En Romantik Evlilik Teklifi Mesajları

En Romantik Evlilik Teklifi Mesajları


Evlilik teklifinizi daha anlamlı ve etkileyici olmasını sağlayacak romantik evlilik teklifi mesajları ile sevgiliniz mutluluktan havalara uçacak.

Evlilik teklifi, evlenmeye karar veren çiftlerin hayatında, unutulmayan ve yıllar sonra gülümsemeyle hatırlanmak istenen anılardan bir tanesini ifade ediyor. Bu anı daha unutulmaz ve büyüleyici bir hale getirmek ise, evlilik teklifi sırasında kullanılan sözcüklere bağlı.

Evlilik teklifi sırasında, kullanacağız o sihirli sözcükleri seçmek, o an yaşayacağınız heyecan ile kolay olmayabiliyor. Evlilik teklifi anının özel olması doğrultusunda, o anda kullanacağınız sözcükleri aşkınıza dair duygularınızı tam anlamıyla ifade eden sözcüklerden seçmeniz gerekiyor.
Eş adayınızla beraber geçirdiğiniz anları ve paylaştığınız ortak anılarınızı bu romantik evlilik teklifi mesajları ile birleştirdiğinizde, evlilik teklifiniz için hayal ettiğiniz, romantik ve büyülü ortamı yakalamanız mümkün olacaktır.

Evlilik teklifinizi daha etkileyici ve unutulmaz bir atmosfere kavuşturacak, en romantik evlilik teklifi mesajları konusunda, sizin için seçtiğimiz örnekleri inceleyebilirsiniz.

En romantik evlilik teklifi mesajları

1. Hayatımın son nefesine kadar değil, sonsuzluğuma kadar benimle birlikte olur musun?

2. Aşk, hiç yoktan köprüler yaratandır; aşk, karanlık yüzünden ertelenmeyecek tek oyundur.
Sonsuza dek bu oyuna benimle var mısın?

3.Bundan yıllar sonra geriye dönüp baktığımda, iyi ve kötü tüm anılarımda yanımda sen ol istiyorum. Benimle evlenir misin?

4.Ortak bir hafızamız, geçmişimiz, anılarımız, bölüşüp çoğaltacağımız geleceğimiz de olsun istiyorum artık. Senin dâhil olmadığın akıp giden bir zamana da tahammül edemiyorum artık. Benimle evlenir misin aşkım?

5.Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. Varlığın yaşam kadar kutsal.
Sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin. Benimle evlenir misin?

6.Güzelliğin kadar güzel bir hayat yaşamak istiyorum seninle, ölürken bile güzelliğine bakarak kapamak istiyorum gözlerimi. Benimle evlenir misin?

7.Yürüdüğüm bütün yollar beni sana getirsin, kapılar seninle açılsın, her odada senin kokun olsun, bütün günler seninle başlasın ve bitsin istiyorum. Benimle evlenir misin?

8.Seninle geçirdiğim her an benim için bir ömre bedel. Bu anlar hiç bitmesin bir ömür boyu sürsün istiyorum. İyi günde, kötü günde, son nefesimizde bile el ele olmak için, benimle evlenir misin?

9.Hayatı yaşamaya değer kılan, bütün mutluluklarımın sebebi…
Bir ömür boyu, iyi günde, kötü günde, birlikte bir hayat için benimle evlenir misin?

10.Seninle onca anı, onca yaşanmışlık biriktirdik. Birlikte bir aşkı büyüttük, sevgi çoğalttık.
Şimdi bu güzel hikâyeye sihirli bir dokunuş lazım. Benimle evlenir misin?

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik Teklifi Anında Evlilik Sözleri Kısa Evlilik Teklifi Sözleri Duygusal Evlilik Teklifi Sözleri Espirili Evlilik Teklifi Sözleri
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar