En iyi Ücretsiz Fatura Kesme Uygulamaları

Serbest ve Küçük İşletme Sahipleri için
En İyi Ücretsiz Fatura Kesme Uygulamaları


Microsoft Excel ile tek seferlik fatura şablonlarını oluşturmayı deneyebilirsiniz. Ancak devamlı olarak faturalar oluşturuyorsanız, özel bir çözümle daha iyi durumda olursunuz. Ve bunun için para harcamak istemiyorsanız, bu makalede ele alınan müthiş ücretsiz faturalama çözümlerinden birine bakmak isteyebilirsiniz.

Serbest çalışan, küçük işletme sahibi veya girişimci iseniz, faturaları oluşturup yönetmekten kaynaklanan baş ağrısını zaten biliyorsunuz demektir. Faturalar olmadan ödeme alamayacaksınız. Evet, oldukça önemliler. Ama mesele şu ki, tüm faturalama çözümleri eşit değildir. Sizin için doğru olanı, özel ihtiyaçlarınız, faturalarınızın ne kadar karmaşık ve evet, bütçenize bağlı olacaktır. 
Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, en iyi faturalandırma uygulamaları size bir maliyeti olur.

Ancak bunun için harcama yapmak istemiyorsanız seçenekleriniz nelerdir?

1. Fatura Mini

Fatura Mini, serbest çalışanlar düşünülerek oluşturululmuştur, ancak faturalama ihtiyaçları olan herkes bundan yararlanabilir. Oldukça basittir, yani sadece ödeme almak için karmaşık muhasebe yazılımları ile uğraşmaktan sıkıldıysanız, Invoice Mini'nin basit tasarımına bayılacaksınız. Reklamsız, uygulama içi satın alma işlemi ve premium abonelik içermez ve tamamen ücretsizdir.

Bir müşteriye fatura kesmeniz gerektiğinde, yeni bir fatura oluşturmanız, müşteri ayrıntılarını eklemeniz (bir dahaki sefere kaydedilmiş olan), bir şablon seçmeniz, satır öğelerinizi eklemeniz ve daha sonra müşteriden uygulamanızın içinden bir e-postayla göndermeniz yeterlidir. Daha kolay olamazdı. Uygulama ayrıca hangi faturaların ödenip ödenmediğini de izleyebilir.

2. Fatura Ninja

Fatura Ninja, basit el yapımı faturaların ötesinde daha karmaşık ihtiyaçlara sahip serbest çalışanlar ve küçük işletme sahipleri için mükemmel bir web aracıdır.

Ücretsiz bir kullanıcı olarak, 100'e kadar müşteriyi ve sınırsız faturayı, zaman takibi, otomatik faturalandırma, markalı faturalar, 40'ın üzerinde ağ geçidi ile doğrudan ödeme entegrasyonu ve mevduat ve kısmi ödemeleri kabul etme yeteneği gibi gelişmiş özellikleri ile yönetebilirsiniz. Ancak, faturaların “Fatura Ninja Tarafından Oluşturuldu” filigranı vardır.

Aylık yükseltme planında, müşterilerinizi sınırsız olarak artırır, 10 profesyonel fatura şablonuna erişim sağlar, müşterilerin faturaları görüntüleyebileceği ve ödeyebildiği özel fatura Fatura Ninja URL'si, özel fatura ve otomatik hatırlatma e-postaları oluşturma yeteneği ve çok daha fazlası .


3. Invoicely

Serbest çalışanlar ve Küçük İşletme Sahipleri için en iyi 5 Ücretsiz Faturalandırma uygulaması

Fatura Ninja'ya benzer ve aynı türden kullanıcılara hizmet vermektedir: basit faturaların ötesinde karmaşık muhasebe ihtiyaçları ile ilgilenen serbest çalışanlar ve küçük işletme sahipleri.

Daha gelişmiş özelliklerden biri, birden fazla işletmeyi birden fazla ekip üyesiyle ve her iş için müşterileri yönetme yeteneğidir, bu da seri girişimciler için kullanışlı bir yöntemdir.

Ücretsiz kullanıcılar sınırsız müşteri ve fatura alır, ancak kayda değer gelişmiş özelliklerden yararlanamaz ve üretilen faturalarda Invoicely logosu ile yer alır.

4. Akaunting

Akaunting, faturalandırmanızı, masraflarınızı takip etmenizi ve tüm serbest veya küçük işletme muhasebesi ihtiyaçlarınızı doğrudan tarayıcıda yönetmenizi sağlayan tamamen ücretsiz bir web aracıdır. PC, Android ve iOS cihazlarda iyi çalışır.

Önemli özellikler arasında sınırsız müşteri ve faturalar, faturalandırılabilir giderler, satışlar için envanter takibi, dinamik raporlar, faturalar için doğrudan ödeme, müşteri başı indirimler, mevduatlar ile tam muhasebe ve banka hesapları ile transferler ve yöneticiler ve müşteriler için çok dilli paneller bulunmaktadır.

Akaunting hakkında benzersiz olan, açık kaynak kodlu olması ve yazılımı indirip kendi web sunucunuzda barındırmanızdır. Bir web tarayıcısı kullanarak buna erişmeye devam edersiniz, ancak tüm veriler sizinle kalır. Uzaktan fatura erişimi isteyen gizlilik sahibi insanlar için, Akaunting akıllıca bir seçimdir.

5. Wave

Wave, özellikle küçük işletme sahipleri için bu listede yer alan en iyi bilinen fatura uygulamasıdır, ancak zaman zaman biraz yavaş olabilir ve arayüz ilk başta gezinmek için biraz zor olabilir.

Ancak, Wave tamamen ücretsizdir ve üç bölümden oluşmaktadır: Faturalama yazılımı (yani ödeme için fatura oluşturma ve gönderme), Muhasebe yazılımı (yani gelirleri ve giderleri izleme) ve Makbuz Takibi (örn. Harcama takibi için bir mobil cihazla tarama makbuzları).

Önemli faturalama özellikleri arasında, gecikmiş müşteriler için otomatik hatırlatıcılar, profesyonel fatura şablonları, faturalarınız için özel markalama, fatura gönderme ve mobil cihazlarda yönetim bulunur, müşterilerin bir faturayı görüntülediğinde, otomatik bulut yedeklemeleri ve daha fazlası bulunur.

Yalnızca Wave’in çevrimiçi ödeme işlemlerini veya bordro yönetim hizmetlerini kullanmak istiyorsanız ödeme yapmanız gerekir. Bunlardan hiçbirini umursamıyorsanız, evet, Wave tamamen ücretsizdir.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
En iyi Ücretsiz Fatura Kesme Uygulamaları ile ilgili aramalar ücretsiz fatura yazdırma programı  fatura yazdırma programı fiyat  en iyi ücretsiz muhasebe programı  a4 3 lü fatura yazdırma  en çok kullanılan ön muhasebe programları  fatura takip programı excel  bilgisayardan fatura kesmek  a5 fatura yazdırma
Sözler Blog / Travel Blog / Trend Blog
Paylaş:  

Yorumlar