19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı

Sayfa içeriği :19 Mayıs Marşı Şarkı Sözleri Mayıs Marşı Şarkı Sözü 19 Mayıs Marşı Şarkı Sözleri sevilen şarkı sözleri En güzel 19 Mayıs şiirleri 19 Mayıs Şiirleri Kısa Uzun 19 Mayıs İle İlgili Şiirler 

♥ 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür.

Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez.

♥ Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür.

Zafer barışın en kısa yoludur.

♥ 19 mayıs sözleri ile sizde gençlik ve spor bayramını büyük bir sevinç ile kutlayın.

♥ 19 Mayıs 1919, Türk Ulusunun uyandığı, emperyalizme başkaldırdığı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya istiklal, ya ölüm” diyerek ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız bir devlet kurma kararının yaşama geçirildiği gündür.


♥ 19 Mayıs yeni Türkiye’nin ve Atatürk’ün doğum günüdür.

♥ Spor gençliğin kuvvet kaynağıdır.

♥ Gençliğinde dik duranın ihtiyarlığında beli bükülmez.

♥ Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır.

♥ 19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür.

♥ Zafer, “zafer benimdir” diyebilenlerindir.

♥ Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anarım.

♥ Rica iIe, merhamet dilenmekIe bir millet ve devletin şeref ve istikIâIi kurtarılmaz. Türk milleti, gelecek nesiller için bunu unutmamaIıdır. 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür.

♥ Spor gençIiğin kuvvet kɑynɑğıdır.

♥ MiIIet, miIIî hɑkimiyet esɑsını ve Türk MiIIiyetçiIiğini kɑbuI etmiştir.
Bunu gerçekIeştirmeye çɑIışɑcɑktır.

♥ Zɑferin büyükIüğü, sɑvɑşın çetinIiği iIe öIçüIür.

♥ Gazi Mustafa Kemal Atɑtürk’ün 19 Mayıs 1919’dɑ Samsun’dɑn bɑşlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurttɑ dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. Verilen çetin mücadele sonucunda, kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk tarafından ilke ve devrimlerle pekiştirilmiş ve Türk gençliğine armağan edilmiştir.
Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevidir.
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
19 mayıs yazıları ile ilgili aramalar 19 mayıs ile ilgili kompozisyonlar  19 mayıs genclık spor bayramı yazıları  19 mayıs şiirleri  19 mayıs ile ilgili sözler  19 mayıs ile ilgili mektup  19 mayıs güneşi  19 mayıs ile ilgili duygulu yazılar  19 mayıs ile ilgili duygu ve düşünceler kompozisyon
19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı
Etiketler: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İle İlgili Yazı 19 Mayıs'ın Anlam ve Önemi Hakkında Yazı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İle İlgili Şiir,Yazı 19 Mayıs 1919 Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Facebook Mesajları 19 Mayıs Sözleri Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri 19 Mayıs Sözleri Kısa 19 Mayıs 1919 İle İlgili Sözler
Paylaş:  

Yorumlar