımlarında dolanan bir solucan, kalbinin odalarında kiracı, bedenine dokunan kumaş, aklında uğraş,gözünde renk, sesinde ahenk, yüzünde bir ben olabilsem keşke. Her şey olabilsem keşke sana dair.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Aşk ilanı Sözleri ilanı Aşk Sözleri
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar