Dini Düğün Davetiye Modelleri

Dini Düğün Davetiye Modelleri


Bu anlamlı günümüzde düzenlemiş olduğumuz düğünümüzde sizleri de hayır dualarınızla birlikte aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Aşk Havuzunu Doldurduk Sevdamızla, Geleceğimizi Hazırlıyoruz Emin Adımlarla Bu Mutlu Dünyamızda, iLk Adımı Sizlerle Paylaşmak istiyoruz.

Gördük sevdik birbirimizi dualar birleştirdi kalplerimizi Allah bozmasın beraberliğimizi bu beraberlikte söz veriyoruz bileceğiz kıymetimizi düğün törenimize bekleriz siz sevdiklerimizi.

" İçinizden kendileriyle huzura kavuşacağınız eşler yaratıp, aranızda muhabbet ve rahmet var etmesi, O'nun varlığının belgelerindendir Bunlarda, düşünen Kavim için dersler vardır (Rum 21)

Allah'ın emridir yaşantı böyle
Mesut olmaya sen dua eyle
Gelip düğünümüze bir şeref eyle.
Haberi olmayan dostlara sen selam söyle...

Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi
Umut ve dileği ile ortak yaşama adım attığımız
Bu günde sizlerle birlikte olmaktan
Mutluluk duyacağız.

Ey Rabbimiz ! İkimizide sana teslimiyette sabit kıl

Ve soyumuzdan da yalnız sana boyun eğen Müslüman bir ümmet yetiştir (Amin) Bakara – 128

Allah herkesi eşleriyle birlikte yaratırmış derler… 
Biz diğer yarımızı bulduk ve evlenmek istiyoruz…
Sizleri de düğün törenimiz de yanımız da görmek istiyoruz…

Şen geçsin günlerimiz,
Sevgi dolu kalplerimiz,
Allah yazmış bize kaderimizi,
Çok seviyoruz birbirimizi.
Bu mutlu günümüze
tüm dostları düğünümüze bekliyoruz...

Diyorlar ki, tevhid ipi elimizde Nur Muhammed gönlümüzde yüce Kuran dilimizde yarın düğün vardır Bizde düğünümüz ne şanlı açılış Kuran’lı davetlisi imanlı, buyurun dostlar bekleriz törenimize.

Allah’ın (c.c) rızasını kazanma yolunda Rasulü Hz Muhammet (sav)’in sünneti gereğince İslam toplumunun temelini teşkil eden mukaddes aile müessesesini kurmak için bir araya geliyoruz.

Peygamberimizin (sav) Sünneti gereğince, mukaddes aile müessesesini kurmak için, düzenlemiş olduğumuz düğünümüzde sizleri de hayır dualarınızla birlikte aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Yaralı kalpler Olmasın Bu Dünyada, Sevenler Acı Çekmesin Karşılıksız Dünyada, Bizim Gibi Mutluluk Sahibi Etsin Herkezi ALLAH, Davetlimsiniz Nikahımızda Olursunuz inşallah.

Hayata bağlanmışız Sımsıkı Seninle, herkezi Kıskandırcak Bir Sevgi Bizimkisi Yok Hiç Kimsede, Bu Sevgiyi resmiyete Dökeceğimiz Bu gecede Sizleride Nikahımızda Görmek Dileği iLe…

Senin yanında Güzellik Çok yalan yok, Sevilmek Var Sevmemek Yok, Aşk Var Sevgi Var Seninle Bu Gece Nikahımız Var, Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız.

Ayrılık Değil Sevda kavuşturdu Ellerimizi Kalplerimiz Bir Geleceğe Umutla Bakıyoruz Şimdi, Davetiyemiz Sizlere Evlilik Bizlere uğur Versin.

Duvağımda beyaz güller girmesin araya eller Allah c.c yazmış bizi bize duyuruyoruz şimdi size ömür boyu beraberiz sevgi dolu kalplerimiz düğünümüze sizleri de bekleriz.

Allah'ın emrine uyuyoruz, mutlu bir yuva kuruyoruz Allah'tan saadet diliyoruz, bu mutlu günümüze sizleri de bekliyoruz.

Kimi zamana bıraktı, kimi şansa, biz sana bıraktık Allah'ım Bize seyirlik değil ahirlik sevda verdin

Ne yıldızlar istiyoruz gecelerimize, ne güneşi istiyoruz karanlığımıza, çok değil sadece siz dostlarımızı istiyoruz yanımızda...

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Dini Davetiye Sözleri, Güzel Dini Davetiye Sözleri, Dini Davetiye Sözleri, Dini Davetiye Sözleri Twitter, Anlamlı Dini Davetiye Sözleri, Etkileyici Dini Davetiye Sözleri, Dini Davetiye Mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar