Etkileyici Evlenme Teklifi Sözleri

Etkileyici Evlenme Teklifi Sözleri


Etkileyici evlenme teklifi sözleri 1: Senin yerin başımın üstü, kalbimin odaları; ama sen misafirim değil ruhumun ortağı, bir başınalıkla savaşımın kahramanı. Yüz akım, gururum, aşkım, anlamım gel bir daha gitme bu kalbimdeki federe cumhuriyetinden, mülkiyeti artık sana ait bedenden.

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 2: Hayatı yaşamaya değer kılan, bütün mutluluklarımın sebebi. Bir ömür boyu, iyi günde, kötü günde birlikte bir hayat için benimle evlenir misin?

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 3: Gözlerinde ki bana bakış, gülümsemende ki iyimserlik, huylarında ki yumuşaklık, burnunda ki kararlılık, doğruda ki inatçılık ve bedeninde ki sımsıcaklık yeter bana. Öylece gel, kendince. Evlenir misin benimle?

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 4: Eğer senin bir parçan olmam gerekseydi, gözyaşların olurdum. Kalbinden gelip, gözlerinde doğmak, yanaklarında yaşamak ve dudaklarında ölmek için. Benimle bir bütün olmaya var mısın?

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 5: Bir yuvamız olsun artık. Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu. Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun. İçinde sen olsun, ben olsun, sevgi olsun.

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 6: Belki seçimdir, belki değil. Belki doğaçlamadır, belki rüya. Kurnazlıktır belki. Belki de hesaptır, koşulların denkliğidir, ihtiyaçtır. Zorunluluktur, zorladır. İstemli hırs, ekonomik yaklaşımdır belki de kim bilir kim nasıl kurar. Ben seni ruhuma, aklıma, bedenime üç olmazsa olmazla istiyorum. Benimle evlenir misin?

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 7: Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen, sen, sen. Olmasan neylerim ki ben. Varlığını varlığıma armağan eder misin? Benimle evlenir misin?

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 8: Yeni doğan günü, geceyi aydınlatan yıldızları, yağmuru, güneşi, hayatta sevdiğim her şeyi sen yanımdayken iki kat daha fazla seviyorum. Ben seninle tamamlanıyor, seninle son buluyorum. Ömrümüz boyunca bu güzel bütünü devam ettirmek için benimle evlenir misin?

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 9: Sensizlik yalan seninle olmak masal gibi gelir bana; ne zaman seninle evlenirsem o zaman inanırım gerçek olduğuna. Benimle evlenir misin aşkım?

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 10: Göğe doğru usul, usul ama korkusuzca yükselen bir uçurtma yaptım aşkımızdan, bulutlarda bir taht salıncağı kurdum sağlamlığı bir yanında sen bir yanında ben olan iplerden, kendi evrenini seyretsin, kendine yetsin, kararlı ve güçlü olsun istedim. Aşkımız ebediyen sürsün istedim. Bahtım ol, eşim ol, sol yanım ol istedim.

Etkileyici evlenme teklifi sözleri 11: Beyaz gelinlik yakışır sana, güzel sözlerimin ilahısın sen ey sevgili. Mutluluğum adıdır ismin, benimle evlenir misin?

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Etkileyici Evlenme Teklifi Sözleri ile ilgili aramalar evlilik teklifi evet sözleri  evlenme teklifi sözleri uzun  evlilik teklifi sözleri kısa öz  evlilik teklifi fotoğraf sözleri  evlilik teklifi sözleri dini  evlilik teklifi şiirleri  evlilik teklifine cevap güzel sözler  evlilik teklifi alan kızın duyguları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar