Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi ciddi yatırım gerektirmeyen standart giderleri olan emek yoğun bir iştir bunun sonucu olarakta ekim ücretini belirleyen en önemli faktör emeğin bedelidir.

Eski yöntem olan FUT yöntemiyle saç ekiminde bir kliniğin saç ekimi fiyatını belirlerken en önemli etken o ekimi kaça mal ettiğidir. Özellikle toplama ekiplere ekim yaptıran klinikler bir güne sıkıştırdığı 3-5 hastaya aynı dönemde ekim yaptırdığı ve kadrosunda eleman barındırmadığı için 500 dolar gibi çok ekonomik düzeyde ücretler çıkarabilmektedir.

Buna karşın ismini korumak zorunda olan ve lüks semtte yüksek maliyetle çalışan klinikler 2500 euroya kadar fiyat verebilmektedirler.

Saç ekimi fiyatını belirleyen bir diğer etken ekim yapılan hasta sayısıdır. 
Özellikle saç ekiminin azaldığı aylarda klinikler temel giderlerini karşılamak için pazarlığa açık hale gelirken yurt dışı Türk işçilerinin tatil döneminde saç ekim fiyatları yukarı doğru tırmanmaktadır.

FUE tekniğiyle saç ekiminin belirlenmesi çok daha fazla etkenle belirlenmektedir
Şöyleki;

FUT yapamıyoruz demek zorunda kalmamak için FUE yapıyoruz 1 graft 10 euro diyerek kişiyi FUT a yönlendirenlerin verdiği abartılı rakamlar.

Günlük ekim sayısının yükseltilemediği ve buna paralel olarak maliyetin yüksek olduğu kliniklerin verdiği 1 graft 3-4 euro olan kabul edilebilir rakamlar.

Yüksek kira maliyetiyle çalışan kliniklerin verdiği değişik rakamlar

—————

Saç Ekim Fiyatları, saç dökülme tipine göre değişmektedir. 
En sağlıklı bilgiyi saç ekimi merkezlerinden alabileceğinizi belirttikten sonra, aklınızda bir fikir oluşması açısından ortalama maliyetleri şöyle verebiliriz:

Türkiye’de: 1500-2500 Euro arası

Avrupa’da: 4000-10.000 Euro arası

Amerika’da: 15.000-25.000 Dolar arası

Rusya’da: 4000-9000 Euro arası

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
Saç Ekimi ile ilgili aramalar saç ekimi ekşi  saç ekimi sonrası  saç ekimi forum  saç ekimi nasıl yapılır  saç ekimi yaptıranlar   saç ekimi fiyatları   saç ekimi sonuçları  saç ekimi öncesi sonrası Saç Ekimi Tedavisi, Saç Ekimi Nasıl Yapılır, Saç Dökülme Tedavisi,Ucuz Saç Ekimi, Saç Ekimi Fiyatları, Saç Ekimi Nasıl Yapılır ?, Saç Ekim Teknikleri, Tıraşsız Kişisel Bakım ile ilgili aramalar kişisel bakım önerileri  kişisel bakım terimleri  kişisel bakım ürünleri nelerdir  kişisel bakım ürünleri bayan  kişisel bakım erkek  kişisel bakım ürünleri mağazaları  kişisel bakım ürünleri isimleri  kadın kişisel bakım ürünleri listesi
Sözler Blog / Travel Blog / Trend Blog
Paylaş:  

Yorumlar