Evlilik Teklifi Videoları için Olmazsa Olmazlar

Evlilik Teklifi Videoları için Olmazsa Olmazlar

Harika evlilik teklifi videolarının olmazsa olmazları gelin-damat adayı, videoyu çeken kişi ve müzik oluşturmakta. Bunun yanında, teklif esnasında mümkünse tektaş yüzük, değilse alyans muhakkak yer alıyor. Teklifin gözdelerinden biri de çiftin eski anılarını hatırlatan aksesuarlar. Bunlar fotoğraflar, videolar, o anılara dair kostümler veya mekanlardaki dekorasyon detayları olabiliyor. Anın unutulmaz olması adına masalsı atmosferi destekleyen loş ışık seçilebiliyor. Bulunan mekanda teklifi alkışlayacak ve teklif alan kişiyi şaşkınlıktan uyandırarak cevabını vermesini sağlayacak kişilerin olması da video için önemli bir yere sahip.

Teklifi yapan kişi genellikle diz çökerek yüzüğü uzatıyor. Bir ritüel olarak kabul gören bu etkinlik esnasında erkeğin diz çökmediği de oluyor. Kimi zaman teklifi eden de erkek değil, kadın oluyor. Böyle durumlarda el tutarak göz içine bakmak yeterli görülürken, kadınların yaptığı evlenme tekliflerinde organizasyon romantik kimliğinden ödün vermiyor. Yüzük olarak ise sade bir alyans tercih ediliyor. Çift için hazırlanan alyanslar, kadının teklif getirdiği durumda iki kişi tarafından da takılıyor. Resmi veya aile içinde bir söz anlamına gelmeyen yüzük takma işleminin ardından, yeniden yüzük takılması adına aile arasında bir nişan töreni organize ediliyor.

Video ile Evlilik Teklifi Yapabilirsiniz

Evlilik tekliflerine ilham olacak videoların yanında, video ile evlilik teklifi de teklifi yapacak kişilerin tercihi olabiliyor. Video ile sevgilisine ulaşan teklif sahibi ona özel hatıralarını hatırlattığı, kimi zaman arkadaş ve akrabalarının da görüntülerine ve seslenişlerine yer verdiği video ile teklif yapabiliyor.

Videoda bazen teklif metnine dair her bir kelime başka biri tarafından telaffuz ediliyor. Bu videolarda kimi zaman çiftin hiç tanımadığı kişiler de kullanılabiliyor. Videonun sonunda ekrana gelen teklif sahibi son cümleyi söylerken, mekanda da sevgilisinin yanına gelerek aksiyonu gerçekleştiriyor. Videoda eski fotoğraflar, hediyelerin görüntüleri, doğum günü gibi diğer kutlamaların videolarından kesitler yer bulabiliyor. Fon müziği olarak genellikle romantik bir seçim yapılıyor.

Sürpriz evlenme teklifi videoları hem izleyiciler hem de anı yaşayanlar için unutulmazlar arasında yer alıyor. Bu özel günü daha da özel kılmak için siz de Düğün Yardımcısı vasıtasıyla örnek videolara ulaşabilir, bu organizasyonlardan ilham almak suretiyle şık bir evlenme teklifi hazırlayabilirsiniz. İster paraşütte, ister yatta, ister bir gökdelenin tepesinde ya da şık bir restoranın özel masasında… Nerede ve nasıl bir teklif düşünürseniz düşünün, örnek videolarla sürprizinizi süsleyebilir, teklif anını romantizmin doruklarında yaşayabilirsiniz. Hatta sizin de videonuz o muhteşem  örneklerden biri haline gelebilir.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Evlilik Teklifi Videoları için Olmazsa Olmazlar
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar