Kına Davetiyesi

Kına Davetiyesi


Kına geceleri kültürümüzde her zaman için en önem verilen geleneklerimizden bir tanesi olmuştur. Hem düğün hazırlıklarının içerisinde yer alması hem de gelinin yakınlarıyla eğlendiği bir organizasyon olması nedeniyle kına geceleri hala daha önemini korumaktadır.
Günümüzde kına geceleri artık kullanılan aksesuarlar, yapılan eğlencenin içeriği ve genel konsept itibari ile daha modernize edilmiş olsa da gelinlerin en çok keyif aldığı kutlamalardan biri olmaya devam etmektedir.
Eskiden genellikle gelinin baba evinde küçük bir katılımla düzenlenen kına geceleri, artık daha büyük mekânlarda daha kalabalık bir katılımcı sayısı ile gerçekleştiriliyor.

Kına Gecenizin Tadını Çıkarın
Anneler ve kızlarının duygusallıklarının ağır bastığı anlar yaşansa da bir bakıma düğün eğlencelerinin provasının yapıldığı ve tamamen geline ait olan kına geceleri, kına davetiyesi dâhil olmak üzere en ince ayrıntısına kadar planlanmayı hak ediyor.
Kına gecelerine katılacak davetliler gelin için çok özel olan kişilerdir.
O nedenle hazırlanacak olan davetiyeler de tıpkı düğün davetiyeleri gibi büyük bir özenle seçilir.
Kına davetiyesi, genellikle düğün davetiyelerinden ayrı olarak düzenlenmektedir.
Kına gecesi ile en çok bağdaştırılan renk olduğundan, kına davetiyesi seçilirken ağırlık kırmızı ve tonlarına verilmektedir.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Kına Davetiyesi ile ilgili aramalar ucuz kına davetiyesi  kına davetiyesi şablon  kına davetiyesi hazırlama  kına davetiyesi nasıl yazılır  buse terim kına davetiyesi  kına davetiyesi instagram  kına davetiyesi vektörel  kına kartı hazırlama
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar