Oğluma Doğum Günü Mesajları

Oğluma Doğum Günü Mesajları


Hatırlıyor musun acaba doğduğun günü? Sen ağlıyorken çevrendekilerin her biri gülümsüyordu. Hayatını öyle bir yaşa ki can verdiğin zaman herkes seninle beraber ağlasın, sen her zaman sevinçli, mutlu bir şekilde gülümsemeyi bil oğlum.

Allah’ın izni ile yeni yaşınla beraber güler yüzün ve neşen hiç eksik olmasın canım oğlum.
Doğum günün kutlu olsun nice senelerin olsun.

Sağlıklı, huzurlu ve mutlu olman için elimden geleni yaparım canım oğlum.
Senin tek bir gülümsemen için dünyaları verecek bir aileye sahip olduğun için çok şanslı olduğunu bilmen gerek. Seninle var olup seninle beraber yürüyeceğimiz bu yolda daima mutluluğunu istiyoruz. Nice senelere, doğum günün kutlu olsun oğlum.

Hayattaki tek yaşama sebebim sensin canım oğlum. Herkes gitti ve biz seninle baş başa kaldık.
Artık ikimiz bu hayat ile başa çıkacağız ve bugün senin için çok özel bir gün.
Seni çok seviyorum canım oğlum, doğum günün kutlu olsun.

Bugün yanında değiliz sen artık büyüdün ve bizlerden uzaktasın. İnşallah orada da bizimle olduğun gibi mutlusundur oğlum. Doğum gününü en iyi şekilde kutla ve mutlu ol. Seni seven annenle baban, iyi ki doğdun iyi ki bizim erkek çocuğumuz oldun.

Bir yağmur damlası düşün ve ondan milyarlarcasını ve birde bizim sevgimizi düşün.
Sana vereceğimiz o sevgiyi içinde saklaman çok zor fakat seninle beraber olduğumuz her saniyesinde bunu hissettirmek için elimizden geleni yapmaktayız. Seni çok seven bir aileye sahip olduğun için şanslısın oğlum. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.

Mutlu ve neşeli olman dileği ile seninle her zaman beraber olup her anını kutlamak için biz burada olacağız. Sen ne zaman istersen ailen yanında oğlum. Doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun oğlum! Bundan 10 sene önce hayatımızın en büyük hediyesini aldık kucağımıza. Erkeğimizi aldık ve yaşamımızın en büyük nedenleri arasında yer aldın. Aldığımız her nefes, yaptığımız her şey senin için oğlum. Tüm yaşlarında mutlu olmanı diliyoruz. En güzel dileklerinin gerçek olması dileğiyle.

Mutlu olmalısın oğlum bu hayat üzülmek için çok kısa daha dün ufacıkken bugün bak büyüdün ve 20 yaşında oldun. Artık kendi kararlarını kendin alıyorsun ve istediğin her şeyi kendin yapıyorsun ve biz sadece senin yanındayız bunu bilmen gerek. Ne karar verirsen ver annen ve baban arkanda senin. Seni çok seven aileye sahipsin ve bunun değerini bil oğlum. Doğum günün kutlu olsun.

Canım evladım, seni ilk kucağıma aldığımdaki o heyecanı asla unutamam.
Seninle yeniden doğdum ben ve seninle beraber büyüyüp, olgunlaştım. Genç yaşta anne oldum fakat en iyisini vermeyi de başardığımı seni büyüttüğümde anladım. Pırlanta gibi bir çocuk oldun sen ve öyle olmaya da devam edeceğine eminim. Annen seni çok seviyor ve bu özel günde yanında olamadığım için özür dilerim doğum günün kutlu olsun, ruhum her daim yanında canım tatlı oğlum.

Tebrikler hayatım, bir sene daha hayatından eksildi ve sen büyüyorsun. Zaman ne kadar da çabuk geçip gidiyor. Seni daha ilk gün kucağıma aldığım anı hatırlıyorum da ne kadar tatlıydın. Seninle geçecek olan yıllarımızın güzelliğini düşündükçe içimi heyecan kaplıyor. Doğum günün kutlu olsun oğlum. Seni çok seviyoruz.

Bu seneni geri de bırakıp yepyeni bir yola başlayacaksın canım oğlum.
Tüm yılların bir öncekinden daha mutlu ve huzur dolu olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Her geçtiğimiz senede bizi daha fazla gururlandırdığın için teşekkürler oğlum seninle beraber yaşadığımız bu mutluluk hayatımızın en güzel anları içerisinde. Her zaman seninle olup yanında olacağımıza emin olabilirsin. Bu seneyi geride bırakarak yeni yaşında daha başarılı ve mutlu olman dileği ile doğum günün kutlu olsun.

Oğluma Doğum Günü Sözleri
Her şeyin anlamlı olduğu zaman bugündü. Seni kucağımıza aldığımız ilk gün. Seninle beraber olup, tüm hayatımızın daha anlamlı geçeceğini bilseydik daha önceden sana sahip olurduk oğlum. Hayatımızın en güzel yılları beraber olacak ve seni mutlu etmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Doğum günün kutlu olsun.

En anlamlı günün bugün özel ve mutlu hissetmelisin. Aslında mutlu olmalısın çünkü sen doğdun bugün. İlk yaş gününde sürekli ağlamıştın. Bugünü daha o zaman sevmediğinden belliydi hala da kutlamayı gereksiz bulursun. Ama iyi ki doğdun ve iyi ki bizim oğlumuz oldun. Doğum günün kutlu olsun.

Sana en güzel hediyeyi vermeyi istedik ama senin kadar güzelini bulamadık o yüzden sen ne istersen onu alacağız. Bize bildirmen yeterli. Annen ve baban… doğum günün kutlu olsun mesajını bekliyoruz.

Bu sene bambaşka bir sene olsun senin için canım oğlum. Tüm hayatının güzellikleri bir arada toplansın ve seninle buluşsun. Çünkü sen çok özel bir çocuksun. En azından bizim için her daim öyle kalacaksın. Seni seviyoruz iyi ki doğdun.

Sağlıklı, huzur dolu bir ömür geçir oğlum. Her yeni yaşında başarın, mutluluğun artsın.
Bunun içinde başarı basamaklarını temkinli çıkmalısın.
Seni çok seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun.

Nice senelere oğlum. Bir yaş daha yaşlandın ve artık kendi çocuğunu sevme vaktin geldi de geçiyor. Mesajı almışsındır umarım.

Seni kucağımıza aldığımız ilk günü annende bende hiç unutmadık. Aslan gibi bir oğlum olduğu için sevinmiştim ve öyle de oldu! Senin gibi bir evlada sahip olduğumuz için çok şanslıyız. İnşallah her yeni yaşında daha çok mutlu olur ve başarılı olursun. Doğum günün kutlu olsun canım oğlum.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Oğluma Doğum Günü Mesajları ile ilgili aramalar babadan oğluma doğum günü mesajı  oğluma doğum günü şiiri  18 yaş giren oğluma doğum günü mesajı  erkek evlada doğum günü mesajları  erkek çocuğa doğum günü mesajları  oğluma anlamlı doğum günü mektubu  oğluma doğum günü mesajı resimli  erkek evlada duygusal doğum günü mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar