En Güzel Evlilik Teklifi Sözleri

En Güzel Evlilik Teklifi Sözleri


En güzel evlilik teklifi sözleri 1: Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak kapılar, kokunla dolu odalar, seni bende uyutacak yataklar istiyorum. Her şeyden çokta senle anlam bulan sıcacık bir yuva istiyorum. Benimle evlenir misin sevgilim?

En güzel evlilik teklifi sözleri 2: Rüyalarımdan gerçeğime, karanlıktan ışığa geçişime, gündüzden geceme, dünümden yarınıma ortak, sesime, nefesime, sensiz aciz bedenime destek, ruhuma, kalbime, beynime eş ol istiyorum. Gelip hep benimle ol istiyorum.

En güzel evlilik teklifi sözleri 3: Seni görünce anladım yaşamayı ağlarken gördüm yalnızlığı seni kaybetmek istemiyorum, benimle yeni bir dünya kurmak için hazır mısın canım?

En güzel evlilik teklifi sözleri 4: Dünya olsam, güneşim olur musun? Gökyüzü olsam, mavi rengim olur musun? Deniz olsam dalgalarım olur musun? Bir beden olsam, canım olur musun?
Bir can olsam, hayatım olur musun?

En güzel evlilik teklifi sözleri 5: Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. Varlığın yaşam kadar kutsal. Sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin benimle evlenir misin?

En güzel evlilik teklifi sözleri 6: Sen hayatıma girdikten sonra yazmaya başladığım hikâyenin en heyecanlı yerine geldi sıra. Ortak hikâyemize, ortak bir isimle devam etmek için benimle evlenir misin?

En güzel evlilik teklifi sözleri 7: Hayatı yaşamaya değer kılan, bütün mutluluklarımın sebebi.
Bir ömür boyu, iyi günde, kötü günde birlikte bir hayat için benimle evlenir misin?

En güzel evlilik teklifi sözleri 8: Hayat kısa iken yaşamayı güzelliğin solmadan öpülmeyi seninle bir ömür geçirmeyi istiyorum, benimle evlenir misin?

En güzel evlilik teklifi sözleri 9: Eğer seni sevmek ve nefes almak arasında seçim yapmam gerekseydi, son nefesimi “seni seviyorum” demek için kullanırdım. Son nefesimi verene kadar birlikte olmak için, benimle evlenir misin?

En güzel evlilik teklifi sözleri 10: Geriye dönüp baktığımızda; sadece anlar, anılar olmasın anlatacak. Paylaştığımız yaşam, birlikte yaşanmışlık, beraber yaşlanmaya adanmışlık olsun.
Bir ömre sığacak tüm anlar için benimle evlenir misin?

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Abiye ve Nişanlık Alyans ve Takı Balayı Bekarlığa Veda Catering Damatlık Düğün Dansı Düğün Davetiyesi Düğün Fotoğrafçıları Düğün Hazırlıkları Düğün Organizasyon Düğün Pastası Düğün Salonları Düğün Videosu Evlilik Teklifi Gelin Ayakkabısı ve Aksesuarları Gelin Başı, Saçı ve Makyajı Gelin Buketi ve Çiçekleri Gelinlik Haberler İndirim Kuponları ve Kampanya Kodları Işık, ses ve sahne Kına Gecesi Kır Düğünü Kulüpler Davet Alanları Mezuniyet Partisi ve Balo Müzik, DJ ve Orkestra Nikah Şekeri ve Hediyelik Nikah Sonrası Yemeği Nişan Mekanları Otel Düğün Özel Günler Restaurantlar Sünnet Düğünü Tarihi Düğün Mekanları Toplantı ve İş Yemeği Tüm Yazılar Yurtdışında Evlilik ve Düğün
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar