Arama Motorlarına Site Kaydetme

Arama Motorlarına Site Kaydetme


Web sayfanızı Google, Bing, Dmoz gibi arama motorlarına kaydetmek, arama sonuçlarında ilk sıralarda çıkmak için öncelikle sayfanızın yayında olması gerekmektedir. 
Arama motorları Google, Bing, Dmoz gibi liderler dışında onlarda arama motoru bulunmaktadır. 
Bunların hepsine sitenizi tek tek eklemek oldukça zaman alan bir uğraştır. 
Bu yazıda sizlere arama motorlarına kayıt olma yöntemlerini paylaşacağız.

Birinci ve etkin yöntem olarak yayında olan web sayfanızın daha önce arama motorları tarafından kaydedilmiş her hangi bir site tarafından bağlantı verilmiş olması yeterlidir. 

Arama motorlarının bot olarak ifade edilen programları siteleri taradığında sizin sayfanızıda görüp kendi kayıtlarına ekleme özelliğine sahiptir. 
Bu  sayede tüm arama motorları sitenizi otomotk olarak veritabanlarına kaydedip sizinde sayfalarını taramaya başlaycaktır. 
Tabi bu işlem biraz zaman ve sabır istemektedir. 
Fakat etkili bir yöntemdir. 
Çünkü arama motorları başka sitelerin bağlantı verdiği siteleri değerli görmektedir.

Bir diğer yöntem ise arama motorlarının web sayfalarına tek tek kayıt ettirmek. Bunun için toplu ekleme yapan servisler olduğu gibi arama motorlarını web sayfalarını ziyaret ederek manuel eklemeler de yapabilirsiniz.

Arama motorlarının web sayfalarına sitenizi ekleyebileceğiniz bağlantılar




Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Sosyete Sözler - Sosyete Karadeniz
Ücretsiz Hazır Site Ücretsiz Hazır Site Ara Siteni Yap Siteni Yap Ara Web Site Aç Google Site Kaydı Nasıl Yapılır? Google'a Site Ekleme Websitesi Google Arama Motoruna Nasıl Eklenir ? Arama Motoru Optimizasyonu Başlangıç Kılavuzu Arama Motoruna Ücretsiz Site Ekleme Webmaster Forumu Arama Motoru Kayıt Nasıl Arama Motorları için Web Sitemizi SEO Araçları Arama Motoru Optimizasyonu İnternet Ücretsiz Siteni Ekle Yeni Müşteriler Bul‎ Web Sitenizi Arama Motorlarına Kaydedin Arama Motorlarına Site Kaydetme Adresinizi Ekleyin Sitemi Nasıl Arama Motorlarına Kaydedebilirim? Arama Motorlarına Kayıt Ekleme Hizmeti Arama Motorlarına Sitenizi Ücretsiz Kayıt Arama Motorlarına Ücretsiz Kayıt, Arama Motoruna Kaydet Web Sitenizi Google, Bing ve Yahoo'ya Nasıl Kaydettirirsiniz
Sözler Blog / Travel Blog / Trend Blog
Paylaş:  

Yorumlar

  1. FarmasiGirisi.Net Farmasi Ücretsiz Üyelik, Farmasi Üyelik, Farmasi Üye Ol

    Farmasi Ücretsiz Üyelik Başvurusunda Bulunup Farmasi Ailesine Sende Katılabilirsin.Farmasi Ücretsiz Üye Ol up %75 varan indirimlerden yararlanabiliyor 275tl değerindeki başlangıç paketlerini 69tl sahip olabiliyorsunuz.Üstelik her yapmış olduğunuz siparişlerde birçok hediyeye sahip olabiliyorsunuz.Her Ay güncellenen 1. ay 2. ay ve 3. ay ürünlerinle beraber 275 teşvik puan ve 500 tl teşvik puanları ile birlikte bir çok ürünüde hediye olarak alabiliyorsunuz.

    Hemen Farmasi Ücretsiz Üye Olun Bu Fırsatları Kaçırmayın.Farmasi Üyelik Başvurusunuzu Oluşturduğunuz anda Farmasi Temsilci Arkadaşlarımız Sizlere Destek İçin Dönüş Sağlayacaklar.

    http://www.farmasigirisi.net

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Aktif link bırakmayın. (Hemen silinir!)
3. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanınız.