Birbirinden Romantik Evlilik Yıldönümü Sözleri

Birbirinden Romantik Evlilik Yıldönümü Sözleri


Hayat akışına neden bir çare bulup, yalnızlığımıza son vermiyoruz.

Terk edilen bir şehir gibiyim aslında, ama seni yaşamak istiyorum tüm ruhumla.
Gel beraber hayata bir imza atalım.

Her gece sen uyurken yıldızlar dolsun koynuna. Ve her sabah yaşamın içine koşarken; nasıl böyle ışıldadığın muamma olsun başkalarına. Hatta sen bile anlama.Varlığın anlamım, senin mutluluğun andım oldu. Evlenir misin benimle, sayısız yıldızlarımla.

Belki seçimdir, belki değil. Belki doğaçlamadır, belki rüya. Kurnazlıktır belki. Belki de hesaptır, koşulların denkliğidir, ihtiyaçtır. Zorunluluktur, zorladır. İstemli hırs, ekonomik yaklaşımdır belki de kim bilir kim nasıl kurar. Ben seni ruhuma, aklıma, bedenime üç olmazsa olmazla istiyorum. Benimle evlenir misin?

Senin yerin başımın üstü, kalbimin odaları; ama sen misafirim değil ruhumun ortağı, bir başınalıkla savaşımın kahramanı. Yüz akım, gururum, aşkım, anlamım gel bir daha gitme bu kalbimdeki federe cumhuriyetinden, mülkiyeti artık sana ait bedenden.

Bir resim çerçevesi istiyorum, altın, gümüş filan olmasa da etrafı. Biliyorum ki dünyanın en kıymetlisi en paha biçilemezi dolduracak içini. İster el ele, ister sarmaş dolaş bana yaşamımın en güzel anını en güzel pozunu verir misin benimle bir çerçeve içine girer misin aşkım?

Oluruna bırakıp, yalnızlığı seçersen gülüm, ben senin yoluna güller döke döke gelirim peşinden.

Bir yuvamız olsun artık. Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu. Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun. İçinde sen olsun, ben olsun, sevgi olsun.

Kendi yalnızlığımı kucakladım, başka birini bir kalkan gibi görmeden yalnızlığa. Kimsenin beni seyretmesine gereksinim duymadan süzüldüm semalarda yalnız bir kartal gibi. Ta ki seni görene dek… Salt sevip kabullenerek benimle uzun soluklu bir yürüyüşe var mısın?,

Bu yazımızda ilginizi çekebilir   Açlıkla ilgili sözler
Ayrılığa bir çare mi arıyorsun ? Gel o zaman hayatımızı birleştirelim.
Yalnızlığımıza son verip, evlenelim.

Bir çınar ağacı kadar serin olan yüreğimize bir bakalım sen hangi ağa2nın güzel kızısın.

Günün geceye, tohumun toprağa, toprağın yağmura, gülün bülbüle, yarımın bütüne hasreti gibi; ışığına, saflığına, bereketine, çokluğuna, naif varlığına muhtaçlığım var sana.
Kalplerimiz bir, dünyamız biz olsun. Evlenir misin benimle sonsuzluğa?

İster güneyden gelen karayel, ister kuzeyden gelen poyraz ol, dilersen beni tümden ıslatan sağanaklar ol, güneşinle yanıp, serinliğine bırakayım kendimi, denizinde. Umut ol bana, her şey çok güzel olacak de. Sımsıkı sar üşütmem seni de, çocuklarımız olacak bize benzeyecekler de. Evlen benimle.

Bir sen oldu bende; bildiklerimi unutturan, doğrularımı saptıran, ezberlerimi bozup hayatımı senden önce senden sonraya ayıran. Bir geldin böldün, parçaladın, çıkardın ama yine de razıyım. Yeter ki beni senle çarp, senle çoğalt ama asla sensiz bırakma. Yürür müyüz beraberce hayat yolunda?

Ben yokluğuna alışamadığım, dünyamı tersine çevirip gitmenden korktuğum, evlenip yuva kurmasını hayal ettiğim kişisin. Bir tutam sevgi ve saygı’dan ibaret olan aşkımızı gel beraber bu yalnızlığa son verelim.

Hayat denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken. Mutluluklar kadar sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gidiveriyor. Anlam kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe. Ortak bir hafızamız, geçmişimiz, anılarımız, bölüşüp çoğaltacağımız geleceğimiz de olsun istiyorum artık. Senin dâhil olmadığın akıp giden bir zamana da tahammül edemiyorum artık. Benimle evlenir misin aşkım?

Biliyorum bana uzaksın vede yakınsın. Ama alnımda çıkmayan kara yazıda bir sen varsın.
Senden başkası bana haram olduğunu biliyorsun.
Bu kalp sadece seni sevdi sensiz her geçen günüm bana zindan gibi geliyor aşkım.

Ben yalnızlığı iple çeken, garip bir yolcuyum. Ömrüme adadığın ömrüne kurban olduğum, nar çiçeğim. Artık diyorumki bir evde, geri kalan ömrümüzü birleştirelim.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik Tebrik Mesajları Anlamlı Evlilik Tebrikleri Nişan için Güzel Tebrik Sözleri Söz Tebrik Sözleri Söz Nişan Nikah Düğün Evlilik Tebrik Etme Mesajları Sözleri Nişan Söz Tebrik Sözleri Nişan Düğün Tebrik Sözleri
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar