Hangi Burç Erkeği Nasıl Bir Psikolojiye Sahip

Hangi Burç Erkeği Nasıl Bir Psikolojiye Sahip ?

Yengeç Burcu Erkeği
Yengeç burcu erkeği çok gözlemcidir. Ve hayata bakış açısı çok duygusaldır. Duyguları mantıklarından daha önemlidir. Bazen değişkenlik gösteren yapısı vardır. Can sıkıldığında bunu hemen kendi içine atar ve çevresine belli etmez. O gün mutlu günüyse ondan neşelisi yoktur. Onunla birlikte zaman çok iyi geçer. Onunla bir kere konuşan kişi hem onunla dertleşmek ister çünkü çok sadık ve vefalı yapısı vardır. Hem hemen kendisi karşısındakine güvenir hem de karşısındakine güven verir. Gizemli bir yapısı yoktur. İçindekileri olduğu gibi dışa yansıtır.

Eli çok açık en gönlü zengin burç olarak bilinir. Çok yardımseverdir ve kendisine yapılan iyilikleri unutmaz. Suya olan ayrı bir düşkünlüğü vardır. Duşa girdiğinde çok rahatlar ve hemen kendini toplar. Deniz görmeden duramaz. Onunla birlikte yaşamak istiyorsanız denizli bir şehirde yaşayacağınızdan emin olun. Evine bağlıdır. Eğlenceli yapısı sayesinde çevresindekileri eğlendirir ve güzel zaman geçirilir.

Yengeç burcu aşık olduğunda aşık olduğu kişiyi ilgiye boğar onun için yapamayacağı bir şey yoktur. Kavga etmekten ve tartışmaktan hiç hoşlanmaz. Bu yüzden bir konuyu uzatmamak da fayda var hanımlar:)

Yengeç burcunun kalbine giden yol ailesidir. Ailesine olan düşkünlüğü çok başkadır. bu yüzden ailesiyle iyi anlaşmanız şart. Kendisi ailesine kızsa da siz siz olun yorum yapmayın. Kendisi kızsa dahi buna siz de dahil kimseye ailesine laf ettirmez. Bir yandan çok şanslısınız çünkü yengeç burcu erkekleri duygusal ve eğlenceli bir yapı da oluğu için zaman onunla su gibi akıp gidecektir.

Yay Burcu Erkeği
Yay burcunun psikolojisini anlamak çok kolay değildir. Çünkü çok değişken bir yapısı vardır. Adalete çok önem verir. Çok kaygılıdır sürekli bir şey olacak hissiyatı vardır. Bu yüzden genelde yay burcu erkeğinde panik atak hastalığı vardır. Özgürlüğüne çok düşkündür bundan dolayı da ilişkileri genelde sorunlu geçer. Kendisi kısıtlamak ister fakat kısıtlanmayı sevmez. Çok düşünür olmayan bir şeyi bile var gibi düşünüp sorun çıkarabilir. Dikkatli biri değildir. Mutlu olsalar da olmasalar da gülmeyi çok severler. Bir şeye çok sinirlendiğinde hemen yiyecek bir şeyler ararlar. Onunla sakinleşirler.

Yay burcu erkekleri, obsesif kompüsül bozukluğuna yakındırlar. Ruh halleri depresiftir. Bir anda gülerken bir anda suratının düştüğünü görebilirsiniz. Çok cömerttir. Kolay kolay hiç bir şeyden korkmazlar bazen bu huyları başlarına bela almasına neden olabilir. Onlarla kolay kolay bir bayan anlaşamaz önce onun gizemli büyüsüne kapılır sonra ise sürekli tartışmalar meydana gelir. Bir kalıba sokulmaktan ve sürekli kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz bu yüzden sürekli sorunlar çıktığında yay erkeği sıkılacak ve ilişkiyi bitirecektir.

Yay burcu erkeğinin ruhsal durumunu yani psikolojisini anlamaya çalışmayın. Çünkü kendisi de bazen kendini anlamak da zorluk çekiyor. Onu kendi haline bırakmanız en doğrusu olacaktır. Hayatına müdahale etmedikçe yaptıklarını eleştirmediğiniz sürece onunla harika zaman geçirirsiniz. Onunla bir hayat geçirmek istiyorsanız iyi düşünün.Her şey aşk demek değil iyi anlaşmak , kafa denkliği de çok önemlidir. Bu yüzden iki tarafta bazı şeyleri iyi düşünüp ona göre karar vermesi doğru olacaktır.

Oğlak Burcu Erkeği
Oğlak burcu erkeği bir ortama girdiğinde mutlaka dikkat çeker. Konuşmasıyla, sert görünümü ile dikkatleri üzerine toplar. Düzen onun için çok önemlidir. Planlı çalışmayı sever. Kendini iyi hissettiğinde o gün her şey yolunda gider. Çok duygusaldır fakat bunu etrafına göstermez, duygularını içinde yaşamayı tercih eder. Sevdiğini insanı sahiplenir fakat kıskanç bir yapısı vardır ve bunu gizleyemez.

Oğlak burcunun psikolojik rahatsızlığı melankolik olmasıdır. Bir sorun olduğunda köşesine çekilir ve yalnız başına sorunların üstesinden gelmeyi başarır. Diğer psikolojik rahatsızlığı da megalomanidir. Yani bunun adı büyüklenmedir. Kendisinin herkesten farklı olduğunu düşünür ve bunu birilerinden duyduğunda çok hoşuna gider. Onun bir doğrusu varsa bunu kimse değiştiremez. Keçi gibi inadı olduğu için bir konu da zıtlaşıldığında çok sinir olur.

Genellikle işe çok düşkündür. Hep en iyi olmak ister ve disiplinli çalışmayı severler. Yalanı hiç sevmezler bu yüzden bu konuda dikkatli olmalısınız. Çok hırslıdır bir şeyi isterse bunu mutlaka başarır. Çok azimlidir yaptığı işi hiç yarım bırakmaz. Her zaman adını her yerde başarısı ve saygınlığı ile duyurur ve bundan gurur duyar. Sinirli yapısı bazen çevresindekilere zarar verebilir. Hırslı olması bazen çevresi tarafından yanlış anlaşılmasına neden olabilmektedir. Çevresi tarafından sevilir. Yerine göre cimri yerine göre de cömerttir para konusunda.

Oğlak burcu erkekleri, her şeyi çok kafasına taktığı için bazı zamanlarda kendi kabuğuna çekilir ve her şeyi inceden inceye düşünür. İçindekileri pek dışına vurmayı sevmez. Çok güçlü gözükür fakat içindeki fırtınaları kimse bilemez. Onu anlamak için üstüne gitmeyin ne kadar baskı yaparsanız o kadar içine kapanır bundan dolayı kendini anlatmak istediği zaman derdini anlatır. Üstüne gitmeyin.

İkizler Burcu Erkeği
İkizler burcu erkeği bambaşka bir dünyanın insanıdır. Bu noktada birçok burç erkeğinden ayrı değerlendirilir. Psikolojik yönden bir kişilik bozukluğu durumu olduklarını söylemek mümkün. Her dakika farklı bir karaktere ve ruh haline bürünen bu burç erkekleri oldukça tehlikeli tiplerdir. Hayatlarında yer alan insanlar artık farklı karakterlerine yetişemez olur ve duygu değişimleri sonucunda büyük bir çıkmaza girer. Tabi bu noktada kendisine de anlam verememektedir. Beş dakika önce şen şakrak gülebilir ve psikolojisi kısa zaman içinde değişerek büyük bir buhran ve melankoli havasına girebilir. Bu duygu değişimleri sonucunda hem kendisini hem de çevresindekileri büyük bir bunalıma sokabilir.

İkizler burcu erkeğinin psikolojisi genellikle neşelidir. Hayattan zevk almak adına her alana adım atabilirler, ancak içlerinde daima bir huzursuzluk durumu hakimdir. Sürekli olarak bir şeylerden tedirgin bir davranış sergilerler ve tutumlarında da bu endişe, huzursuzluk hakimdir.

Püpheci tavırları psikolojik yönden kendilerini ne yazık ki tüketme noktasına gelir. Sürekli olarak sevdiklerine karşı, olaylara ve durumlara karşı şüpheci tavırlar sergilerler. Güven onlar için oldukça uzak bir kavram olup, güvensiz tutumları da psikolojik yönden yıpranmalarına sebebiyet verebilir. Umursamaz bir tutum içinde olsalar dahi kendi ruh dünyalarında durum kesinlikle böyle değildir. Gün içinde yaşanan her şeyi bir fragman şeklinde izler ve günün süzgecinden geçirirler. Sonuç itibari ile düzgün bir psikolojiye sahip olduğunu söylemek mümkün değildir.

Terazi Burcu Erkeği
Terazi burcu estetik uyum ve dengeye ihtiyaç duyar. Ancak ara sıra hayatlarında ahengi bulamadıkları için dengesiz tavırlar sergileyebilir ve tepki çekecek tarzda konuşmalar yapabilirler. Çoğu zaman duygu karmaşası yaşayabilirler. Duygu karmaşasını ilerlemesi halinde yoğun coşkulu duygu sapmaları veya öfke patlamaları yaşamaları kaçınılmazdır. Terazi burcu erkeği mükemmel derecede dengeli olan bir insandır. O eşitliği, adaleti seven bir kişidir. Her zaman çevresindekiler için hissettiği en iyi şeyi yapmaya çalışır. Herkesi mutlu etmek için elinden geleni yapar. Tartışmalarda terazi erkeği pasiftir, çatışmaları sevmez. Karşısındaki insanla tartışmak yerine barış ve sessizliği daha çok tercih eder.

Karşısındaki ile uyumlu olmak ve dengeli olmak için elinden geleni yapar. Entelektüel konularda karşısındaki insanla tartışmayı sever, ancak bu tartışma adaletli olacaktır. Yanlış karar vermekten korkar, bu yüzden çoğu zaman kararsızdır. Harcamalarında kısa vadeli yüksek getirili yatırımları daha mantıklı görür ve finansal bir gelecek planlar. Aşk hayatında Venüs gezegeninin etkisi altında kalması ile birlikte estetik bir adamdır. Mücevheri, lüks arabayı, parlak kıyafetleri kullanmayı sever. İnsanları, nesneleri ve müzik dinlemeyi çok sever. O mükemmel uyumun adıdır. Çok kolay aşık olur, çapkın olma eğilimi vardır.

Ancak partneri ona karşı sadık olursa o, daha çok sadakatli olacaktır. Genellikle cömert bir sevgilidir, eşini mutlu etmek için elinden geleni yapar. İlişkiyi sürdürebilmek için çok çabalar, eşi ile istikrarlı ve dengeli olmak için çabalar. Terazi burcu insanların barış içinde ve huzur içinde olmasını ister. Daima mantıklıdır, bir yerde birini kırması veya gücendirmesi çok sık karşılaşmayacağınız bir durumdur. Çünkü konuşurken kelimelerine ve üslubuna inanılmaz derecede dikkat eder.

Kova Burcu Erkeği
Özellikleri bakımından çok fazla sivrilen bir burç olmasa da oldukça farklı özellikleri bünyesinde taşır. Genellikle ikizler burcuna benzer özellikler gösterir. Çünkü kova burcu erkekleri değişken bir ruh haline sahiptir ve çok yönlü kişilikleri ile karşımıza çıkar. Psikolojisine çok düzgün demek doğru değildir. Sürekli değişken karakteri karşıdaki insanı korkutabilecek düzeydedir. Genellikle çevresinde onu çok iyi tanıdığını düşünen insanlar bile kova erkeğini anlamakta güçlük yaşar. Çünkü 5 dakika önce kahkahalar atarak sohbet eden kova burcu 5 dakika sonra karalar bağlayarak ağlama krizlerine girebilir. Bu nedenle bu burç erkeğinin psikolojinin düzgün olduğunu söylemek imkansızdır.

Özgürlüklerine son derece düşkündür. Bu durum genel olarak psikolojilerini de etkiler. Birine bağlı kalmak ve ona karşı sorumluluk almak rahatlarını bozar. Birinin üzerine düşen gölgesi bile kova erkeğini rahatsız edecek boyutlara ulaşabilir.

Kova burcu erkekleri değişim insanıdır. Sıradanlık ve sığ hayat ona göre değildir. Sürekli değişim içindedir. İç dünyası ve psikolojisi de bu yönde etkilenir. Sürekli hareketlilik ister. Bir kova eşyalarını bunun yanı sıra arkadaşlıklarını bile zaman zaman değiştirmekten yanadır. Çünkü her insan kova burcu erkeği için yeni bir hayata açılan penceredir ve kova erkekleri her pencereden hayatı izlemek ister. Farklılığa düşkün olan ve özgürlüğüne düşkün olan kova erkekleri için psikolojisini tanımlamak için kullanılabilecek en iyi tamlama ” özgür ruh” tur. Her zaman hayatı ti’ye alan bir tavırları vardır ve psikolojik olarak zaman zaman karmakarışık bir dünya içine girseler dahi genellikle neşeli ve yerinde duramayan insanlardır.

Koç Burcu Erkeği
Adından da anlaşılacağı üzere inat felsefesi üzerine hayatını kurmuş bir burçtur. Adeta bir koç boynuzunu hayata geçirmiş ve inat içinde hareket eden bu burç erkeğinin psikolojisi de ideolojiler çerçevesinde oluşmuştur. Koç burcu erkeği inatçıdır dediğim dedik ve dik başlıdır. Bir şeye karar verdiklerinde onları o kararından vazgeçirmek imkansızdır. Bencildirler kendilerinden başka kimseyi düşünmezler. Eleştirilmeyi sevmezler hatalarını asla kabul etmez ve yaptıklarını sonuna kadar savunurlar. Aşırı derecede meraklıdır, bu özelliği çoğu insanı yatabilir. İçi içine sığmayan kadar heyecanlı bir yapıya sahiptir. Verdiği tepkiler oldukça fazladır. Onun için çevresindeki insanlar ondan korkar ve çekinir.

Koç burcu liderlik vasfı baskın bir karakterdir ve iyi otorite sağlar. Aynı zamanda çok cömert olan koç burcu erkeği parasını geleceği düşünmeden sonuna kadar harcar. Merhamet ve yardımsever olarak bilinir ve sorumluluk sahibidir. Çevresindeki insanları sürekli olarak yönlendirir. Hatta onların sorumluluklarını da o üstlenir. Dostları için her şeyi feda edebilir. Özgürlüğüne çok düşkündür. En yakınında olan ailesini veya sevgilisini asla özgürlüğüne müdahale ettirmez. Kimseye hesap vermez ve her zaman kendi bildiğini okur. Kolay mutlu olur yaşama sevinci çok yüksektir. Keyfine ve rahatına ulaşmak için elindeki bütün parayı harcayabilir.

Sosyal çevre oldukça geniş olduğundan dolayı arkadaş çevresi kalabalıktır. Neredeyse hiç evde takılmaz, arkadaşlarıyla zaman geçirmekten çok hoşlanır. Aşk hayatları biraz çalkantılıdır. Partnerinin en küçük hatasını büyütür, sorun çıkarır. Hatta sevgisini kaybedebilir. Bu nedenle koç erkeğinin eşi çok dikkatli olmalıdır. Özgürlüğünü kısıtlamamalıdır. Bencil karaktere sahip oldukları için partneri dahi olsa aşırı derecede aşık olup bağlanmaz.

Başak Burcu Erkeği
İnatçı bir kişiliğe sahiptir. O dediğim dedik ve kararlarında asla döndüremeyeceğiniz bir kişidir. Bir konuyu sonuna kadar destekliyorsa bu konuda asla tartışmaya girmez. Çok fazla detaylara takılır, ilgisini çeken bir konuyu en ince ayrıntısına kadar inceler ve bu yüzden konunun ana hatlarını unutur. Son derece akıllı olan başak burcu erkeği pratik düşünebilen bir yapıya sahiptir. Herhangi bir sorunda anında çözüm üretir, bu özelliğinden dolayı çoğu insan onun hazırcevap olduğunu düşünür. Aslında en hızlı düşünebilen erkek tipi bu burçtadır.

Başak burcu denilince akla hijyen ve titizlik gelmektedir. Bu nedenle çok temiz ve titiz bir kişiliğe sahiptirler. Bir ortamın düzenli olduğunu gördüğünüzde, burayı kesinlikle bir başak burcu erkeğinin düzenlediğinden şüphe duymazsınız. Ancak aşırı titizliği yüzünden çoğu zaman huzursuz olabilmektedir. Kıyafetindeki en ufak bir toz veya kırışıklık bile onun bütün gün mutsuz olmasına sebep olabilir. Başak burcu erkeği daima sevecen ve komiktir. İnsanları kolay eğlendirir ve keyiflendirir. Bu yüzden dostları ve ailesi sürekli onunla olmak ve zaman geçirmek ister.

İnsanlarla ara sıra tartışmaya girebilirler. Bunun sebebi de başak burcunun inatçı bir yapıya sahip olmasıdır. Bir ortamda gözüne hoş gelmeyen yanlış bildiği her şeyi çok eleştirebilir. Hatta işin dozunu o kadar abartır ki karşısındaki insanı kolayca kırabilir ve farkına varmayabilir. Her zaman hırslı ve çalışkan bir karaktere sahiptir. Pes etmeyi ve kaybetmeyi kolay kabul etmezler. Enerjileri daima üst seviyededir, morali kolay kolay bozulmaz. Başarmaktan çok hoşlanır, disiplinsiz ve sorumsuz insanlardan nefret eder ve çevresinde bulundurmaz. Tam bir düzen hastasıdır. Çok zeki olsa da aktif bir yapıya sahip değildir. Dışarıdan olayları çözülmüyor gibi gözükse de o gözlemlemekten yanadır. Özgürlüklerine çok düşkündür ve partnerleri tarafından kısıtlanmak istemezler. Hayatı dolu dolu yaşamayı severler.

Balık Burcu Erkeği
En temel özelliği hayalperest olmasıdır. Hayatında her zaman hayaller kurar. Gerçeklerden uzaklaşır. Bir diğer belirgin özelliği ise, çok duygusal olmasıdır. Balık burcu erkeği tamamı ile hayalleri ve duyguları ile yaşar. Her zaman nazik ve beyefendi bir erkek izlenimini verir ve partnerine karşı da oldukça duygusaldır. İnsanları kırmayı sevmez ancak bazı durumlarda yanlış kelimeler geçmesinden dolayı oldukça kırıcı olabilmektedir.

Çevresine karşı çok uyum sağlayan bir bireydir. Uyumsuz olduğunu söylemek yanlış olur. İçinde kötülük yoktur. Her zaman çevresindeki insanların iyi olmasını ister, çok düzensiz bir hayatı vardır. Sorumluluk almak, emir altına girmek balık erkeğine göre değildir. O özgürdür ve başına buyruk yaşamayı sever. Kendisini kısıtlayan insanlardan uzak durur, net bir insandır. Başkalarının yaptıkları davranışlar altında başka şeyler aramaz. Yapmacık ve çıkarcı davranmak ona göre değildir.

Balık erkeği her insana sonsuz güvenebilir. Ancak bu çoğu zaman başına bela olmaktadır. Tembelliği sever, başarıya ulaşmak için çok çaba sarf etmez, pratik zekası sayesinde kolayca sorunlara çözüm üretebilirler. Son derece duygusal bir yapısı olan bu tip erkeklerin romantizmden hoşlandığını söylemek çok doğru olur. Eşine veya sevgilisine her zaman anlayışlı davranırlar. Anlayışından dolayı sorunları büyütmezler ve çevresindeki insanları kırmazlar.

İnsanları yargılamaktan hoşlanmazlar. İnsanları olduğu gibi kabul ederler. Hayatını aşka adamış olan balık burcu erkeği aşkta son derece romantik ve duygusaldır. Birlikte olduğu kişiyi çok seviyorsa onun için elinden geleni yapar ve onu sonsuza dek mutlu eder. Çünkü onu hayatının merkezine taşır. Aşk hayatında asla maço tavırlar sergilemez. Gayet anlayışlı ve uyumludur. En kötü huyu kararsız olmasıdır. Ayrıca katı görünümlü olması, dik başlı olması ve cimriliğiyle diğer insanların gözüne batabilir.

Aslan Burcu Erkeği
Partnerini nasıl mutlu edeceğini bilir, fiziksel açıdan kadınlara çok çekici gelen bir görüntüye sahiptir. Aslan burcu erkekleri fazla yemek yemeyi sevdikleri için genelde kiloludur. Yüzleri genel olarak en dikkat çeken bölgelerdir. Giyim konusundaki zevkleri ise oldukça iyidir.

Sempatik ve sıcak kanlı kişiler olan aslan burcu erkekleri çevresinde bulunan insanlarla uyum sorunu asla yaşamaz. Kimseyi incitmemek ve sert çıkışlar yapmamaya özen gösterir, ancak sinirli oldukları zaman partnerine veya karşısındaki insana karşı oldukça yıkıcı olabilirler. Her zaman mantığı ile hareket eder, bir soruna çözüm ararken duygusal olarak değil mantığına uygun bir şekilde sorunları çözer.

Aşk hayatında partnerini nasıl mutlu edeceğini bilir. Bir aslan burcu erkeğinin yanında asla sıkılmazsınız. Çünkü onlar çok mutlu, sevecen ve hiper aktiftirler ancak kolaylıkla kırılabilirler, hassas bir yapıya sahiptir. Aslan burcu erkekleri tıpkı bir aslan gibi bulunduğu ortamda liderdirler.

Çevresindekilere yol gösterip onlar için kararlar alabilen bir erkektir. Onların bu özelliği iş hayatına olumlu sonuçlar katmaktadır. Kariyer anlamında emin adımlarla hedeflerine ulaşabilirler. Monotonluğu sevmez ve odaklanma açısından güçlük yaşayabilir ve aynı şeyleri yapmakta çok sıkılırlar. Aynı zamanda çevresine hükmeden bir yapıya sahiptir.

Kararlarının sorgulamasında ve eleştirilmekten asla hoşlanmaz. Her zaman ön planda olmak ve ilgi çekmek isterler. Bu nedenle kıyafetlerine ve fiziksel özelliklerine dikkat ederler, gezmeye bayılır ve her zaman en gözde mekanlarda bulunmayı severler. Kendilerine verilen sorumlulukların bilincindedirler ve görevlerini tam olarak yerine getirirler. Yönetmeyi ve organize etmeyi çok severler, genel olarak kendi işlerini yapmayı isterler. Emir almayı sevmezler. Ailesine çok düşkündür, onları her zaman önemser ve desteklerler. Aynı zamanda sosyal çevresi bakımından oldukça popülerdirler.

Akrep Burcu Erkeği
Hayatta en ihtiyaç duyduğu şey tamamlanmaktır. Yalnızken asla bir şey yapamaz kendini işe yaramaz hisseder. En korktuğu şey ise aldatılma korkusudur. Aşırı kıskançtır, hatta kıskançlıkları hastalık derecesindedir, sürekli aldatıldığını düşünür ve bunu ispatlamaya çalışır.

Akrep burcu erkeğinin temel ihtiyacı krizler doğrultusunda dönüşüm, eliminasyon, bütünlük ihtiyaçlarıdır. Aynı zamanda güç elde etmek de onun için çok önemlidir. Akrep burcunun denk geldiği psikolojik gelişim dönemine baktığımızda 35- 45 yaş aralığına denk geldiğini görürüz. Nitekim bu yaşta birey orta yaş krizi ile karşı karşıyadır. Yavaş yavaş ölüm kavramı ile yüzleşmeye başlar ve daha önceki yıllardan gelen davranış kalıplarını sorgulamaya ve değerlendirmeye başlar. Aslında herkes gibi orta yaş krizi de dönüşmek iyileşmek, yenilenmek ve güçlenmek için çeşitli fırsatlar sunar.

Benzer şekilde akrep burcu erkeğinin de krizler yoluyla dönüştüğünü, güçlendiğini ve yenilendiğini görürüz. Çok mutlu olsa bile çeşitli savunma mekanizmaları kullanabilir. Savunma yönünü abartılı bir şekilde kullanabilir ve zamanla intikamcı, şüpheci ve kavgacı olabilmektedir. En uç noktada ise paranoid kişilik bozukluğu ortaya çıkmaktadır. Bu kişiler çevresindekilere bile güvenmekte zorluk çekerler ve sırlarını asla açıklamazlar.

İntikam almayı seven akrep burcu insanı aşırı derecede soğukkanlı olur, bu konuda diğer burçlar arasında ondan daha iyisi yoktur. Ancak kendisini asla korkutucu veya sinirli görmez; dostlukları tutkulu yapısından, fazla duyarlı olmasından ve hislerinden dolayı bozulur. İnsanlara güvenmekte aşırı zorluk çeker. Karşısındaki insanın çok içten olduğuna inanması gerekir. Sadece bir kez karşısındaki insana güvendiğinde kendisini o insana karşı açar. Onun için elinden geleni yapar. Kendisi yalancı olmadığı için; yalan söyleyen, sahtekar insanları çok kolay açığa çıkarabilir. Özel hayatına müdahale eden kişi aşırı bir tepki ile karşılaşabilir.

Boğa Burcu Erkeği
Temel istekleri ise tutarlılık, denge ve maddi olarak kendini garantiye almaktır. Boğa erkeği her zaman eşini ya da sevgilisini sahiplenmek ister. Aşırı kıskançtır diyemeyiz, ancak sevdiğine aşırı bağlıdır. Onun gözünü dışarıda görmeniz imkansız gibi bir şeydir. Aşırı sahiplenici olmasının yanı sıra sabit ve tek yönlü bir düşünce yapısına sahiptir. Aynı zamanda maddi konulara çok önem veren boğa burcu kendini maddi anlamda da emniyete almak ister.

Boğa erkeğinin gelişim döneminde bir problem olduğu zaman, ileriki dönemlerde inatçı ve cimri olacaktır. Tam bir sanat adamıdır. Bu yüzden duyusal hazlara önem verir. Mesela kadında güzel koku, müzik ve cinsellik gibi konulara çok düşkündür. Aşırı mülkiyetçi, değişime asla alışamayan boğa burcu erkeği hayatını her zaman dengede tutmak ister. Kendisini gerçek, güvenli ve tutarlı hissetmek boğa erkeğini çok mutlu edecektir. Aslında en temel isteği korunma ve barınmadır.

Onun için kaldığı ev her şeyden önemlidir. Orada mutlu olmak ister. Sabit yerde kalmak ister, alışkanlıklarından kolay vazgeçemez. Aşırı duygusaldır ve hassas kadınları sever. Bu duygusallıkları onlara zaman zaman üzüntü verir. Çünkü onlar çok takıntılıdır. Bazen uzun süre devam eden takıntıları vardır. Bu yüzden boğaların en çok geçirdiği rahatsızlık, depresyondur. Aynı zamanda çok inatçıdır. O bir şeye karar verdiyse onu kararından vazgeçirmeniz imkansız gibi bir şeydir. Kimse ona zorla bir şey yaptıramaz. O sabırlı ve çalışkandır. Kendine bir hedef koyarsa kimse onu bu yoldan alıkoyamaz. Asla pes etmezler, hedefine ulaşana kadar inatçılığıyla ve azmiyle çok çalışır.
Hangi Burç Erkeği Nasıl Bir Psikolojiye Sahip ile ilgili aramalar hangi burcun erkeği  en sadık burç erkeği  en çapkın burç erkeği  akrep burcu erkeği çekingen midir  oğlak burcu erkeği çapkın mıdır  boğa burcu erkeği çapkın mı  kova burcu erkeği çapkın mıdır  balık burcu erkeği çapkın mıdır
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar