Sonsuza Kadar Yalnız Kalacak Kişilik Tipi

Sonsuza Kadar Yalnız Kalacak Kişilik Tipi


Gallup şirketinin anket sonuçlarına göre, Y kuşağının % 60'ı yalnız. 
Bu durum çok sayıda online tanışma sitesine ve dünyanın her yerinden yüz milyonlarca kullanıcısı olan Tinder'a rağmen bu şekildedir. 
Ama niye böyle? İnsanlar neden 2-3 buluşmadan sonra iletişimi kesiyor?

Bu duruma yakından baktık ve birkaç buluşmadan sonra genellikle kara listeye alınan 11 tip insanı bulduk.

1-Ana kuzusu

Akşam yemeğinden sonra evine bir fincan kahve içmek için sizi çağırdığını, ancak ailesinin yan odada uyuduğu için sessizce konuşmanızı istediğini düşünün. Evet bu, seçtiğiniz kişinin, uzun zaman önce öğrenciliği bitmesine rağmen ailesi ile beraber yaşadığını gösterir. Yemek pişirmek, temiz ve düzenli bir ev, çamaşırlarınızı yıkamak için anneniz çok pratik olabilir. Hatta uslu durursanız size biraz harçlık bile verebilir. Bu adam harika bir arkadaş olabilir, ama asla iyi bir koca olamaz.

2-Fanatik

“Aile yemeğine gelemiyorum – çünkü takımımı  desteklemeye gidiyorum.” Eğer böyle bir şey duyarsanız, hobisi için her şeyi feda edebilecek bir bağnazla uğraşıyorsunuz demektir. Arkadaşları her zaman onu beklemektedir ve evi her zaman top yığınları, bardaklar, oltalar veya av kupaları ile ağzına kadar doludur. Bu evde senin için de yeterli yer olacak mı?

3-Heykeltıraş

Bu kişi, eşini hayatına uyacak şekilde şekillendirilmesi  gereken “boş bir tuval” gibigörür.Sürekli olarak başkaları ile karşılaştırılmadıysanız, o pantalonu giymemeniz, piercinginizi çıkartmanız veya vücudunuzu forma sokmanız söylenmediyse, bir “heykeltıraş” ile tanışacak kadar “şanslı” değilmişsiniz. En ilginci ise “heykeltıraş” bu kusurların  kendinde bulunması ile ilgili bir rahatsızlık hissetmez.

4-Şakacı

Bu kişi, randevunuz boyunca bütün akşam ilginç hikayelerini, anılarını ve aptalca şakalarını anlatır. Başkalarını dinlemek ilgisini çekmez. Monologuna bir hikaye eklemeye çalışırsanız, sizi “bir keresinde ben de…” hikayesiyle kesecektir. Dolayısıyla, bu kişiyle tekrar buluşmak yerine, bir şov izlemeye gitmek daha iyidir.

5-İlişkisi var

“Bir sevgilim var ama ara vermeye karar verdik” diyor buluştuğunuz kişi. Olumlu ya da olumsuz hikayeler olup olmadığına bakmadan bütün akşam eski sevgilileri hakkında konuşabilirler. Bu, hala bir şeyler hissettiklerini  ve yeni bir ilişki kurmanın anlamsız olduğu anlamına geliyor çünkü kimse üçüncü veya ilişki tamponu olmak istemez.

6-Savurgan

Savurgan,  en trendy restorana götürür, ıstakoz ve siyah havyar sipariş eder. Ama bir dahaki sefere sizden 50 TL borç ister. Savurgan bir kız ise çok fazla borç alır ya da babasının parasını yeni bir palto ve en son iPhone'a harcar. Bu tip insanlarla ilişki kurmak, icra memurları ile başka tür bir “ilişki” ye yol açabilir.

7-Kavgacı

Soğumuş biftek, tarihi geçmiş süt, bir otel odasında bir toz partikülü - herhangi bir şey bu kişi için bir şikayet nedeni olabilir. Bir kavgacı, neredeyse kusurlu bir hizmetle karşılaşmaktan mutlu olur çünkü bu sayede üstün “becerilerini” gösterme fırsatı yakalarlar. Ancak, bir 'ama' var - eşleri onlara hayran olmak yerine utançla gözlerini yere dikerler. Acaba neden?

8-Akıllı telefon kullanıcısı

Şöyle olur: Çocukluğunuzdaki köpeğinizin nasıl öldüğünü  anlatırken, hikayenin en dramatik yerinde partnerinizin  telefon ekranına baktığını görürsünüz. Telefonlarından asla uzak durmazlar – sinemadayken yrum yazmaya  veya yemek yerken videoları izlemeye devam ederler. Partneriniz kelimenin tam anlamıyla sosyal medya dünyasında yaşıyorsa, sosyal medyada da aşkı araması daha iyi olabilir.

9-Aşırı Tutumlu

Nokia 3310 cep telefonu hala çalıştığı için bu kişinin akıllı telefonu yoktur. Eski kıyafetlerini olabildiği kadar uzun süre yama yapar  ve sadece iyice yıpranıp giyilemeyecek hale geldikten sonra atar. Yeni kıyafet alacak parası vardır, ancak satın almayı mantıklı bulmaz. Görünüş onun için hiçbir şey ifade etmez. Bununla birlikte, eşleri tam tersi bir görüşe sahip olabilir ve böyle biriyle birlikte görünmekten utanabilir.

10-Umutsuz

Bunlar o kadar çok evlenmek isterler ki, potansiyel adayları korkuturlar.İlk randevuda bir kıza, kaç çocuk istediğini soran bir erkek belki de ciddi olduğunu göstermeye çalışıyordur ancak genellikle bu uygun görülmez. Tıpkı yeni sevgilisini sadece 3 gün tanıdıktan sonra ailesiyle tanıştırmak isteyen bir kız gibi.

11-Aktivist

Bir fikri coşku ile benimseyen insanlar,  çevrelerindeki herkesi potansiyel çaylaklar olarak görmeye meyillidirler. Partnerlerinin kendileri ile aynı fikirleri savunması ile onlar için hayatidir. 
Ayrıca bağlı oldukları fikir ile ilgili herkangi bir şakayı kaldıramazlar. Bu nedenle, böyle bir ideolojik kişiyle çıkmak istiyorsanız 2 seçeneğiniz vardır - ya eşinizle aynı fikirlere ciddi şekilde abone olmanız ya da hayatta onlar ile aynı yönde ilerlemediğinizi kabul etmek gerekir.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
Sonsuza Kadar Yalnız Kalacak Kişilik Tipi ile ilgili aramalar ömür boyu bekar yaşamak  uzun süre bekar kalmak  hayatta hep yalnız olmak  bekar kalıp yalnız ölmek  yalnız yaşamak günah mı  bekar kalmak kader mi  evrende yalnız mıyız kitap  evrende yalnız mıyız kısaca
Sözler Blog / Travel Blog / Trend Blog
Paylaş:  

Yorumlar