En Güzel Evlilik Sözleri Kurabileceğiniz Yerler için Öneriler

En Güzel Evlilik Sözleri Kurabileceğiniz Yerler İçin Öneriler

1) Kız Kulesi Restoran

İstanbul’un eşsiz manzarası, tarih kokan mimarisi ve denizin tam ortasında evlenme teklifi  tam benlik derseniz ve bu özel gece için biraz masrafa da tamam diyorsanız, en güzel sözcüklerinizi burada dile getirebilirsiniz.

2) Leb-i Derya

Taksim Beyoğlu’nda bulunan mekan, göz kamaştırıcı manzarası ve romantik ortamıyla sizin için evlilik teklifi edebileceğiniz alternatif yerlerden biri olabilir. Teklifinizi sakin bir ortamda,leziz bir akşam yemeğiyle taçlandırabilirsiniz.

3 Hazzo Pulo Restaurant

Oldukça romantik, aşk kokan, mistik ortamıyla Hazzo Pulo; şaraplarınızı yudumlarken geleceğinizi konuşabileceğiniz yerlerden biri. Sımsıcak ortamı,enfes yemekleri, bol seçenekli menüsü ve harika şaraplarıyla hem muhteşem bir geçirebilir hem de unutulmaz evlilik teklifi cümlenizi dile dökebilirsiniz.

4 Del Mare Ristorante Çengelköy

Güzel bir balık restoranında evlenme teklifi yapacaksanız burayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Üsküdar Çengelköy’de bulunan mekan,boğazın en güzel yerinde konumlanıyor. Lezzetli deniz ürünleri size eşlik ederken, bu manzara karşısında harika cümleler kurabilir, unutulmaz anlar yaratabilirsiniz.

5) Radika

Güzel müzikleri, şirin dekorasyonu ve enfes yemekleri ile size harika cümleler kurdurtacak bir mekan. Kadıköy/Koşuyolu’nda bulunan restoran, boğaz manzarasına sahip değil belki ama sıcacık ortamıyla sizi sarıp sarmalayacak ve kaliteli zaman geçirmenize vesile olacaktır. Öncesinde rezervasyon yapıp şömine yanındaki masayı ayırırsanız, ortam evlilik teklifiniz için tamamlanmış olup, iş sadece güzel cümlelerin akıp gitmesine kalmıştır

6) Lacivert Restaurant.

Denizin eşsiz mavisi ve boğaz manzarasıyla evlilik teklifi edilecek mekanlardan bir tanesi de Lacivert Restaurant. Anadolu Hisarı/ Beykoz’da bulunan mekan büyüleyici bir atmosfere sahip. Rakı balık yapabileceğiniz ve harikulade yemekleri bünyesinde bulunduran mekan için önceden bir bütçe hesaplaması yapmakta da fayda var. Birazcık pahalı diyebiliriz.

7) Eviniz

Baş başa kalmak ve en güzel sözcükleri yalnızken dile getirmek istiyorum diyorsanız eviniz de bir tercih olabilir. Buradaki en önemli nokta oldukça romantik olmanızdır. Evin bu özel gece için baştan aşağıya hazırlanması, minik sürprizlerle donatılması gerekebilir. Aynı zamanda ona ellerinizle yaptığınız yemeklere bir de yazdığınız bir şiir de eşlik ederse, romantizmin sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar