En Romantik Evlenme Teklifi Yöntemleri

En Romantik Evlenme Teklifi Yöntemleri


Evlenme teklifi için en topikal yöntem şöyle: Adam tek dizi yere çöküp içinde yüzük bulunan küçük bir kutu çıkararak, kadından kendisiyle beraber yaşamasını ister.

Bu, en topikal evlenme teklifi yöntemi olarak bugüne kadar kullanılıyor. Ancak, günümüzdeki kadınlar, daha romantik, daha yeni evlenme teklifi yöntemi istiyorlar. Şimdi birkaç romantik evlenme teklifi yöntemi tanıtıyoruz.

1. Havada. Kız arkadaşınla birlikte uçakta bulunurken, uçak kaptanı aracılığıyla telefon sisteminden evlenme teklifi isteğini yanın oturan kız arkadaşına aktarabilirsin. İnsanların bakışları içinde, kesinlikle “Evet” cevabını alabilirsin.

2. Otobanda. Kız arkadaşın arabayla eve dönerken, önündeki reklam tahtası üzerindeki reklamın aniden “Lulu, benimle evlenmek istermisin” şeklindeki bir yazıya dönüştüğünü görsün. Böylece, evlenme teklifi isteğin büyük olasılıkla başarılı olacak. Bunun yanı sıra, otobanda giden gelen araçlar da başarmanı diliyorlar.

3. Ekran aracılığıyla. Kız arkadaşınla birlikte gösterime yeni giren bir film seyrediyorsunuz. Filmden önce, ekranda şöyle bir satır yazı gösterilir: “Maya, eşim olmak istiyor musun?”. Bu dolayısıyla Oscar Ödülü’nü kazanmamana rağmen, romantik bir an olarak söz konsu sinemanın tarihinde iz bırakabilir.

4. Radyoyla. Kız arkadaşının her günün belli bir zamanında belli bir program dinlediğini biliyorsan, radyoyla evlenme teklifi çok güzel bir yöntem olacak.

5. Deniz kenarında. Ay nuru içindeki plajda, evlilik yüzüği güzel bir sedef içinde saklayarak, yerel bir çocuğu aracılığıyla kız arkadaşına verirsen, romantik hareketinden duygulandırılabilir.

6. Sevgililer Günü’nde. Her Sevgililer Günü’nde kız arkaşına verdiğin hediye hep kart, gül çieği ve çikolata olursa. Niye bu Sevgili Günü’nde ondan evlenme teklifi öne çıkmıyorsun? Böylece, kız arkadaşın bu günü ömür boyunca unutmayacak. Ancak bunun tek eksikliği, daha sonraki sevgililer günlerinde, daha güzel bir hediye bulamayacaksın.

Evet sıra sizde: Sizde buradakilerden farklı ve yeni en güzel evlilik evlenme teklifi mesajınızı smslerinizi yazmak için aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
çıkma teklifi sözleri, evlenmek, evlilik, evlilik yazıları, teklif yazıları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar