Dini İslami Davetiye Sözleri

Dini İslami Davetiye Sözleri


1) Duvağımda beyaz güller girmesin araya eller Allah (c.c) yazmış bizi bize duyuruyoruz şimdi size mutlu geçsin günlerimiz ömür boyu beraberiz sevgi dolu kalplerimiz düğünümüze sizleri de bekleriz.

2) Allah'ın emridir evlilik bize nasip etsin mevlam hepinize rabbim bir yuva kurdu bize dostlar darısı hepinize sevenler hep mesut olsun herkes bilsin, herkes duysun düğün mutlu bir yol olsun düğünümüz var haberiniz olsun.

3) Allah'ın emridir yaşantı böyle mesut olmamıza sen dua eyle gelip düğünümüze şeref eyle gelmeyen dostlara selam söyle bekliyoruz sizleri unutmayın bizleri.

4) Allah (c.c)'in emri Sevgili Peygamberimiz (s.a.v)'in sünneti yerine getirmek İslam toplumunun temelini oluşturan aile'yi teşekkül ettirmek için İlk adımı atmış bulunuyorlar.
Bu hayırlı günde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

5) Sevdik seviyoruz Allah'tan mutluluk diliyoruz bu mutlu günümüze tüm dostlarımızı bekliyoruz.

6) Allah'ın emrine uyuyoruz, mutlu bir yuva kuruyoruz..
Allah'tan saadet diliyoruz, bu mutlu günümüze, sizleri de bekliyoruz.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik bir hayata beraber devam etmek için atılan en güzel adımlardan bir tanesidir. Davetiye Sözleri vasıtası ile şimdiye kadar hiç kimsenin davetiyesi içerisinde kullanmadığı kalıpları kullanabilir ve bu sözler ile etkileyici bir düğün için ilk basamağı tamamlayabilirsiniz. İşte Dini Düğün Davetiyesi Sözleri . İşte sayfamız
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar