Romantik Evlilik Yıldönümü Aşk Sözleri

Romantik Evlilik Yıldönümü Aşk Sözleri


Yeni bir yıl daha. Arkama dönüp bakıyorum da sen ne güzelsin be kadın. Sen ne de güzel aşksın. Hayatımda yer almadığın bir an bile yok ve varlığın her zaman kalbimin en güzel mührü oldu.
Aşkın en güzel halini verdin bana, beni büyüttün, beni olgunlaştırdın.
Seninle başladım sevmeye, seninle aşkı tattım.
Dudaklarımdan adın bir an bile eksik olmadı ve ben seninle dört mevsim bahardım.

Hayatımın anlamını bulduran kadın; iyi ki ömrüme ömrünü, gönlüme gönlünü kilitledin.
Seninle olduğum her an soğuktan çok sıcağı hissettim, ekşiden çok tatlıyı sevdim.
Çayımın şekeri, kahvemin köpüğü, dilimin duası oldun.
Senin varlığın beni her geçen saniye daha çok huzurla buluşturdu.
Kış mevsiminde papatyalar açtı odamda, yaz sıcağında serinledim seninle. İyi ki geldin kadın, iyi ki.

Gönlüme gelenim, evimin huzuru, kalbimin mutluluğu. Sensiz geçen günlerimi yaşamdan saymıyorum ben zira yaşamak sadece seninle mümkün. Senden önce yaşamamış gibiyim, nefes almamış, büyümemiş, sevmemiş, aşkı hiç hissetmemiş. Gözlerinle sevdim maviyi, saçlarınla sevdim sarıyı. Ellerinle sevdim sarmayı sarılmayı. Dudakların öğretti bana konuşmayı, kalbin öğretti sevmeyi aşık olmayı. Sen iyi ki varsın.

Nefes almak kadar değerli yaşanılan hayattaki sen. Sen öyle değerlisin ki su gibi, tuz gibi, ekmek gibi, anne gibi, baba gibi. Sen olmasan öksüz kalacak gibiyim, kimsesiz, aç, susuz, yetim ve daha nicesi. Senin varlığın beni ve kalbimi ayakta tutan tek neden. Ben seninle durabilirim ayakta ancak. Ben seninle anlam bulabilirim. Şiir olsam adım sen olursun, kitap olsan yazanım sen.
Sen olmadan bir ben, ben olmadan bir sen olamaz. Biz birbirimizin kalbi için yaratılmışız ve birbirimizin kalbi için öleceğiz. Bugün benim gönlüme ayak basışının yıldönümü ve ben hala ilk günkü adım izini taşıyorum kalbimde. Seni seviyorum sevgilim, iyi ki varsın ve varlığınla ömrümü yaşanılır kıldın.

Gözlerine ilk baktığımda hissettiğim o muhteşem his beni öldürebilirdi. Kalbimin ağzımda atması boşuna değildi, ellerimin titremesi, göz bebeklerimin aniden büyümesi, damla damla sırtıma terler dökülmesi boşuna değildi. Sen de bana ait bir parça aşk vardı ve gelip onu bana verdin.
El ele biriktirip büyüttük bu aşkı ve bugün hala ilk günkü kadar tapıyoruz birbirimizin gönlüne. Benim anlam bulduğum, yaşamaktan hiç geri kalmadığım yanımsın.
Diğer yarımsın, baş tacımsın, olmazsa olmazımsın.
Sen olmadan ben nefes alamam ve sen var oldukça ben bu hayata gözlerimi kapamam.
Seni çok seviyorum sevgilim, iyi ki benimlesin.

Koca kalabalığın içinde yalnızca senin ve benim kalp sesimiz var duyabiliyor musun?
Ben daha il andan beri kulaklarımda taşıyorum bu tık tık sesini. Öyle atıyor ki kalplerimiz bir an bile ayrılmıyor ritimler birbirinden. Aynı anda yaşıyoruz hayatı, aynı anda nefes alıyoruz, aynı şehirde yaşıyoruz, aynı havayı soluyoruz, her sabah güneş ikimiz için doğuyor ve her gece ay bıkmadan bizim için parlıyor. Her gece gökyüzü yıldızlarıyla selamlıyor bizi, her sabah kanat sesleri bizim için yankılanıyor. Hayata her sabah aynı saat dilimleri içinde başlıyoruz ve yine her zaman birbirimiz olmadan yapamıyoruz. Bu da demek oluyor ki hayatın anlamı biziz. Biz birken güzeliz, birlikte biriz. İki kişi değiliz, biz tekiz. İyi ki varsın sevgilim, sen olmadan bir ben doğamazdı bu dünyaya.

Varoluş sebebimi sorgulamayı bırakalı yıllar oldu. Yıllar önce bugün ben neden var olduğumu sorgulamayı bıraktım. Nedeni apaçık karşımda duruyordu, hem de kanlı canlı.
Ben o gün taptım tanrıya, o gün sevdim üstüme düşen yağmuru, o gün sevdim hayatı tüm aksilikleriyle. Kalbim ilk defa o gün buz değildi, ilk defa o gün yalnız değildim ben ve o günden sonra hiç yalnız olmadım. Sebebim, sebebi varlığım, ben hiç tek kalmadım senden sonra.
Bir değil hep iki düşündüm, bir değil hep iki oldum. Bir değil hep iki sevdim, bir değil hep iki olarak gördüm. Seni çok seviyorum ve iyi ki hep bir değil iki sevdim.

Adımın yanına en çok yakışan isim oldun seneler önce bugün. Seninle ben yan yana, dip dibe, küse barışa onca sene devirdik. Benden hiç vazgeçmediğin, beni hep olduğum gibi kabul ettiğin için her geçen gün arttı sana olan sevgim. Aşk ilk defa benim için bu kadar anlam kazandı.
Kalbimin derin çukurlarının içini doldurup, bahçeler ektin. Çiçekler açtı gönlümün ortasında.
Heyecan duygusunu be seninle keşfettim, hiç atmadı kalbim bunca hızda.
İyi ki gönlüme geldin kadınım, iyi ki bu çukurlarda gonca güller yetiştirdin.

Kalbim sadece senin kalbindeyken anlam kazandı. Anlamlı gelen her şeyin anlamsızlığı altında ezilirken, aslında en anlamlı şeyin sen olduğunun farkına vardım. Sonra pembeye boyandı dünya, çiçekler açtı gönlümün odalarında. Seninle birlikte sabah güneşi ısıtmaya başladı, kara kışlar birden bahar havasına döndü. Seninle açıldı gözlerim aşka. Senin elinden tuttum hiç korkmadan ve cesurca. İlk defa sevdim maceraları ve ilk defa kapıldım birinin rüzgarına. Kendimi gökyüzüne taşıdım senle birlikte, uçtum ben hunharca. Kanatlarım oldun havalandım, ayaklarım oldun sağlam bastım yerlere. Benim can içim, vazgeçilmezim. İyi ki dedirtenim, iyi ki sen.

Hayatta vazgeçilmeyecek kadar değerli şeyler vardır. Benimde vazgeçemeyeceğim çok şey var fakat bir tanesinden hiçbir şartta vazgeçmem. Çünkü o benim sebebi varlığım, çünkü o benim kalbimin diğer yarısı, benim nefes alışım, mutluluğum, huzurum, gündüzüm, gecem, karanlığım, aydınlığım, ağlayışım, kahkaham ve sahip olduğum acı tatlı bütün değerlerim. O olmayınca ben ne nefes alabiliyorum, ne yaşayabiliyorum. Dünya terse dönüyor o olmayınca ve sol yanım eksik kalıyor.
O benim sol yanım! Evet kadın; sen benim hayatta vazgeçemeyeceğim tek kadınsın, sen benim yoktan var olanımsın. Seni seviyorum, iyi ki varsın.

Senin aldığın nefese ölürüm ben, senin bana geldiğin güne kurban olurum.
Nasıl güzel geldin sen bana böyle, nasıl içten yaklaştın ellerime.
İyi ki geldin kadınım, iyi ki girdin ömrüme.
Seni seviyorum, yıldönümümüz kutlu olsun.

Ömrüme ömür katanım; bir ömre daha adım atacağız seninle, bir yeni yıl daha bizi bekliyor bak önümüzde. Seninle geçen vaktin hesabı olmaz, hiçbir hesaba sığmaz geçen günler.
Yeni günümüz kutlu olsun kadınım, seni ömrüm boyunca sol yanımda taşıyacağım.

Merhaba güzel kadın. Bugün gönlüme gelişinin yıl dönümü. Tam 3 yıl önce tanıdım seni, ilk görüşümde bu kadın benim dedim ve sen bana geldin. Bana gelen ayaklarından öperim seni, yollarına güller dökerim. Ellerimin yanında dolaşan ellerine teslimim sevgilim, sen benim başıma gelen en güzel çiçeğim. Hiç solmasın yaprakların, hiç tatmayalım ayrılığın zehrini.
Bize yeni yıllar yakışır, ayrılık öte dursun. Sen gül baharımsın, ömrüm aşkına feda olsun.

Gülüşlerine sığındığım güzel kadın. Bu ay benim ömrümün en güzel ayı.
Bu ayla geldin bana, bu gün sevdin beni ve ben bugün taptım sana.
Yeni yılımız kutlu olsun can yarım. Seni çok seviyorum.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik Yıldönümü Sözleri, Duygusal Evlilik Yıldönümü Sözleri, Etkileyici Evlilik Yıldönümü Sözleri, Anlamlı Evlilik Yıldönümü Sözleri, Romantik Evlilik Yıldönümü Sözleri, Eşe En Güzel Evlilik Yıldönümü Sözleri
Evlilik Yıldönümü Sözleri Evlilik Yıldönümü Sözleri, Duygusal Evlilik Yıldönümü Sözleri,
Etkisi altına alan Evlilik Yıldönümü Sözleri, Anlamlı Evlilik Yıldönümü
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar