Aşık Olmak Size Öğretecek

Aşık Olmak Size Öğretecek

İçin aşık olmak isteyen bir sürü insan var deneyim .
Ancak, birçoğunun fark etmediği şey, bununla ilgili en faydalı şeylerden birinin aslında öğrendiğiniz dersler olduğudur.
Aşk hakkında. Hayat hakkında. Karşı cins hakkında.
Ve en önemlisi, kendiniz hakkında.

Eğer bir aşk öğrencisi olmaya hazır olduğunuzu düşünüyorsanız, işte size sonuna kadar öğretmesi için hazır olmanız gereken bazı şeyler.

1. Nasıl Taviz Verilir
Herhangi bir evli çift, bir ilişkide uzlaşmak istemiyorsanız bekar kalmanız gerektiğini söyleyecektir. Ne kadar ilgi çekmiş olursanız olun ya da hissedebileceğiniz topukların üzerinde nasıl durursanız olun, bir ilişkinin ödün vermeden çalışmasının veya sürmesinin olası bir yolu yoktur.

2. Civciv Hareketleriyle (Veya Masallarla) Hayal Kırıklığına Uğramamak
Civciv hareketleri gerçek hayat değildir. Bunlar kurgudur (en azından çoğu). Ve masallar? Kelimenin tanımını hiç kontrol ettiniz mi? Bunlardan biri “inanılmaz ya da yanıltıcı bir ifade, hesap ya da inanç”. Prens Charming için beklemek serin ve hepsi. Bir film bittiğinde veya bir masal yapıldıktan sonra, bir daha ne olacağını asla bilemeyeceğinizi unutmayın. Ve bazen, en önemli olan gerçeklik budur.

3. İşletmenizi Nasıl Gizli Tutabilirsiniz?
Sosyal medya, aile üyeleri ve arkadaşlarla bağlantı kurmak ve aynı zamanda gerilla pazarlaması yapmak konusunda başımıza gelen en iyi şeylerden biridir. Ama insanları kişisel işinizin dışında tutmak söz konusu olduğunda? Birçok ilişkinin ölümü oldu. Lütfen sizinkilerin onlardan biri olmadığından emin olun. Bazı şeyleri süper gizli tutmak sorun değil.

4. Nasıl Güvenilir
İnsanlar daha önce size zarar verdiyse, şimdi insanlara güvenmek zor olabilir. Ancak kendinizi bu tür bir deneyime açmanız gerekir. Güvenlik açığı gerçekten korkutucu bir şey olabilir, ancak büyümenize de yardımcı olabilir.

5. Neye Ihtiyacınız Söylemek (Ve Çalı Etrafında Yenmek Değil)
Birine ne kadar yakın olursanız olun ya da ikiniz ne kadar kimya paylaşırsanız paylaşın, zihninizi okumalarını beklemek haksızlık olur. Bir ilişkide olmak, size daha fazla ses vermenize yardımcı olabilir - neye ihtiyacınız olduğunu söylemek,

6. Daha Az Bencil Olmak
Bir çok ilişki bir şey yüzünden çöküyor ve yanıyor: Her zaman her şeyin sizinle ilgili olmasını sağlamaya çalışırken birisiyle sağlıklı bir ilişki içinde olamazsınız.

7. Kişisel Sorumluluk Almak
Çoğu zaman, biriyle ilişki kurmak aynaya bakmak gibidir. Daha iyi olmanız veya hatta büyümeniz gereken alanları “size geri yansıtabilir”. Bir hata yaptığınızda veya yanlış bir şey yaptığınızda, bunun sorumluluğunu üstlenmek istemezsiniz, bu sadece ilişkinizi durgun hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda ve sonuçta sona erdirebilir.

8. Nasıl Sabırlı Olunur
Her şey yolunda gitmeyecek. Daha da önemlisi, istediğiniz zaman her şey olmayacak. Bu daha da çok, ne istediğinizi ve ne zaman istediğiniz başka bir kişiyi içeriyor. Daha sabırlı olabilmeyi diliyorsan ve bir ilişkinin içindeysen, bebeğim sadece isteğini aldın!

9. Nasıl Affedilir
Herkes mükemmel olsaydı harika olurdu, ama erkek arkadaşın da değilsin. Bu, yanlış şeyler söylediği veya yaptığı için onu affetmeniz gereken zamanlar olacağı anlamına gelir. Bazen daha kolay olmayabilir, ancak sizi ve ilişkiyi güçlendirirsiniz.

10. Dinlemek (Daha Iyi)
İletişim söz konusu olduğunda, maalesef birçok insan, önemli olanlarla diyalog kurmak yerine kendi monologlarına yakalanma eğilimindedir. Eğer ilk aşk dersinin dinlediğini duyduysanız, birçok açıdan bunun doğru olduğunu söyleyen kişi.

11. Saçmalıklarına Sahip Olmak
Erkek arkadaşın seni sevecen bir şekilde çağırırsa, kaçma. Sahip olun .
Birisi seni sevdiğinde, senin için en iyisini ister. Bu, olabilecek en iyi kişi olmayı da içerir.

12. Senden Önce Başkasını Koymak
Bu bir büküm olmasına rağmen, temelde bencil olmamakla birlikte gider. Sevgiliniz, sizin için aynı şeyi yapmaya istekli oldukları sürece (ve bu anahtar!) İhtiyaçlarınızı arka plana koymanızı gerektiren bir şeye ihtiyaç duyduğunda , ona açık olun. Gerçek aşk bazen gerçek fedakarlıklar yapmak anlamına gelir.

13. Bir Ilişkide Gerçekten Ne Istediğinizi Nasıl Bilebilirsiniz?
Eğer tek kişilik bir odayı bir araya getirip bir ilişkide ne istediklerini soracak olsaydınız, zaten bir ilişkide olan insanlarla dolu bir odanın ne söyleyeceğine kıyasla sınırlı yanıtlar duyacağınıza söz veriyoruz. sen. Çünkü ne istediğinizi bilmenin en iyi yollarından biri, kendiniz için bir ilişki yaşamak, ihtiyaçlarınız hakkında daha fazla şey keşfetmek ve sonra biraz "ince ayar" yapmaktır.

14. Nasıl Iletişim Kurulur (Daha Iyi)
Her yıl tonlarca boşanma gerçekleşiyor, çünkü iki kişi iletişim yoluyla iyi bağlantı kurmuyor.

15. Kıskançlık Bir Ilişkiyi Nasıl Yok Edebilir?
Kıskançlık çizgisine sahip olma eğilimindeyseniz ve bunu ilişkiye getirmeye karar verirseniz, ne kadar drama ve hasar getirebileceğini hızlı, hızlı ve acele öğreneceksiniz. Birini sevmek bir şeydir. Karşı cinsten kimseyle konuşmamalarını, onları sağlam bir kanıt olmadan suçlamak ya da sahip olduğunuz her bir güvensizlikten dolayı sizi kodlamalarını istemek tamamen farklı bir şeydir.

16. İçinizden Biri Mutlu Değilse Gitmesine Izin Vermek
İlişkinizde olgunlaştıkça, umarım size öğreteceği başka bir şey, kendi benliğinizi nasıl daha fazla seveceğinizdir. Ve daha iyi. Bu olduğunda, kendinizi değerinizi sorgulamak, zamanınızı boşa harcamak veya büyümenizi engellemek için çağıran hiçbir şeyde kalmak istemezsiniz.
Evet, bazen bir ilişki aslında size bırakmayı öğretmekle ilgilidir - ilişkide olduğunuz kişinin.

17. Aşk Gerçekten Nedir
Aşk sadece bir his değildir. Bir ilişkinizdeki kişi ile tartıştığımız her şey üzerinde çalışmayı seçmek günlük bir seçimdir. Ve sürece ne kadar bağlı kalırsanız, sevgi ve gerçekte olması gereken her şey hakkında daha fazla bilgi edinirsiniz.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yaşadığınız Aşk Size Ne Öğretti Kadınlar Kulübü Forum Aşk Hayatınızda Hayal Kırıklığı Yaşamamak İçin Öğrenmeniz Gereken Mühim Ders Siz Hiç Aşık Oldunuz mu? En Azından Bir Kez Aşık Olmanın Faydası Bu Aşk Size Ne Öğretti?
Paylaş:  

Yorumlar