Anlamlı Çıkma Teklifi Sözleri

Anlamlı Çıkma Teklifi Sözleri


İçimde tatlı bir esinti ve dilimde derin bir şarkı gibisin; böylece bütün benliğimi aldın, masalların ortasına daldım; ben de kalbinin kapısını çaldım; aşka kapıyı açacak mısın?
Beni kalbine alacak mısın?

Ömrümün ilk çeyreği seni aramakla geçti. Bundan sonrası da seninle geçsin.
Sevinç ve mutluluk ikimiz imzalı ve sonsuza dek üretilsin. Böyle bir birlikteliğe ne dersin?

Aşkıma ‘Evet!’ dersen baştan ayağa sen olurum; seni ruhumun en seçkin yerine yerleştiririm; böylece dünyam sen çiçekle güzellenir ve sen kokar; öyleyse ver elini, bize mevsim artık hep bahar.

Her sabah doğan ve her akşam batan güneşi, gece çıkan ayı, gündüz ve gece yağan yağmuru ve de hayatın tüm güzeIIikIerini benimIe bir ömür boyu payIaşır mısın aşkım?

İlk sözüm sen oldun, çünkü tek aşkımdın; son sözüm de sen olacaksın, çünkü senden sonra başka bir şey mümkün değildi bende. Öyleyse koşa koşa gel bana. Ömrümü açtım sana.

Çiçek dense aklıma sen geliyorsun. Şiir dense sen… Gül dense sen…
Dünya baştan ayağa sen oldu.  Ben de sen… Hadi o zaman sen de sevda üret bizden.

Gündüzler karanlık olurdu güneş olmasa. Ve geceler de ışıl ışıl olmazdı yıldızlar olmasa.
Sen olmazsan benim günlerim karanlık ve gecelerimse zifiri karanlıktır.
Gündüzde güneşim ve gecede yıldızım olur musun? Sonsuzluğa kadar eşim olur musun?

Sana gel diyorum, arkadaşım ol; bir sevgiyi büyütelim, ortağım ol; eserimiz olan sevda yarınlarda mutluluğumuz olsun; böylece bize teşekkür edersin; madem öyle, hadi, eşim ol; bu davete ne dersin?

Senden sonra başka birini sevemem, başkası için seni unutamam; evvel ahirim bütünüyle sen oldun, daha bana evet demeden, benim ruhumda bana eş oldun; artık geri dönemeyiz; biz mutlaka evlenmeliyiz.

Seni görünce kalbim deli deli atıyor. Ruhumsa iyice huzur bulup sakinleşiyor.
Aklım bulutlara kadar uçarken mutluluk içime yağıyor.
Bu bir mevsim, hiç bitmesin; benimle evlenir misin?

Kalbimdeki en büyük mutluluk oldun ve yürüdüğüm bu hayat yolunda bana en iyi arkadaş oldun; öyleyse bana ebediyen huzur ve sevinç kaynağım olur musun?

Gördükten sonra o güzel gözlerini ve sevdikten sonra seni, ufkumdan hiç gitmedi silüetin; bir heyecan kasırgasısın bende o günden beri, bitmiyor bu heyecanım; sen benim ruh eşimsin ve iki dünyada canım.

Toprağa can veren bir yağmur gibi düş ruhuma,  gökyüzünü süsleyen bir gökkuşağı gibi donat dünyamı; bir ömür boyu sürsün bu renkli mevsim; aşkım, bu teklifime ne dersin?

Bir söz ve bir tebessüm bütün bir kalbi ebediyen fethedebilirmiş bir anda; sen de beni geri alınamamak üzere fethettin, işte; gel ve tut ellerimi, götür beni mutluluğun başkentine; yolculuk başlasın evlilikle, hadi evet de!

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Anlamlı Çıkma Teklifi Sözleri ile ilgili aramalar komik çıkma teklifi sözleri  çıkma teklifi uzun romantik sözler  farklı çıkma teklifleri  çıkma teklifi sözleri romantik  en güzel çıkma teklifleri kısa  kekoca çıkma teklifi  çıkma teklifi sözleri tumblr  çıkma teklifi nasıl edilir
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar