Tebrik Etme Kutlama Mesajları Sözleri

Tebrik Etme Kutlama Mesajları Sözleri


Bir bütün oluşturduğunuz bugün birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz birbirine. Zaman çok kısa, yasam boyu birlikteliğe adım attığınız su andan itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin.
Bir hayati tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle? Mutluluklar!

Bir bütün olmak için birlesen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. ömür boyu mutluluklar?

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. mutlu bir yasam dileğiyle.

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yasayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca ‘zaman’ınız olmasını diliyorum?
Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın! Mutluluklar?

Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz. yaşamınız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. ömür

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle. beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. tüm ya.

Nikahınıza gelemiyorum. ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. birlikte en güzel .

Ailecek yurekten kutluyoruz. dugun hediyemizi size sormadan almayaliyim dedik. neye ihtiyaciniz varsa bilelim. mutluluklar

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yasam dileğiyle.

Yasam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep nece içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve Kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar.

Yasam boyu birbirinizi daima sevin ve hep nese içinde, huzurlu bir hayat sürün. hiç ayrilmayın. ebedi bir mutluluk sizi hiç bırakmasın!.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik Tebrik Mesajları, Evlilik Kutlama Mesajları, Evlilik Kutlamaları, Evlilik Tebrikleri, Evlilik Tebrik Mesajları Dini, Dini Evlilik Kutlama Mesajları, Evlilik Kutlama Mesajları Kısa, Evlilik Tebrik Mesajları Kısa, En Güzel Evlilik Tebrikleri, En  Etkileyici Evlilik Kutlama Mesajları, Yeni Evlilik Tebrik Mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar