En Güzel Dini Düğün Davetiye Sözü

En Güzel Dini Düğün Davetiye Sözü


Karşılıksız aile sevgisi ve güveniyle büyüyüp hayat adlı yolculukta kendi irademizle aldığımız evlilik kararımızın geleceği kucaklayacak ilk “EVET”ini sizlerin huzurunda söylemekten gurur ve mutluluk duyacağız.

Leyla ile Mecnunu görmemiş, Kerem ile Aslı’yı duymamış, Ferhat ile Şirin’i bilmiyor olabilirsiniz. Titanik’i de seyretmediyseniz, bu fırsatı kaçırmayın.
Aşkların en büyüğüne şahit olmak için düğünümüze katılın.

Her yağmur bir gök bulur kendine, Her yeşil bir dal, Her deniz martı, Her doğacak güneş,
Bir kuytu bulur kendine. Ben senden başka sen bulamam.
Düğün Törenimizde bizimle beraber olmanızdan onur duyarız.

Gereği düşünüldü. Birbirine karşı mutluluk suçunu ika etmiş olduklarından, Medeni Kanun’un 4721 Maddesi’ne göre evlilik cezasına çarptırılmışlardır.
Sizleri de aralarında görürlerse suçları ömür boyu mutluluğa dönüşecektir.

Çok yakında evleniyoruz. Düğünümüzün evliliğimizden daha iyi olacağını garanti ediyoruz.
Güzel müzik, bedava yemek ve sürpriz aktivitelerimiz var.
Çocuklarınızı yanınızda getirmeyin. Hala vakit varken uzak durmaya çalışıyoruz.

Aşk mucizeyse eğer; senden daha büyük bir mucize düşünemiyorum.
Ben ömrümün geri kalanını, hayatımın en büyük mucizesi ile geçirmek istiyorum.
Dostlarımın mucizemle hayatımı birleştirdiğime şahitlik etmelerinden onur duyuyorum.

İşte hayatımın en anlamlı paylaşımını yapıyorum. Bu etkinliği açarak sizleri düğünümüze davet ediyorum. Yaşam boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününde biz “Evet” derken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

TV kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden çok daha fazla karımı seveceğime alışveriş mağazalarından, moda dergilerinden, en güncel dedikodulardan daha fazla kocamı seveceğime söz veriyoruz sözümüze şahit olmaya sizi de bekliyoruz.

Dava aşkımız, davacı kalbimiz Yargıç sözlerimiz, şahit gözlerimiz. Yuva kurmak dileğimiz,
Mesut olmak emelimiz. Sizleri de aramızda görmek, En büyük isteğimiz. Yeni yaşamımızın mutlu başlangıcında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

Rüya bütün çektiğimiz, Rüya kahrım, rüya zindan. Nasıl da yılları buldu, Bir mısra boyu maceram… Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, Bilmezler nasıl sevdik. İki yitik hasret, iki parça can. …. törenimizde bizimle birlikte olmanızdan onur duyacağız.

Adın bir dönülmezliğin simgesi artık, Sen sözcükleri ölümsüz kılansın. Sen umudun, sen yaşamın, sen özlemin, Sen hayatın adısın. Ve senin adını anmak bile, Tarif edilemez bir sevinç yayıyor içime. Şimdi yaşamayı seviyorum işte. Çünkü içimde SEN varsın…

Sevgiye inanıyoruz ve bu inançla Birbirimizi sevip sayarak, Sadakat alevini canlı ve sıcak tutarak, Sürekli bir ilgiyle birbirimize yakın olarak, Anlayış ve sabırla destek vererek, Yüzlerimiz sevgiye dönük, Ellerimiz iç içe, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz
Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Düğün Davetiye Sözleri, En Güzel Düğün Davetiye Sözleri, Etkileyici Düğün Davetiye Sözleri, Klasik Düğün Davetiye Sözleri, En Yeni Davetiye Sözleri, Davetiye Sözleri Kısa, Davetiye Sözleri Uzun, Kısa Davetiye Sözleri, Modern Davetiye Sözleri,
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar