Müthiş iyi Geceler Metinleri

Müthiş iyi Geceler Metinleri

Mesajlaşmak.
Biriyle iletişim kurmanın en kolay (ve en hızlı) yollarından biridir.
Aynı zamanda en uygun olanlardan biridir, çünkü bir kişiye ulaşmak istiyorsanız, ancak meşgul (veya uykuda) olup olmadığından emin değilseniz, onlara bir mesaj gönderebilir ve kontrol edebilirler - boş zamanlarında.

Bu yüzden, önem verdiğiniz birine iyi geceler metinleri göndermek için hepimiziz.
Zihninizde rahat ve yine de gerçekten tatlı ve duygusal bir şekilde olduklarını bilmelerini sağlayabilirsiniz.

Ve gönderilecek en iyi geceler metinlerinden bazıları nelerdir?
İşte bir ilişkinin çeşitli aşamaları için uygun birkaç tane.

Alıcının yüzüne bir gülümseme koyacağından emin olanlar uyumak için yola çıkarlar.
Ya da seni düşünerek oturuyorsun.

1. “Seni Seviyorum.”
İlişkiniz her ikinizin de zaten “Seni seviyorum” dediği aşamadaysa, bu üç kelimeyi göndermek her zaman hoş bir hatırlatmadır. Sevgilin rüya diyarına doğru yola koyulmak için harika bir düşünce.

2. “Bu Gece Seni Hayal Edeceğim.”
Kim birisinin tatlı rüyalarında olacağını duymak istemez ki? Öyleyse neden erkeğinin bilmesin ki?

3. “Seni Özlüyorum.”
15 Müthiş İyi Geceler Metinleri (ve Neden Çalışıyorlar)“Seni özledim.” / Yoluyla
Uzun mesafeli bir ilişkiniz varsa veya önemli olanınızı gördüğünüzden birkaç gün geçtiyse, onları özlediğinizi bildirin. Sadece onlara söyleyerek.

4. “Benim Için Ne Anlama Geldiğini Biliyor Musun?”
İşte, sevginizin nesnesini yanıtlamaya çağıran türden bir metin. Onlara bilip bilmediklerini sorun, ne söylediklerini görün ve güvence altına alın. Yapması çok tatlı ve romantik bir şey.

5. “İyi Geceler” Demenin Bir Yolunu Oluşturalım. ”
Evcil hayvan isimleri sevimli. Kod cümleleri de öyle. Öyleyse, neden "iyi geceler" demenin eşsiz bir yolunu bulmanıza yardım etmesini istemiyorsunuz? Sadece onunla seninle paylaşılacak bir şey.

6. “Seni Sabah Arayacağım.”
Geceleri duyduğu son ses olmaktan daha iyi olan tek şey, sabah ilk duyduğu ses olmanızdır. Ona, gününü ona sabah arayacağınızı söyleyerek gününün hemen başlayacağını bildirin.

7. “Bu Uzun Bir Gece Olacak.”
Onu özlediğini bilmenin başka bir yolu, onun olmadan gerçekten uzun bir gece olacağını söylemektir.

8. “Beni Mi Düşünüyorsun?”
Bazı duygusallıkların karşılıklı olmasını istiyorsanız, süper agresif veya saldırgan olmadan bunu yapmanın bir yolu, sizi düşünüp düşünmediğini sormaktır. Bu şekilde, “metin flört etme” karşılıklı olabilir.

9. “Keşke Seni Şimdi Tutsaydım.”
15 Müthiş İyi Geceler Metinleri (ve Neden Çalışıyorlar)“Keşke seni şimdi tutsaydım.” / Via
İlişkinin ne kadar samimi olduğuna bağlı olarak, size zaten kalbini elinizde tuttuğunuzu söylemiş olabilir. Ona, geri kalanının da kollarında olmasını dilediğini söyleyerek onu bilmekten ne kadar memnun olduğunu bildir.

10. “Yarın Görüşmek Için Sabırsızlanıyorum.”
Altında “Sizi görmek için sabırsızlanıyorum!” Yazılı bir resim gönderirseniz ne kadar sırıtacağını hayal edebiliyor musunuz? Onu aynı derecede heyecanlı yapacağınızdan emin olabilirsiniz!

11. “Sen Harikasın.”
Herkesin ihtiyacı olan bir şey, özellikle önem verdikleri şey, olumlamadır. Birinin ne kadar akıllı, tatlı veya şaşırtıcı olduğunu bilmesi sadece bir dakikanızı alır. Onları tanımak ve hayatında olmak ne kadar minnettarsın.

12. “Ne Yapıyorsun?”
İşte son numarası aldığınız birine göndermek için sevimli bir metin. Bir konuşma başlatmak için sıradan bir yaklaşım.

13. “Telefonunuzu Açık Tutun.”
Eğer gece geç saatlerde çalışan biriyle çıkacaksanız, telefonlarını açık tutmasını isteyin. Sonra akşam boyunca birkaç seksi metin gönderin. Onlar sevecekler.

14. “Yastığımı Tutuyorum Ve Seni Düşünüyorum.”
Kelimenin tam anlamıyla yastığını tutup onu düşünüyorsan neden anlatmıyorsun? Büyük olasılıkla, muhtemelen evinde de aynı şeyi yapıyor.

15. Veya En Sevdiğiniz Aşk Şarkılarından Veya Favori Bir Filmden Satırlara Şarkı Sözleri Gönderin
Her ikinizin de favori şarkısı veya filmi var mı? Ondan şarkı sözleri veya alıntılar gönderin. Bu sizin kendi “aşk diliniz” olabilir. Açıkça metinle ifade edilebilecek biri.

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Müthiş iyi Geceler Metinleri ile ilgili aramalar romantik iyi geceler mesajı  iyi geceler mesajı arkadaşa  iyi geceler mesajı sevgiliye  erkek sevgiliye iyi geceler mesajı  iyi geceler şiiri  anlamlı iyi geceler mesajı uzun  sevgiliye uzun iyi geceler mesajı whatsapp  şekilli iyi geceler mesajları
Paylaş:  

Yorumlar