En Çok Tercih Edilen Davetiye Yazıları

En Çok Tercih Edilen Davetiye Yazıları

1)     Dünyanın en anlamlı Evet'ini dinlemeye hazır mısınız?

2)     Yaşamımızın en mutlu gününü bizimle paylaşmanız dileğiyle...

3)     Evlenirken Sizleri de Aramızda Görmek Dileğiyle

4)     Hazırlıkları uzun süren filmimiz sonunda tamamlandı. Birlikte izlemeye ne dersiniz?

5)     Ömür boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

6)     Mutluluk paylaşmaksa eğer, hayatı onla paylaşmak her şeye değer.
Siz de bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

7)     Yeni yaşamımızın mutlu başlangıcında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

8)     Gidiyoruz mutlu bir geleceğe. Gün değil, ay değil, bir ömür beraberliğe.
Tutuştuk el ele. Bekliyoruz sizleri de düğün merasimimize.

9)     Gördü gözlerimiz sevdi kalplerimiz, hayatın baharında birleşti ellerimiz.
Bu mutlu günümüze sizleri de bekleriz.

10)  Mutluluk gele dursun, dostlara haber olsun. Düğünümüz var bugün, bizi sevenler buyursun.

11)  Birbirimize yanık, aşk davamızda sanık olduk.
Düğünümüze konuk, mutluluğumuza tanık olmaya ne dersiniz?

12)  Şahit olun aşk servetimize, ortak olun en anlamlı ‘evet’imize biz eriyoruz muradımıza, siz çıkın kerevetimize!

13)  Bir hayat seçtik, güneşi hiç batmayacak/ Bir ömür bulduk, koklayınca solmayacak/ Kalbimiz daima birbirine bağlı kalacak/ Bir yuva kuruyoruz, hiç yıkılmayacak/ Sizleri de aramızda görürsek/ Mutluluğumuz bin kat daha artacak.

14)  Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Nikah (Düğün) törenimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız.

15)  Aşk mucizeyse eğer; senden daha büyük bir mucize düşünemiyorum. Ben ömrümün geri kalanını, hayatımın en büyük mucizesi ile geçirmek istiyorum. Dostlarımın mucizemle hayatımı birleştirdiğime şahitlik etmelerinden onur duyuyorum.

16)  Soruyordunuz bize. Ne zaman evleneceksiniz diye. Evleniyoruz işte. Bekleriz sizleri düğünümüze ailece.

17)  02 Ocak 2022 Cumartesi Günü Sevgi Otelinde yapılacak düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

18)  Düğün törenimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

19)  Ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken, sizlerin de yanımızda olmasından büyük mutluluk duyacağız.

20)  Bu mutlu günümüzde, mutluluğumuzu paylaşmak adına düğün törenimize sizleri de bekliyoruz.

21)  Bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

22)  Beraberliklerini sürekli kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa taşımak için mutluluklarını sizinle paylaşmak istiyorlar.

23)  Hayatımızın en anlamlı gününde siz sevgili dostlarımızla birlikte olmaktan onur duyacağız.

24)  Mutluluk paylaştıkça büyür. Mutluluğumuzu paylaşmaya sizleri de bekliyoruz.

25)  Biz çok sevdik birbirimizi, bağırarak söyleyeceğiz “evet”imizi, ne çok isteriz şahitliğinizi, sosyal medyadan çağırıyoruz ama bilin düğünümüze mutlaka beklendiğinizi.

26)  Sevgi çemberi yakalanmaz dense de/ Sevgililer kavuşmaz denilse bile/ Biz sevdik kavuştuk birbirimize/ Darısı tüm sevenlerin başına/ Bizi sevenler buyursun düğünümüze

27)  Düşüncemiz evlenip yuva kurmak/ Dileğimiz ömür boyu mesut olmak/ Niyetimiz ebedi beraber kalmak/ arzumuz bu mutlu günümüzde/ Tüm dostlarımızı aramızda görmek

28)  Kuruyan topraklar yağmuru bekler,/ Karanlık geceler sabahı bekler,/ Seven söz verince bir ömür bekler,/ Bu iki genç sizleri düğüne bekler.

29)  Birlikteliğimizi evlilik ile noktalayacağımız bu mutlu günümüzde yanımızda olmanız bizi onurlandıracaktır.

30)  Sevgi; umuttur, huzurlu yaşamaktır. Bizde sevgimizle, umudumuzla ömür boyu sürecek huzurlu bir yola çıkıyoruz. Sizleri de bu mutlu günümüzde aramızda görmek istiyoruz.

31)  Çalsın sazlar oynasın kızlar, kına gecemde hep beraber olalım dostlar.

32)  Türküler söylemeli göbekler atmalı, kınalar yakmalı az ağlamalı bol eğlenceli birazda sürprizli kına geceme sizleri de bekliyorum.

33)  Haydi kızlar gelin göbek atalım mumları dizelim kınaları yakalım neşemize neşe katalım.

34)  Bu gece evimde misafirim beni uğurlamaya sizleri de beklerim.

35)  Hanımlar bugün beyleri evde bırakıyoruz burcu gelinin kına gecesine gidiyoruz.

36)  Türküler söylemeye beraber eğlenmeye kınalar yakmaya beni ağlarken avutmaya hepinizi bekliyorum.

37)  İyi günümüzde mutlulukları kötü günümüzde üzüntüleri bir ömür boyu paylaşmaya söz veriyoruz. Sizleri de bu mutlu günümüzde yanımızda olmaya davet ediyoruz.

38)  Biz tanıştık evleniyoruz. Gülümseyin çekiyoruz. Bol eğlenceli düğünümüze hepinizi bekliyoruz.

39)  Bizim aşkımız bir ömür boyu sürecek şiirler şarkılar sevincimizi süsleyecek en güzel elbiseler giyilecek mutluluğun dansları edilecek sevenlerimiz bu mutlu günümüzde bizlere eşlik edecek..

40)  Tek bir cümleyle sığdırılamayacak kadar büyük duyguların sahibidir aşk. Bir cümleyle ifade edilemeyecek kadar güzel. Hayatımızın en anlamlı ve özel gününde sizleri de aramızda görmek istiyoruz

41)  Sevgi değer vermesini bilmektir sevgi var olmaktan kıvanç duymaktır sevgi mutluluğun anahtarıdır. Siz değerli dostlarımızı da bu mutlu günümüzde yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

42)  Geleceğe doğru atacağımız bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğumuzu paylaşmak dileğiyle.

43)  Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek, gündüzleri yıldızları görebilmek marifet aşık olmak önemli değil bir ömür boyu sevebilmek marifet. Bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

44)  Bir masal bizimkisi karıştırdı dalgaları rüzgara çıkardı bulutlara doğru bir yola kavuştu sonunda gökyüzüyle deniz masalımızı okumaya sizleri de bekleriz.

45)  Sevgiyle gelen bu güzel güne birlikte merhaba diyebilmek için siz sevdiklerimizi aramızda görmek bizlere onur ve mutluluk verecektir.

46)  Sevdik beğendik söz verdik birbirimize, karar verdik ömür boyu beraberliğimize. Bu mutlu günümüzde müjdeleriz sizlere bekleriz hepinizi ailece düğünümüze.

47)  Yıldızlar vardır geceyi güzelleştirmek için çiçekler vardır kırları süslemek için, sevgiler vardır kalpleri birleştirmek için… mutluluğumuzun sonsuza dek sürmesi dileğiyle bu güzel günümüzde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

48)  Her aşk yüreğin sesidir ve sabırla büyür, içindeki sevgiyle aşkıyla mutlulukla yürür… Aşkımızı yüreğimizin sesiyle sabırla büyüttük içimizdeki sevgimizle aşkımızla mutlulukla yürüdük, sizleri de bu mutlu günümüz de aramızda görmek istiyoruz.

49)  Allah böyle buyurdu,/ Herkes buna uydu/ Evlilik sevgi yurdu,/ Biz uymazsak olur mu/ Olur diyenler sağ olsun,/ Bütün dostlar buyursun/ Mutlu günümüze/ Kına gecemize.

50)  Allah (CC)'ın emri, Sevgili Peygamberimiz (SAV)'in sünnetini yerine getirmek, İslam toplumunun temelini oluşturan Aile'yi teşekkül ettirmek için ilk adımı atmış bulunuyorlar. Bu hayırlı günde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

51)  Allah'ın emrine uyuyoruz,/ Mutlu bir yuva kuruyoruz../ Allah'tan saadet diliyoruz,/ Bu mutlu günümüze,/ Sizleri de bekliyoruz...

52)  Allah'ın emridir yaşantı böyle/ Mesut olmaya sen dua eyle/ Gelip düğünümüze bir şeref eyle/ Gelmeyen dostlara sen selam söyle.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
En Çok Tercih Edilen Davetiye Yazıları Davetiye Sözleri Mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar