Romantik Evlilik Yıldönümü Aşk Yazıları

Romantik Evlilik Yıldönümü Aşk Yazıları


Nefes almak kadar değerli yaşanılan hayattaki sen… Sen öyle değerlisin ki su gibi, tuz gibi, ekmek gibi, anne gibi, baba gibi. Sen olmasan öksüz kalacak gibiyim, kimsesiz, aç, susuz, yetim ve daha nicesi. Senin varlığın beni ve kalbimi ayakta tutan tek neden. Ben seninle durabilirim ayakta ancak. Ben seninle anlam bulabilirim. Şiir olsam adım sen olursun, kitap olsan yazanım sen. Sen olmadan bir ben, ben olmadan bir sen olamaz. Biz birbirimizin kalbi için yaratılmışız ve birbirimizin kalbi için öleceğiz. Bugün benim gönlüme ayak basışının yıldönümü ve ben hala ilk günkü adım izini taşıyorum kalbimde. Seni seviyorum sevgilim, iyi ki varsın ve varlığınla ömrümü yaşanılır kıldın.

Gözlerimi ne zaman gözlerinden çeksem dünya koca bir kara bulutun içine giriyor, ta ki gözlerimi tekrar gözlerine kavuşturana dek. Dünya seninle güzel kadın, yaşamak seninle anlam buluyor.
Ben seninle seviyorum mevsimleri, ağaçlar sen varken çiçek açıyor bir tek. İnsanoğlu varlığını sana borçlu, güneş sen varsın diye bu kadar parlak. Gökyüzünde beliren yıldızlar kadar fazla sana olan aşkım, belirmeyenler ise gül cemalini görecekleri günü bekliyor.
Seninle yaşlanmak insanı mutlu ediyor be sol yanım, iyi ki varsın. Yıldönümümüz kutlu olsun.

Kalbimin kilit vurduğum yerlerini hiç zorlanmadan açanım, benim sol yanımın en güzel çiçeği.
Atan kalbimin yanı başında yaşamaya devam ettiğin sürece seni benden başka kimsenin sevmesine müsaade etmeyeceğim. Seninle dolan kalbimi başkasının eksiltmesine izin vermeyeceğim.
Kalbini kalbime emanet ettiğin andan beri bütün hücrelerimle birlikte seni sevmeye hep devam ettim. Bu aşkın nazar boncuğu olan gözlerine bakmaktan bir an bile vazgeçmedim ve ömrüm yettiğince hiç vazgeçmeyeceğim.  Seni çok seviyorum sevgilim, nice güzel yıllara.

Gönlüme gelenim, evimin huzuru, kalbimin mutluluğu.
Sensiz geçen günlerimi yaşamdan saymıyorum ben zira yaşamak sadece seninle mümkün.
Senden önce yaşamamış gibiyim, nefes almamış, büyümemiş, sevmemiş, aşkı hiç hissetmemiş.
Gözlerinle sevdim maviyi, saçlarınla sevdim sarıyı. Ellerinle sevdim sarmayı sarılmayı.
Dudakların öğretti bana konuşmayı, kalbin öğretti sevmeyi aşık olmayı. Sen iyi ki varsın.

Gözlerine her baktığımda iyi ki diyebiliyorsam içimin en derinlerine tutunmuşsun demektir.
Öyle ki kalbim kim için attığını da seneler önce bugün öğrendi. İlk bakış, ilk öpüş, ilk dokunuş bugün hala hiç değişmedi. Hala gözlerim umutlu, hala ellerim sıcaklığını taşıyor ve dudaklarım hala sana ilk günkü heyecanla dokunuyor. Kalbim ve ben seni sevmekten asla vazgeçmedik ve sen bizi sarmaktan hiç bıkmadın. Hayatın en güzel yanı oldun birden benim için ve hala o en güzel yerde sen oturuyorsun. Hiç kalkma oturduğun yerden güzel kadın ve hiç bitmesin bu içine kapıldığım ılık yaz yelleri. Seni ilk günkü heyecanla her geçen gün daha çok seviyorum.
Yeni bir yıla seninle yeniden merhaba.

Seninle bitmeyecek bir ömür dilemiştim tam bugün. Bana atan kalbim kadar yakın olacağını, aşkın bana hep en sek halini yaşatacağını, beni sevmekten asla bıkmayacağını daha bugün anlamıştım. Seneler ne de çabuk arkada kaldı. Daha hala taze aşkın içimde, ilk öpücüğünün yeri soğumadı bile yanaklarımda. Bana geldiğin güne şükür duaları yükseliyor avuç içlerimden, seni seviyorum kadınım. İyi ki varsın ve iyi ki benimsin.

Hayatımın anlamını bulduran kadın, iyi ki ömrüme ömrünü, gönlüme gönlünü kilitledin.
Seninle olduğum her an soğuktan çok sıcağı hissettim, ekşiden çok tatlıyı sevdim.
Çayımın şekeri, kahvemin köpüğü, dilimin duası oldun. Senin varlığın beni her geçen saniye daha çok huzurla buluşturdu.
Kış mevsiminde papatyalar açtı odamda, yaz sıcağında serinledim seninle.
İyi ki geldin kadın, iyi ki.

Aylar kovaladı peşimizi ve hala devam ediyorlar görüyor musun? Kaç baharlar devirdik, kaç kışa göğüs gerdik birlikte hatırlıyorum. Her zaman içimi ısıtan sıcak gülümsemendeki gamzeler hala karşımda duruyor ilk günkü gibi ve ben hala ilk günkü kadar taze hissediyorum kendimi.
Hayatıma girdiğin, bana nefes verdiğin için çok teşekkür ederim sevgilim.
Yıldönümümüz kutlu olsun.

Kaç seni seviyorum var bilmiyorum fakat ömrümün sonuna kadar tükenmeyecek o seni seviyorumlar. Her zaman yine çayı birlikte içeceğiz, her sabah birlikte kahvaltı edeceğiz, her zaman en büyük kavgalardan yine tek yürek çıkacağız. Seninleyken ömrüm dolu dolu geçecek, benimleyken hep yüzün gülecek. Sımsıkı birbirine bağladığımız yüreklerimiz hep aynı ritimle atmaya devam edecek ve ben her sene bugün bana geldiğin için secdeye gideceğim. En büyük duam, en güzel yanım, hiç bitmeyecek masalım. Seni çok seviyorum. Bir yıl daha büyüdü aşkımız, bunu kutlayalım.
Nice senli senelere canım kadın!

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik, Evlilik Yıldönümü Mesajları, Evlilik Yıldönümü En Güzel Mesajları, En Güzel Evlilik Yıldönümü Mesajları, En Etkileyici Evlilik Yıldönümü Mesajları, En Duygusal Evlilik Yıldönümü Mesajları, Duygusal Evlilik Yıldönümü Mesajları, Etkileyici Evlilik Yıldönümü Mesajları, Eşe Evlilik Yıldönümü Mesajları, Kocaya Evlilik Yıldönümü Mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar