Nişanlılar için Doğum Günü Mesajları

Nişanlılar için Doğum Günü Mesajları


Sevgiliden nişanlıya, bir gün beni sonsuza dek kendin yapacağını biliyordum.
İyi ki doğdun.

Hayatımın geri kalanında dünyamı dolaşmaya söz veren adamın doğum günün kutlu olsun.
İyi ki doğdun.

Sen sadece gelecekteki kocam değil, geleceğimi mükemmelleştirecek olan kocasın.
İyi ki doğdun.

Doğum gününüzün kutlaması hayatınızın geri kalanında devam edecektir.
Çünkü yakında kocam, eşin olacaksın. İyi ki doğdun.

Tatlı bir hediye, güzel dilek veya sevimli bir kart, mutlu yıllar dilemek için yeterli değil  bir ömür boyu mutluluğu hak ediyorsunuz. İyi ki doğdun.

Evlenme yolunda ilerlediğimize eminim ki, bu yıl hayatınızda sizi mutluluğun beklentilerinizin ötesine taşıyacak. İyi ki doğdun.

Nişanlım ya da değil, ilk günden beri seni her zaman çok sevdim. İyi ki doğdun.

Bu doğum günü, hayatımızın da kutlayacağımız tüm harika kutlamaların sadece başlangıcı.

Nişanlım, aşkım, kocam ve benim için her şey demek olan adam için mutlu yıllar.

Sen benim erkek arkadaşımken, doğum gününü benimle geçirebilmeyi diledim.
Artık nişanlım olduğun için, tüm ailem doğum gününü onlarla geçirebilmeni istiyor. İyi ki doğdun.

Şimdiye kadarki en romantik adam için romantik bir doğum günü öpücüğü, Tanıdığım en tatlı adam için tatlı bir doğum günü pastası. şimdiye kadar nişanlılar için olabilecek en iyi hediye. İyi ki doğdun.

Bu nişanlım olarak ilk doğum günün, bu yüzden pastanızı kendimi garip hissetmeden tüm arkadaşlarımız ve ailelerimizin önünde kestiğinizde sizi öpebileceğim. Mutlu Yıllar tatlım.

Nişanlın olarak ilk kez mutlu bir doğum günü dileğiyle, sana ilk kez kız arkadaşın olarak mutlu yıllar diliyorum. Bunu şimdiye kadarki en romantik doğum günü kutlamalarından biri yapalım.

Nişan ve evlilik arasındaki sürenin bir çiftin hayatının en iyi zamanı olması gerekiyorsa, bu doğum gününüz şimdiye kadar kutladığınız en iyi doğum günü olmalıdır. İyi ki doğdun.

Evleneceğim adamın doğum günün kutlu olsun. Çocuklarımın babası olacak adamın doğum günün kutlu olsun. Ailem için damadı olacak adamın doğum günün kutlu olsun.
Hayatımdaki tek adama iyi ki doğdun.

Dizinin üstünde çöktüğün ve nişanlım olmamı istediğin gün, beni tüm dünyadaki en mutlu kız yaptın. Doğum gününüzde, sizi dünyanın en mutlu adamı yapmak için ne yapabilirim?

Düşüncelerimi açıklamak çok zordu. Seni çok sevdiğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum.
Ama sonunda cesaretimi topladım, seni ne kadar sevdiğimi ifade ettim.
Bebeğim bu sadece ebedi bir destanın bir başlangıcı, İyi ki doğdun.

Bu doğum günü nişanlısı dileklerinin beklentilerinizi aşacağını umuyoruz ve bu yıl daha fazla keyif almanızı diliyoruz, çünkü ne zaman bir anı olacağına sevgiyle bakacaksınız.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Arkadaşlar için Üzgünüm Mesajlar Kadınlar için Üzgünüm mesajlar Whatsapp Durumu mesajları Kardeş için Doğum Günü mesajları Romantik Doğum Günü Mesajları Doğum günü Yıldönümü Mesajları Afedersin Mesajları Arkadaşlık Mesajları Cumhuriyet Bayramı Mesajları Aşk Mesajları Davetiye Mesajları Düğün Mesajları Elveda Mesajları Emeklilik Tebrik Mesajları Geçmiş Olsun Mesajları Günaydın Mesajları İlham Verici Mesajlar İş için Mesajları İyi geceler Mesajları Kız arkadaş Komik Mesajlar Mezuniyet Mesajları Nişan Mesajları Romantik Mesajlar Seni özledim Mesajları Sevgililer Günü Tatil Mesajları Taziye Mesajları Tebrik Mesajları Teşekkür Mesajları Yeni yıl Mesajları
Sevgiliye Nişanlı ya Doğum Günü Mesajı Sevgiliye Doğum Günü Mesajları Romantik Doğum Günü
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar