ilginç Evlenme Teklifleri Sözleri

İlginç Evlenme Teklifleri Sözleri


İlginç evlenme teklifleri sözleri 1:Hep senle dolu, benim aşkımla deli, ümitlerimle, hayallerimle bezeli, hem hisli hem içli hem çok güçlü dünyamı senli kılar mısın? Elimi sımsıkı tutar mısın sevdiceğim?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 2:Beceriksizin biriyim ben. Ne sana olan hislerimi anlatacak bir bestem, ne güzelliğini betimleyecek bir tablom nede mısraları senle akan bir şiirim var. Ama umudum, senle başlayan bir hikâyem ve bana katılırsan mutlu sonla bitebilecek uzun soluklu bir romanım var.

İlginç evlenme teklifleri sözleri 3:Bulutların maviliğini ellerine, yıldızların parlaklığını gözlerine, sevgilerin en yücesini kalbine usulca bırakıyorum kabul eder misin?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 4:Topluma ayak uydurup dışlanmamak adına, hukuki bir dizi işlemin ardından, medeni kanun hükümlerince seninle aynı evi paylaşmak istiyorum!

İlginç evlenme teklifleri sözleri 5:Bu dünyada yüzümü güldüren çok fazla insan var ama kalbimi bir tek sen güldürebiliyorsun. Benimle evlenir misin?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 6:Güzelliğin ruhunun aydınlığından, uyumun güzelliğinden, bana getirdiğin düzen uyumundan, kalbimdeki barış düzeninden, içimdeki his bütününden; aşkınla, sevginle gel gel de tamamlansın bu beden.

İlginç evlenme teklifleri sözleri 7:Aşk, hiç yoktan köprüler yaratandır; aşk, karanlık yüzünden ertelenmeyecek tek oyundur. Sonsuza dek bu oyuna benimle var mısın?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 8:Eğer senin bir parçan olmam gerekseydi, göz yaşların olurdum. Kalbinden gelip, gözlerinde doğmak, yanaklarında yaşamak ve dudaklarında ölmek için. Benimle bir bütün olmaya var mısın?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 9:Aşk, hiç yoktan köprüler yaratandır aşk, karanlık yüzünden ertelenmeyecek tek oyundur. Sonsuza dek bu oyuna benimle var mısın?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 10:Benimle “Doctor Who” izlemeye var mısın? (Bilmeyenler için; dizi 1963’ten günümüze kadar!)

İlginç evlenme teklifleri sözleri 11:Kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, kuyumcunun, fotoğrafçının, gelinlikçinin ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmesine yardımcı olmama ortak olur musun?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 12:Yürüdüğüm bütün yollar beni sana getirsin, kapılar seninle açılsın, her odada senin kokun olsun, bütün günler seninle başlasın ve bitsin istiyorum. Benimle evlenir misin?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 13:Sen hayatıma girdikten sonra yazmaya başladığım hikâyenin en heyecanlı yerine geldi sıra. Ortak hikâyemize, ortak bir isimle devam etmek için benimle evlenir misin?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 14:Eğer sevginin, aşkın, dostluğun ve mutluluğun ne olduğunu biliyorsam, senin sayende biliyorum. Sonsuza dek seni hiç yalnız bırakmamama izin verir misin?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 15:Kelebeklerin ömrü bir gün. Sana hayatımın sorusunu sorarken kelebekler uçurmak istemiştim. Şimdi kargaları uçuracağım yadırgama sakın. 400 yüz yıl yaşayabiliyorlarmış çünkü. Benimle evlenip katlanabilir misin bana çok uzun yıllar?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 16:Bazen bir hikaye tutuşmuş iki eldir, bu hikayenin başrolünde benimle olmak ister misin? O kadar güzel gülüyorsun ki yağmur başlıyor. Benim de seninle gülmeme izin verir misin?

İlginç evlenme teklifleri sözleri 17:Benimle Halley kuyruklu yıldızının geçişini izler misin? (Bilmeyenler için : Halley kuyruklu yıldızının bir sonraki geçiş tarihi 2061!)

İlginç evlenme teklifleri sözleri 18:Geriye dönüp baktığımızda; sadece anlar, anılar olmasın anlatacak. Paylaştığımız yaşam, birlikte yaşanmışlık, beraber yaşlanmaya adanmışlık olsun.
Bir ömre sığacak tüm anlar için benimle evlenir misin?

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
ilginç Evlenme Teklifleri Sözleri ile ilgili aramalar evlilik teklifi evet sözleri  evlilik teklifi sözleri kısa öz  evlilik teklifi fotoğraf sözleri  evlilik teklifi şiirleri  evlilik teklifi sözleri dini  evlilik teklifine evet sözleri  evlilik teklifi sözleri duygusal  evlilik teklifi alan kızın duyguları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar