Diş Ağrısına En iyi Gelen ilaçlar

Diş Ağrısına En iyi Gelen ilaçlar

Diş ağrısı için en etkili ilaçlar ise aşağıda sıralanmıştır.

Novalgin: En sık kullanılan ve en çok bilinen ilaçların başında gelmektedir. Ağrı kesici olarak bilinen Novalgin’in kullanılması ile beranber diş ağrıları çok kısa bir süre zarfında kesilmektedir. Diş ağrısı yaşayan kişilerin belirli zaman aralıklarında ilacı almaları gerekir.

Apranax: Diş ağrısının tedavisinde sıklıkla kullanılan apranax, yan etkileri ile dikkat çekmektedir. Diş ağrısını çok kısa sürede kesmesi ile ön plana çıkıyor. Ancak ilacın fazla dozda alınmaması gerekmektedir. Dişin çekilmesinin ardından oluşan ağrının tedavisinde çok etkisi olduğu gözlemleniyor. Uzmanlar, bu ilacın kullanılan her 10 hastanın 9 unda iyi yönde sonuçlara ulaşıldığını gözlemlemiştir. İlacı alırken bol su ile alınması gerekirken, fazla alınması ise ciddi yan etkilerin oluşmasına neden olur.

Parol: Diş ağrısını geçirmede oldukça etkili olan parol ilacının tek dozda alınması yeterlidir. Parol ağrı kesicinin birçok ağrının tedavisinde kullanılan bir ilaç olduğu biliniyor.

Augmentin: Diş apsesini geçirmek için kullanılan Augmentin, antibiyotik bir ilaç olduğundan reçeteli satılmaktadır. Dişinizde şişlik varsa, doktorunuz tarafından ilacın en az 5 gün kullanılması gerektiği belirtilir. Apseyi, şişliği ve diş ağrısını kesen önemli bir ilaçtır.

Minoset Plus: Genel olarak migren türü diş ağrısı olanlar, baş ağrısı olanlar ve diş çekimi sonrasındaki ağrılara çözüm sunabilmek amacıyla kullanılan ağrı kesici ilaçtır. En etkili diş ağrısı ilaçları arasında yerini alıyor.

Arveles: Ağrı kesici olarak bilinen arveles, özellikle diş ağrısı için sıklıkla kullanılıyor. Tek doz alınması yeterlidir.

Dolphin: Ağrıyan dişlerin biran önce iyileşmesi adına ağrıyı yok eden bir ağrı kesici ilacıdır. Bu ilaç aynı zamanda baş ağrısı ve migren ataklarını geçirmek adına da kullanılmaktadır. Genellikle diş çekildikten ve 20'lik diş ameliyatı yapıldıktan sonra ağrıyı kesmek için kullanıldığı gözlemleniyor.

Rovamycine: Antibiyotik ilaçlarla diş ağrısının tedavi edilebildiği biliniyor. Rovamycine, diş ağrısına iyi gelen antibiyotik ilaçlardandır. Bazı yan etkileri bulunan ilacın uzman doktor tarafından önerilmeyen kullanılmaması gerekiyor. Bu ilacı özellikle hamile olan ve aynı zamanda emziren anneler kesinlikle bu ilacı kullanmamalıdırlar.

Klavunat: İltihaplı diş ağrısının tedavisinde kullanılan klavunat, diş apseleri ve dişeti ile ilgili enfeksiyonların tedavisinde de kullanılmaktadır. Antibiyotik bir ilaç olduğundan reçetesiz alamazsınız. Klamoks: Diş ağrısı için en etkili antibiyotik ilaçlar arasında klamoks bulunmaktadır. Antibiyotiğin 1000 mg olarak verildiği gözlemlenirken, diş ağrısını geçirmede ve iltihabı kurutmada çok etkili bir ilaç olduğu belirtiliyor.

Flurend Gargara ve Sprey: Bu ilaç ağrıyan dişler var ise biran önce ağrıyı yok edebilir ama çok nadir kullanılan ilaçlardandır. Flurend, bu ilaç ağrı kesici görevi görmektedir ama bu ilacın kullanılması doktorun bilgisi ile olmalıdır.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Diş ağrısı için ağrı kesici ilaçlar  İltihaplı diş ağrısına ne iyi gelir  Kırık diş ağrısına ne iyi gelir  Çürük diş ağrısına ne iyi gelir  Çocuğun diş ağrısına hangi ilaç  20lik diş ağrısına ne iyi gelir  Diş ağrısı için ağrı kesici ilaçlar  Diş ağrısı için ilaç Apranax
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar