Bir Masal Tatil Diyarı Notları

Bir Masal Tatil Diyarı Notları


Sonbaharda Tatile Gidecekler için Tavsiyeler
Sonbaharda tatil yapmak istiyor ama nereye gideceğinizi bilemiyorsanız, birbirinden güzel yerlerin içinde olduğu listemize göz atıp seçim yapabilirsiniz.

Kapadokya: Doğa harikasıyla göz alan Güzel Atlar Diyarı Kapadokya’da unutmayacağınız bir tatil geçirebilirsiniz. Sıcakların azalmasıyla bol bol yürüyerek adım adım keşfedebilirsiniz.

Alaçatı: Yazın dolup taşan Alaçatı, sonbaharda sakinleşerek şirin sokaklarının tadını çıkarmak isteyenleri bekler.

Yedigöller: Sonbaharın renklerini en iyi şekilde göreceğiniz yer Yedigöller…O ağaçlar ve göllere vuran renkleri ruhunuza iyi gelir.

Çamlıhemşin: Şehir hayatından uzaklaşıp temiz hava ve doğaya karışmak isteyenler için bir diğer alternatif de Çamlıhemşin…

Mardin: Tarihi yapıları, kültürü, telkarisi ve yemekleriyle meşhur Mardin’i gezmek için iyi bir zamandır Sonbahar…

Safranbolu: Tarihi ahşap evlerin arasında güzel bir köy kahvaltısıyla kafa dinlemelik bir iki günlük tatil arıyorsanız, Safranbolu iyi bir seçim olabilir.

Nemrut Dağı: Gizemi çözülmemiş heybetli heykellerin bulunduğu ve gün doğumu ve gün batımının seyredilebildiğiniz teraslar bulunan Nemrut Dağı, gidenlerin hep hatırında kalan bir manzara sunuyor.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Aşırılıklar Diyarına Hoşgeldiniz Gezi Rehberi Romantik Masal Diyarı Öykünün Öyküleri Tatil Kitapları Harikalar Diyarı Tatil Gezi Rehberi Ünlülerle Geziyorum Gezilecek Yerler Güncellenmiş Liste
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar