Hangi Burcun Erkeği Daha Çapkın

Hangi Burcun Erkeği Daha Çapkın ?

Çapkın olmayan erkek var mıdır ? Peki astroloji çapkınlık konusunda neler diyor ?
Hangi burcun erkeği daha çapkın ile ilgili merak edilenlere hemen göz atın.

Boğa Burcu Erkeği
Aptal aşık gibi davranır, sizi sevdiğinden şüphe bile etmezsiniz ama hiç fark ettirmeden sizle iken bile başka kadınlarla cilveleşir. Çok saf erkek gibi görünür, gözü açılmamış hatta ilk aşık olduğu insanın siz olduğunu söyler ama bir süre sonra gerçeği öğrenirsiniz. Çok zor bir erkektir, inat ve sabit fikirlidir. Dediğim dedik bir adam bulursunuz karşınızda. Onu fikirlerinden vazgeçiren kişi hala anasının karnından doğmamıştır diyebiliriz. Çok ketum birisidir. Ama bu zavallı boğa burcu erkeği aşık oldu mu çokta sadık olur, aldatmaz.

Kadınları çok iyi anladıklarını düşünürler. Bazen çokbilmiş tavırlar içerisine girerler. Size hediyeler alması, güzel sevgi sözcükleri söylemesi ve aşıkmış gibi durmasına aldanmayın. Gerçi onların aşık olup olmadığını anlamakta mümkün değildir.

Yengeç Burcu Erkeği
Kıskacına düşürdüğü kadını bırakmazlar ve kadınları kıskacına düşürmekte ustadırlar. Yengeç erkeği ile bir ilişkiye başlayacaksanız acaba sadık mıdır? Sorusunu sorarak başlamayın çünkü sevdiği zaman gözü kararır. Evet yeri geldiğinde çapkınlıklar yapar ama çok duygusaldır. Kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmaz.

Genellikle bir kadın gibi sulu gözdür. Film izlerken hiç beklenmedik bir olaya ağlayabilecek kapasitedeler. Bağlandığı kadınlara asla ihanet etmezler. Aşka aşık bir burçtur ve kırılgandır. Tam anlamıyla kıskançlık denmeyecek bir sahiplenme duygusu vardır. Çok romantik ve düşünceli bir erkektir. Onlarla birlikte olacak kadınlar mutlaka iyi düşünmeli çünkü karşısındaki insan çok kırılgan ve hassas onu üzmemeye özen gösterirseniz o da sizi üzmeyecektir.

Yay Burcu Erkeği
Yay burcu erkeğini en doğru tanımlayan kelime heyecandır. Onları doğal olarak cezbedecek tek şeyde karşısında ki kadında bulduğu heyecan olacaktır. Cesur oluşları çapkınlıklarını da beraberinde getirir. Çapkınlık konusunda başı çekerler ve beğendikleri kadını elde edene kadar uğraşır. Elde ettikten sonraki aşamada ise karşıdaki bayandan kolay sıkılarak aldatma eğilimi gösterir. Ayrıca yaşadığı ilişkileri çok yüzeysel yaşadığından farklı kadınlarla macera peşinde koşmak ister. Hareketli halleri ve hayatı eğlence olarak görmesi onu sadık olmaktan uzak bir çizgiye yönlendirir. Çünkü sürekli aynı kadınla birlikte olmak yay burcu erkeğinin eğlenceli yapısına ters gelir. Sürekli etrafında farklı kadınlar olmasını tercih ederek hayatına renk katmak isteyen yay burcu erkeğinden sadık olmasını beklemek çok hayalci bir durum olacaktır.

Akrep Burcu Erkeği
Heyecan aramaları ile birlikte çapkınlık listesinin en baş sıralarında yer alır. İhtiraslı ve şehvetli olan akrep burcu erkeğinin aldatmama ihtimali yok denecek kadar azdır. Cinsel açlığı çok fazladır ve bu açlığı bastırıp kontrol altında tutamadıklarından mutlaka aldatırlar.

Sürekli aldatan akrep burcu erkeği, eşleri tarafından aldatıldığı takdirde bu sefer eşlerinden intikam alma duygusuyla aldatırlar. Yani aldatmak için bir mutlaka bir neden bulacaktır. Karşısındaki bayanın ona iyi veya kötü davranması, ilgili veya ilgisiz olması hiç fark etmez mutlaka her şeye bir kılıf bulup aldatacaktır. Onun hayatında mutlaka bir kadın olmalıdır ve bu kadınla her şeyi yaşamalıdır. Eğer bir akrep ile beraberseniz onu sürekli kontrol altında tutmak zorundasınız.

Başak Burcu Erkeği
Yeri gelir çapkın olur yeri gelir sadık olur. Başak insanları biraz dengesizdirler. Evliliğe yatkın olurlar ama bazen de çapkın olurlar.Başak burcu erkekleri çapkın olsalar da aldatma ihtimalleri neredeyse hiç yoktur. Onların çapkınlığı sadece gözlerdedir. Sivri dillidir. Kendisini dinletmeyi iyi bilir. İlk tanıdığınızda biraz çekingen olabilir ama açıldıkça içinden bambaşka bir insan çıkar. Çok güçlü bir hafızası vardır her kavga da eski konuları pişirip önünüze getirmede üzerine yoktur.

Çok mükemmeliyetçi, her şeyi kendi istediği gibi yapan ve mükemmeli bulunca yanlış yola sapan bir burçtur kendileri. Az konuşurlar ama öz konuşurlar. Yasakları sever ve ilginç bulduğu her şeye yönelir. Çok pimpirikli olan başak burcu erkeklerini tanıyabilirseniz ve isteklerini anlayabilirseniz çok iyi anlaşacaksınız. Çapkınlık konusuna gelince, basit oyunlarla üstesinden gelebilirsiniz.

Oğlak Burcu Erkeği
Disiplinli, iradeli ve çalışkan olan oğlak burcu erkeği, oldukça sadıktır. Genellikle işkolik olup asosyal olmayı tercih eden bu burç erkeği, içine kapanıktır ve kolay kolay iletişim kuramaz. Tek eşli olmayı tercih ettiğinden beğendikleri bayanı önce eleyip sık dokur  ve daha sonra iletişim kurar. Bu nedenle ilişkiye başlaması oldukça zor olur ancak ilişkiye başladıktan sonra inanılmaz sadık olurlar. Bütün burçlar arasında en sadık burç erkeğidir ve endişeli yapısı ve vicdanları onları çapkınlıktan uzak tutar.

Çapkınlık yapma ihtimali çok azdır ancak tamamen yok değildir. İstediği başarıyı elde edemeyen yada mutsuz olan oğlak burcu erkekleri, zedelenmiş, incinmiş olan egolarını tatmin etmek adına çapkınlık yapma durumu gösterebilirler. Ayrıca sevilmediği ve kendisine saygı duyulmadığını hissettiklerinde de ceza vermek adına çapkınlık eğilimi gösterirler.

Koç Burcu Erkeği
Hayatı çok hızlı yaşar ve çapkındır. Ama bu erkek tutuldu mu tutulur ve gerçekten severse gözü kimseyi görmez. Koç erkeği ile bir birliktelik yaşıyorsanız geçmişiyle ilgili çok olumlu şeyler duymayabilirsiniz. Genelde gezmeyi eğlenmeyi çok sever ve gerçek aşkı bulana kadar günübirlik ilişkilerle yaşarlar. Eğer istediği kadını bulamazsa çabuk soğur ve gönlü başkasına kayar. Önce işe gözüne kestirdiği kadını elde etmekle başlar. Sürekli iltifat eder sizi yüceltir hatta ufak sürprizlerle gönlünüzü çalar. Elde ettiğinde ‘’bu kadın benim sultanım’’ dedi mi olay bitmiştir ve koç burcu erkeği aşık olmuştur. Fethetmeyi ve yenilikleri sever. Çok gariptir ki bu kadar çapkın bir erkeğin sevdiği kadına sadık kalabilmesi. Onunla yaşayacağınız ilişki yenilikçi ve bu boyutta olmayacak düzeyde harika bir aşk.

Kova Burcu Erkeği
Sürekli ilgi bekleyen, kendisine ihtiyaç duyulmasını isteyen kişilerdir. Bu tür özelliklere birde romantik olmayışları eklenince aldatmaktan ziyade aldatılan taraf olurlar. Sürekli ilgi odağı olan, renkli kişilikleriyle hemen dikkat çekmeyi başaran kova burcu erkeğinin bu özelliklerinin var olması nedeniyle çapkın olmaması beklenemez.

Modern görünümlü, çağdaş düşünceli kadınlar ile ilişki yaşamayı tercih eden kova erkeği, dırdırcı, hesap soran, onun özgürlüklerini kısıtlayan kadını mutlaka aldatacaktır. Onları sadık olmaktan çıkaran diğer bir durumda, özgüveni eksik, hayata bakış açısı ve hayata karşı duruşu zayıf olan bir kadınla ilişki yaşıyor olmasıdır. Sadık bir erkeğe büründürmek istiyorsanız onu zekanız, mantığınız ve güzelliğinizle etkilemelisiniz. Aksi takdirde çapkınlıklarına engel olmanız mümkün değildir.

Aslan Burcu Erkeği
Bu burcun erkekleri sürekli ilgi ister, bencildir ve gururludur. Sinirlendiğinde bir bomba misali patlar. Kin tutmaz kızgınlığı gelip geçicidir. Aslan burcu erkeği, emir almaktan hoşlanmaz bunun yerine emir vermeyi severler. Bu durum ilişkileri içerisinde de böyledir. Karşısında ki kadından emir değil rica ister. Aşkta ve işte övülmekten hoşlanır. Ayrıntılara önem verirler, aşları çok güçlüdür ve detaycı kişilikleri vardır.

Aslan burcu içinde doğru insanı bulduğunuzda çapkın değildir. Eğer siz ona ilgi göstermezseniz aşkı çabuk söner ve sizden soğur. Hatta sizi aldatabilir bile. Bazen de siz onun ne zaman nasıl gittiğini bile anlayamazsınız öylece sessizce gider. Ona boyun eğin ve her istediğine tamam dediğiniz takdirde o da sizin isteklerinizi karşılıksız bırakmayacaktır.

Terazi Burcu Erkeği
Güçlü prensipleri olan ve karşısındakini mutlu etme konusunda son derece yetenekli olan biridir. Her zaman istikrarın ve dengenin sembolü olan terazi burcu erkeği, çapkınlık listesinde son sıralarda yer alır. Uzun soluklu ilişkilerin ve evliliklerin merkezi olan terazi erkeği için bağlılık son derece önemli faktörler arasındadır. Kolay kolay ” hayır ” diyememenin kurbanı olur ve bu nedenle başkalarıyla flört etme ihtimali yüksektir. Ancak sonsuz aşka yakaladıkları an gözleri kör olur ve bu sebep onların aldatma ihtimalini en aza indirger. Aynı zamanda bakımlıdır ve karşısındaki bayanın da bakımlı ve zarif olmasını ister. Bakımsız, kaba veya modern değilseniz genellikle çapkın olmayan terazi erkeği tarafından aldatılma ihtimaliniz yüksektir.

Balık Burcu Erkeği
Duygusallığı hayatının her alanına taşıyan balık burcu erkeği, anlayışlı, şevkatli, sevgi dolu tavırları sayesinde herkesi büyülemeyi başarır. Çok hayalperest olan balık burcu erkeği, seveceği ve bağlanacağı kadını hayatında biri varken bile aramaya devam edeceğinden çapkınlık yapmaları muhtemel insanlardır. Hayatında gerçek aşkı yakaladığı an çapkınlık dönemi biter ve sadıklık dönemine başlar.

Aldatmak için nedene ihtiyaç duymaz; çünkü her türlü durum onu aldatmaya meyilli biri haline getirebilir. Küçücük bir somut olay, onun çapkınlık yapması için büyük bir gerekçe olabilir. Duygusal dünyasını azıcık sarsacak bir durumla karşılaştığında bile, duygusal buhramdan çıkabilmek adına aldatmayı seçebilir. Kendi çıkarına uygun bir durum yakaladığı an, onunla hayal kuran birini bulduğu an, egosunu tırmandırmak istediği an kendini çapkınlıkta bulur.
Hangi Burcun Erkeği Daha Çapkın ile ilgili aramalar en sadık burç erkeği  en çapkın burç erkeği  burçların çapkınlık yüzdeleri  en tehlikeli burç erkeği  hangi burcun erkeği aldatmaz  en zor burç erkeği  en yakışıklı burç hangisidir  balık burcu erkeği çapkın mıdır
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar