Doğum Günü Kutlama Mesajları

Doğum Günü Kutlama Mesajları


Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata.
Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması.
Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum.
Nice senelere...

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın...

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir.
Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Nice senelere...

Gül kurusu akşamlarda dost hasreti yaşadık, belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimize gömdüğümüz dost ve sevdiklerimiz asla unutmadık doğum günün kutlu olsun..

Önce kar idin eridin çağlayan oldun, gonca idin açtın gül oldun, gözümde yaştın bittin gülücük oldun, bir yaş daha büyüdün iyi ki doğdun.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara..

Anlamlı Doğum Günü Sözleri, Kısa Doğum Günü Sözleri, Yeni Doğum Günü Sözleri, Doğum Günü Sözleri Facebook, Doğum Günü Sözleri Whatsapp, Doğum Günü Sözleri Komik

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Doğum günün kutlu olsun..

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

Güneş kadar sıcak... Kar tanesi kadar berrak...
Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.. Doğum günün kutlu olsun...

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Yaşa, sev, gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında.
Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve nice yaşlara...

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen?
Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin... Doğum günün kutlu olsun.

Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye..
Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor.
Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin..
Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem.

365 günlük yeni bir öykü başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır, mutluluk de adına... Nice güzel öyküler seninle olsun. Mutlu yıllar...

En güzel yarınlar senin olsun sen buna layıksın ömrün mutluklarla dolsun, eğer gün gelirde sen beni unutursan inan ki birtanem canın sağolsun. Doğum günün kutlu olsun.

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın!
İyi ki doğdun ve iyi ki varsın...

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Doğum Günün Kutlu Olsun Sözleri Kısa, Doğum Günün Kutlu Olsun Sözleri Uzun, Doğum Günün Kutlu Olsun Sözleri Anlamlı, Doğum Günün Kutlu Olsun Sözleri Arkadaşa, Doğum Günün Kutlu Olsun Sözleri Sevgiliye, Doğum Günün Kutlu Olsun Sözleri Facebook
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar