Çok Güzel Bayram Sözleri

Çok Güzel Bayram Sözleri

Ramazan Bayramı Sözleri İndir, Ramazan Bayramı Sözleri Kısa, Ramazan Bayramı Sözleri Komik, Güzel Ramazan Bayramı Sözleri, Ramazan Bayramı İçin Güzel Sözler

Dualarım sizinle bir daha ki Ramazan Bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile Ramazan Bayramınız hayırlı olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar. Ramazan Bayramın Kutlu Olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir.
Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.
Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın.
Ramazan Bayramın kutlu olsun.

İslam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun günlerin mutluluk gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun. Hayırlı bayramlar.

Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun!
Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun.
Ramazan Bayramın Kutlu Olsun.

Zamana ve mekâna sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah’a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın Nur’a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Ramazan Bayramın Kutlu Olsun.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Bu Ramazan Bayramında Allah hepinize mutluluk versin.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz Ramazan Bayramın Kutlu Olsun.

Allah’ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir.
Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun. Ramazan Bayramın Kutlu Olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.
Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım.
Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.
Çok Güzel Bayram Sözleri
Konu Hakkında Haber Başlıkları
Ramazan Bayramı Kutlu Olsun Resimli Mesajlar, Ramazan Bayramı Sözleri ile ilgili Görseller, En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları, Sözleri, Ünlü isimlerden Ramazan Bayramı, Sevdiklerinize Yollayabileceğiniz Bayram Mesajları, Ramazan Bayramı Sözleri, Bayram Mesajları, Ramazan Bayramı için Whatsapp SMS Mesajları ve Kutlama Sözleri, 
Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar