En iyi Hediye Fikirleri

Bayanlara Hediye Seçmenin Püf Noktaları

İnsanoğlu binlerce yıl önce olduğu gibi, bugün de karşısındaki kişiye teşekkür etmek, şükranlarını sunmak ve sevgisini etkili bir biçimde göstermek için "hediye" verme yolunu seçmiştir. 
Hediye almak da vermek de, on binlerce yıldır insanlar arasında devam eden çok özel bir gelenek! 
Hemen hemen her kültürde hediyeleşme geleneğine rastlamak mümkün! 

Çok eskilerden beri süre gelen hediye geleneği hiç değişmemiş, sadece hediyenin şeklinde ya da türünde değişiklikler yaşanmıştır. Hediyeleşmenin en yoğun olarak yaşandığı günler ise; yılbaşı, doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü gibi özel günler olmuştur. 
Normal şartlar altında hediye seçmek, bir zevk veya keyif işidir. 
Oysa ki gerçek yaşamda bu söylendiği gibi öyle pek de kolay değil. 
Eskiden olsa, daha çok el emeği ile hazırlanan bir armağanı sevdiğiniz kişi için hazırlar ve bunu 
Ona hediye edebilirdiniz. 
Ancak günümüzde binlerce, hatta milyonlarca hediye çeşitliliği içerisinde karar vermek de, ona göre bütçe ayarlamak da oldukça zor. 
Hediye alma stresinin en çok yaşandığı durumsa, özellikle iki farklı cinsin, yani erkek ve kadının birbirine hediye seçmesi aşamasıdır. 
İşte biz bugünkü yazımızda, bayanlara hediye seçmenin püf noktalarından bahsetmek istiyoruz. 
Sizlere bu yazımızda kadınların bam teline dokunacak, aldıklarında kendilerini çok özel hissedebilecekleri, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceği çok farklı hediye seçenekleri sunmak istiyoruz. 
Zannediyoruz ki bu makalemiz, özellikle bayanlara ne hediye alınabilir konusunda tecrübesiz olan baylar veya farklı hediye fikirleri araştıran erkekler için etkili bir rehber olacaktır. 
Dahası, kadınların dünyasından ancak bir kadın anlar felsefesiyle sizlere bir bayan gözü ile kadınlara hediye seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda tecrübelerimize dayanarak bazı altın tavsiyelerde bulunmak istiyoruz. 
Artık size de burada yer alan önerilerin tadını çıkartmak kalsın:)

Bayanlara Hediye Seçmenin İncelikleri
Bayana Hediye Seçerken İlişkinizin Düzeyini Belirleyin

Bir bayanla olan ilişkinizin seviyesi Ona alacağınız hediyenin niteliğini, şeklini, biçimini ve hatta fiyatını bile çok ama çok etkiler. Eğer eşinize bir armağan arıyorsanız farklı, kız arkadaşınıza, annenize vaya bayan dostlarınıza hediye bakıyorsanız her biri için farklı kategorilerdeki hediye seçeneklerine göz atmanız gerekecektir.

Satın Alacağınız Hediye İçin Bir Bütçe Ayırın

Bir hediyeye en fazla ne kadar harcama yapabileceğinizin kararını önceden vermeye çalışın. 
Bu şekilde bütçenizde bir planlama yapacak ve satın alacağınız hediye için finansal açıdan bir kaynak ayıracaksınız. Ancak burada unutulmaması gereken çok önemli bir ayrıntı var; O da, çok para ödeyerek satın aldığınız bir hediyenin en iyi hediye olacağına sakın inandırmayın kendinizi. 
Çünkü kadınlar çok farklı varlıklardır. Bazen çok basit, ancak gönülden verilen bir hediye ile bile tahmin edemeyeceğiniz derecede Onu mutlu edebilirsiniz. Bu nedenle fazla harcama yapmadan da bayanları mutlu edebilecek hediyelerin olabileceğini aklınızdan sakın çıkartmayın. 
Bayanlar için hediye belirlerken önemli olan hediyenin fiyatı değil,; düşünceli bir insan olduğunuzu göstermek, Ona olan güzel duygularınızı yansıtabilmektir.

Kadınlar için hediyeler
Sevdikleri, hobiler ve ilgi Alanlarını düşünün
Hediye alacağınız bayan hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu bir kez daha gözden geçirin. 
Bu şekilde mükemmel hediyenin ip uçlarına ulaşmış olacaksınız. Neleri seviyor? Hobileri neler? Hangi şeylere karşı tutkuları var? bu ve buna benzer soruları kendinize sorun. Tek tek bu sorulara vereceğiniz cevaplar sonucunda, eminiz ki Onun çok hoşlanacağı, kullanmaktan keyif alacağı güzel bir hediye seçmiş olacaksınız.

Hediye Seçerken Dikkatli ve Özenli Davranın
Bunu söylememize gerek var mı acaba? Bildiğiniz gibi kadınlar son derece hassas varlıklar. 
Özellikle şefkate, güzelliğe, estetiğe, iltifata ve ilgiye inanılmaz derecede önem verirler. 
Bu nedenle bir kadına hediye vereceğiniz vakit, hem hediye kutunuzun şık olmasına, hem de sunumuna özen gösterin. Hediye kutunuz içerisine güller serpiştirin, romantik mesajlarınızı eksik bırakmayın! Hatta ve hatta hediyenizi bir çiçek buketi eşliğinde sunun! Ayrıca şunu sakın unutmayın; Eşinize veya sevgilinize hassas olduğu fiziksel konularda asla baskül, kilo kaybı ürünleri, giysi, banyo ürünleri, kozmetik ürünleri, saç-cilt bakım ürünleri gibi hediyeler almayın! Bu ürünleri tercih ederken ne kadar iyi niyetli olursanız olun Onun iç dünyasında telafisi zor tahribatlar yaratabilirsiniz.

Bayanlara hediye ne alınır
Bayanların Tavsiyelerini Dinleyin
Erkekler, kadınların çok konuştuğundan yakınır dururlar. Oysa ki erkekler, bayanları adam akıllı dinlediklerinde, aslında dudaklarından dökülen her cümlelerinin içerisinde nasıl da gizli mesajlar olduğunu çok iyi fark edeceklerdir:) Kadınlar akışkan canlılardır. Bilgi sahibi olsun ya da olmasın, her konuda sohbet üretme yeteneğine sahiptirler. Eğer bir kadına güzel bir hediye arıyorsanız, 
Onu çok iyi dinlemeniz gerekiyor. Konuşmalarının içerisinde mutlaka ihtiyaç duyduğu, sahip olmak istediği ya da kendisini neyle daha çok mutlu hissedeceğini anlatan şeylerden bahsediyordur. 
İşte bu konuşmalar esnasında siz de boş durmayıp, Ona alacağınız hediye ile ilgili zihinsel notlar tutabilirsiniz.

Onun İçin Özel Bir Hediye Listesi Hazırlayın
Sevgilinize (Kız Arkadaşınıza) alabileceğiniz hediyelerin bir listesini yapın! Örneğin 1'den 10'a kadar numaralar vererek, sevgilinize özel, güzel bir hediye listesi oluşturun! Daha sonra sevgilinizin önüne hazırladığınız bu listeyi koyun ve "Hayatım! Sence bu ürünlerden hangisi daha güzel?" şeklinde bir soru yöneltin! Onun seçeceği ürün, aynı zamanda satın alacağınız hediye olacaktır. 
Ya da ikinci seçenek olarak; Bayan sevgilinizle uzun süreli bir ilişkiniz varsa, hediye almadan önce onunla bu konuda çekinmeden konuşabilir, fikrini sorabilirsiniz. Toplumumuzda bu tarz sorular sormak her ne kadar şık karşılanmasa da, uzun süreli beraberliklerde bunun ilişkide pek de bir sorun teşkil etmeyeceği kanaatindeyiz. Kuvvetle muhtemeldir ki, sevgilinizin size vereceği cevap;
 "Bana bir şey almana gerek yok" tarzında klasik bir bayan yaklaşımı olacaktır. Ancak sizin bu konudaki ısrarlı davranışınız karşısında eminiz ki, bir noktadan sonra yelkenler suya indirilecektir.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
Hediye En Güzel Hediyeler indirim Hediyelik Eşya Hediye Fikirleri ve Değişik Hediye Fikirleri Sevgiliye Hediye Fikirleri Kizlar Soruyor
Sözler Blog / Travel Blog / Trend Blog
Paylaş:  

Yorumlar