Evlenme Teklifi Mesajları

Evlenme Teklifi Mesajları


Evlenme teklifi mesajları 1: Engelli koşan atletler gibi, koştum, atladım, aştım tüm engelleri. Şimdi önümde bir tane kaldı. Eğer onu da geçebilirsem, mutlu yorgun ama gönlünün şampiyonu olmak istiyorum. Benimle evlenir misin?

Evlenme teklifi mesajları 2: Bir ömrü benimle olabilmen, her saniye aklında kalabilmem, hep beni sevmen her şeye göğüs germen mümkün mü acaba sevgilim?

Evlenme teklifi mesajları 3: Her gece sen uyurken yıldızlar dolsun koynuna. Ve her sabah yaşamın içine koşarken; nasıl böyle ışıldadığın muamma olsun başkalarına. Hatta sen bile anlama. Varlığın anlamım, senin mutluluğun andım oldu. Evlenir misin benimle, sayısız yıldızlarımla.

Evlenme teklifi mesajları 4: Seninle güldüm, seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık, bir anlık, bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım, tüm varlığımla sorsam sana; benimle evlenir misin?

Evlenme teklifi mesajları 5: Bundan yıllar, yıllar sonra geriye dönüp baktığımda, iyi ve kötü tüm anılarımda yanımda sen ol istiyorum. Benimle evlenir misin?

Evlenme teklifi mesajları 6: Saatler gibi, tıkır tıkır işlerken, ben beş olsam sen yirmi beş geçiyor ol, ben üç olsam sen çeyrek geçiyor ol, altı olsam, buçuk, iki olsam on geçe, dört olsam yirmi geçe, on iki olsam sende tam üstümde benle on iki ol, ne bir dakika ileri ne bir dakika geri hep eşit hep birlik ol istiyorum. Zamanı beraber tutalım gel hadi.

Evlenme teklifi mesajları 7: Eğer seni sevmek ve nefes almak arasında seçim yapmam gerekseydi, son nefesimi “seni seviyorum” demek için kullanırdım. Son nefesimi verene kadar birlikte olmak için, benimle evlenir misin?

Evlenme teklifi mesajları 8: Sana anlatıyorum ya bana dair şeyleri, yüzümü de saklamıyorum hüznümü de, sende öyle. Sonra zaman tükeniyor ayrı yönlere gidiyoruz. Sanki bir kolum bir ayağım orada kalmış gibi, dengem yitmiş gibi oluyorum. Ben böyle tek başına dönüşler, ayrı yürüyüşler, tek yastıklı yataklarda sensiz uykular istemiyorum artık. Yastığınla, sıcağınla, rüyalarınla gelir misin bana.
Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlenme Teklifi Mesajları ile ilgili aramalar evlilik teklifi evet sözleri  evlilik teklifi fotoğraf sözleri  evlilik teklifi sözleri kısa öz  evlilik teklifi sözleri dini  evlilik teklifi şiirleri  evlilik teklifine evet sözleri  evlilik teklifi sözleri duygusal  evlilik teklifi sözleri ekşi
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar