Şiir Tadında Davetiye Metinleri

Şiir Tadında Davetiye Metinleri


1) Gördüm diyebilseydim, eğer gördüğümü, Hiç kimse inanmazdı, hayal derlerdi. Bilseydiler, sende neler gördüğümü, Yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. Gördüğümüz hayal değil, gerçek biz bu gerçeği beraber yaşamak, sonsuz kılmak istiyoruz. Ve bu en güzel günümüzde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz.

2) Dava aşkımız, davacı kalbimiz Yargıç sözlerimiz, şahit gözlerimiz.Yuva kurmak dileğimiz, Mesut olmak emelimiz. Sizleri de aramızda görmek, En büyük isteğimiz. Yeni yaşamımızın mutlu başlangıcında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

3) Sevdik birbirimizi Evlendirin dedik bizi Kırmadılar sözümüzü Yapıyorlar düğünümüzü Bu mutlu günümüzde Bekleriz hepinizi

4) Gördü gözlerimiz Sevdi kalplerimiz Hayatın baharında Birleşti ellerimiz Düğünümüz var bizim Hepinizi bekleriz

5) Sevdik güvendik birbirimize Karar verdik ömür boyu beraberliğimize Bu mutlu günümüzü müjdeleriz size bekleriz hepinizi düğünümüze.

6) Gördü gözlerimiz Sevdi kalplerimiz Hayatın baharında Birleşti ellerimiz Düğünümüz var bizim hepinizi bekleriz.

7) Gidiyoruz mutlu bir geleceğe Gün değil - Ay değil - Yıl değil Bir ömür boyu beraberliğe Tutuştuk el ele Sesleniyoruz bekar gençlere En mutlu şey evlilik diye Bekliyoruz sizleri de  Düğün (Nişan) merasimine.

8) Bir hayat seçtik, güneşi hiç batmayacak Bir ömür bulduk, fikirlerimizi paylaşacak Bir yuva kuruyoruz hiç yıkılmayacak Kalbimiz daima birbirine bağlı kalacak Bir yuva kuruyoruz, hiç yıkılmayacak Düğünümüze katılırsanız, mutluluğumuz sonsuz olacak.

9) Sevdik birbirimizi İstiyoruz beraberliğimizi Allah'tan dileğimiz Bu mutlu günümüzde sizleride bekleriz.

10) El ele tutuşurken saadet yolculuğuna Veda ediyoruz bekarlığın sultanlığına eğer uğurlamak isterseniz bizi düğünümüze bekleriz sizi.

11) Mutluluklar paylaşılmalı görüşünü benimsemiş dostlarımızı düğünümüzde yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

12) Elveda gençlik güzel günlere biz çok mutluyuz darısı sevenlere bir yuva kuruyoruz ilerideki günlere bizi sevenler gelsin düğünümüze mutluluğumuzu görmeye.

13) Kaptırdık gönlümüzü mutluluk seline İşte bizde gireceğiz dünya evine bütün dostlar buyursun düğünümüze.

14) Biz sevdik kalbimiz bir olsun bizim düğünümüz törenimiz olsun buyurun dostlar haberiniz olsun.

15) Bir hayat seçtik, güneşi hiç batmayacak bir ömür bulduk, fikirlerimizi paylaşacak bir yuva kuruyoruz hiç yıkılmayacak kalbimiz daima birbirine bağlı kalacak bir yuva kuruyoruz, hiç yıkılmayacak düğünümüze katılırsanız, mutluluğumuz sonsuz olacak.

16) Ve bu inançla birbirimizi sevip sayarak sadakat alevini canlı ve sıcak tutarak sürekli bir ilgiyle birbirimize yakın olarak anlayış ve sabırla destek vererek yüzlerimiz sevgiye dönük ellerimiz iç içe güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz.

17) Geleceğe doğru atacakları bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu paylaşmak üzere sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarlar.

18) Gönülden birbirimizi seviyoruz kalbimiz bir buna inanıyoruz bekarlığa veda edip
işte bugün evleniyoruz  düğünümüze sizleride bekliyoruz.

19) Seviyoruz dedik ayrı kalmayalım kuşlar gibi mutlu bir yuva kuralım tüm dostlarımızı düğünümüze çağıralım geleni başımızın üstünde gelmeyeni gönlümüzde tutalım.

20) Mutluluk gele dursun dostlara haber olsun düğünümüz var bugün bizi sevenler buyursun.

21) Fısılda bana sevgini sende buldun dengini kabul oldu dileğin mesut olalım meleğim.

22) Biz kenardan gidiyoruz yol sizin olsun biz pınardan içiyoruz göl sizin olsun biz evleniyoruz haberiniz olsun bizi seven dostlar düğünümüze buyursun.

23) Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık her uçurumun kenarında, birlikte meydan okuduk rüzgara ve gökyüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize hayatımızın en güzel gününü siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle.

24) Bir tutkudur yaşamak yaşamın tüm güzelliklerini hissetmek ve paylaşabilmek biz de mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyor, düğün törenimize onur vermenizi diliyoruz.

Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
En Çok Tercih Edilen Davetiye Yazıları Nelerdir En Çok Tercih Edilen Davetiye Modelleri Hangileridir? Tüm Davetiye Sözleri Trendleri ve Yeni Fikirler Düğün Davetiye Sözleri Düğün Davetiyesi Yazıları Çok Tercih Edilen Davetiye Modelleri
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Paylaş:  

Yorumlar