Evlilik Kutlama Sözlerim

Evlilik Kutlama Sözlerim


O büyük gün daha dün gibi; fotoğraflar sarardı ama düğün pastamızın tadı hala damağımda.
Nice nice yıllara hep el ele.

Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz.

Yalnız uyuduğu gecelerde yatağının sol yanındaki boşluğu dolduracak birisi olmalıydı, ben sol yanımda hep sana sığındım.

Çayına kaç şeker attığını, kahveyi nasıl sevdiğini bilecek biri olmalıydı, ben tüm kahveleri senin elinden içmeyi seçtim.

Allah’ın emri, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in de kavli ile attığın bu evlilik adımını en içten sevgilerimle kutlarım.

Canım arkadaşım evliliğinin sana hayırlar getirmesini diler eşine ve sana uzunca sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar dilerim.

Ne mutlu bize ki; hala göz göze geldiğimiz zaman, birbirine hayran hayran bakan çocuklar gibiyiz. Yıldönümümüz kutlu olsun.

Evliliğinizin kalpleriniz ve yüzleriniz gibi güzel, mutlu ve huzurlu olmasını dilerim.
Allah sizi hiç ayırmasın. Mutluluklar.

Dudakları uzandığında istemsiz gözleri kapanacak biri olmalıydı, ben sen bana sokulduğunda gözlerimi huzurla kapatmayı seçtim.

Güzeli ve çirkini olan bu yolda her şeyi birlikte, içtenlikle paylaşmak ve daha nice evlilik yıldönümleri kutlamak dileği ile.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyeceği kadar özelsin. Yıldönümümüz kutlu olsun canım eşim.

Bu mutlu günde en güzel ve hayırlı bir geleceğin sizinle olmasını diler evliliğinizi Allah’ın hayırlara vesile etmesini dilerim.

Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın.
Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle. Mutluluklar.

Hayatta üzüntüler paylaştıkça azalır, sevgiler ise paylaştıkça büyür ve çoğalır.
Sevginizin sürekli büyümesi dileği ile mutluluklar.

Mutlu günlerinizin hep bir öncekinden daha da fazla olmasını diler aile saadetine kavuştuğunuz bu mutlu günlerin bir ömür sürmesini dilerim.

Evlilik, hayat yolunda yeni bir dünyanın ilk adımıdır.
Bu yeni dünyanızda mutluluğunuz daim olsun, sevginiz eksilmeden bir ömür boyu sürsün.

Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Eş dediğin koluna değil yüreğine yakışmalı. Öyle sıradan gelip geçici heves değil, sonsuza kadar nefes olmalı. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

İyi bir evliliğin iki şeye bağlı olduğunu sakın unutma:
Birincisi doğru insanı bulmak, ikincisi doğru insan olmak. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Hayat boyu birbirinize sevgi ve sadakatle bağlı kalmanızı, neşe dolu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmenizi diliyoruz… Ömür boyu, sonsuz mutluluklar!

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin.
Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın.

Kadın erkeğe, erkek kadına, birbirlerini günahlara kitleyen birer anahtar gibidir.
Kapanırsa açılmaz, açılırsa kapanmaz. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Hedefi on ikiden vurdun, fıstık gibi kızı kaptın. Hadi bakalım elinizi çabuk tutun, yuvanızı bir an önce kurun. Düğün davetiyenizi de bekliyorum. Mutluluklar.

Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar.

Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Ömür boyu mutluluklar dilerim. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik Kutlama Mesajları ile ilgili aramalar evlilik kutlama mesajları ingilizce  evlilik tebrik mesajları islami  komik evlilik tebrik mesajları  nikah tebrik mesajları kisa  arkadaşa en güzel evlilik yıldönümü kutlama sözleri  dini tebrik mesajları  nişan tebrik mesajları  yeni evlenenlere dini mesajlar
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar