Evlilik Kutlama Mesajları

En Çok Güzel Evlilik Kutlama Mesajları


Evliliğinizi tebrik eder bol çocuklu ve mutlu bir ömür dilerim.
Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın.

Evliliğinizin kalpleriniz ve yüzleriniz gibi güzel, mutlu ve huzurlu olmasını dilerim.
Allah sizi hiç ayırmasın. Mutluluklar.

Yepyeni bir yaşama adım attığını bu günün neşe ve sevinç kaynağı bir hayatın ilk günü olmasını dilerim. Elleriniz ve kalbiniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar dilerim…

Birlikteliğiniz hayırlı ve uğurlu olsun.
Ve hayatınızda ki bütün olumsuzluklar sonsuza dek son bulsun.
Saygılar ve sevgilerle sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Evlilik Kutlama Mesajlarım
Allah’ım sizleri birbirinize bağışlasın ve aile saadetinizi daim kılsın.
Ömür boyu mutluluklar dilerim…

Sevginizi ölümsüzlestirmeye dogru attiginiz bu adimda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalmasi ve mutlu olmaniz dileğimle.

Bu mutlu günde en güzel ve hayırlı bir geleceğin sizinle olmasını diler evliliğinizi Allah’ın hayırlara vesile etmesini dilerim.

Gördüğüm en güzel çift, ve gördüğüm en güzel uyumlu çiftsiniz.
Bir ömür mutlu olursunuz inşallah. Mutluluklar diliyorum. Bir yastıkta kocamanız dileğiyle.

Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim. Evliliğinizi tebrik ederim.

>>> Evlilik Yıldönümü Mesajları

Sevgili dostum, arkadaşım. Hayatında büyük bir karar aldın ve bugün evleniyorsun.
Aldığın bu kararın her daim sana mutluluk getirmesini diler evliliğinizi tebrik ederim.

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Evliliğiniz kutlu olsun.

Canım arkadaşım еvIiIiğinin sana hayırIar gеtirmеsini diIеr еşinе vе sana uzunca sağIıkIı vе mutIuIuk doIu yıIIar diIеrim.

Baharda çiçek, En güzel rüyada , En güzel düşlerde ve sonsuza dek mutlu olun.
İyi bir birliktelik ve hayırlı evlatlar sahibi olmanız dileğiyle. Mutluluklar.

Ebedi sevginin sonsuz aşkın birer temsilcisi olacağınız yepyeni hayatınızda size başarılar dilerim. Evlilik dünyanın en güzel şeyidir ve bu güzelliği yaşadığınız için çok şanslısınız.
Şansızın ömür boyu hep yanınızda olmasını dilerim.

Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.
Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Evlilik Kutlama Mesajı
Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca zamanınız olmasını diliyorum.
Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar.

Her ikinizi de canı gönülden tebrik eder kurmuş olduğunu bu kutsal çatının daimi olmasını dilerim. Allah sizi bir ömür boyu ayırmasın uzun ve güzel bir yaşam nasip etsin. Mutluluklar hep sizin olsun.

Bir ömür boyu evliliğinizin mutlu mesut sürmesini, bol çocuklu bir aile saadetine kavuşmanızı dilerim. Allah sizleri önce birbirinizden sonra da bizlerden ayırmasın.
Evliliğinizi en kalbi duygularla kutlarım.

Etrafınızda örnek olarak gösterilen sevginizin bugün resmiyete dökülmesi ile tanıdığım en cici en güzel evli çift sizler oluyorsunuz. Herkese örnek olan aşkınızın herkese nasip olmasını diliyorum. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim.

Evlilik Kutlama Mesajları, Evlilik Yıldönümü Kutlama Mesajları Evlilik Tebrik Mesajları Anlamlı Evlilik Tebrikleri Evlilik Tebrikleri Düğün Tören Mesajları Evlilik Tebrik Mesajları Kısa Evlilik Kutlama Mesajları Düğün Tebrik Mesajları Evlilik Tebrikleri Kutlama Mesajları Mutluluklar Dilerim Evlilik Kutlama Mesajları ve Sözleri Evlenenlere Kutlama Mesajları Yeni Çiftelere Tebrik Mesajı Düğün, Nişan Evlilik Tebrik Mesajları Düğün Tebriği Örnekleri, Evlilik Tebrik Mesajları

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik Kutlama Mesajları ile ilgili aramalar Nikah tebrik Mesajları kısa  Nikah tebrik Mesajları Kısa  Komik evlilik tebrik Mesajları  Nişan tebrik mesajı  Anlamlı evlilik Sözleri  En güzel Tebrik Sözleri  Arkadaşa en güzel Evlilik Yıldönümü Kutlama Sözleri  Söz tebrik mesajı
Evlilik Kutlama Mesajları, Nişan Tebrik Sözleri, Düğün Tebrik Mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar